18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : SønderjyskE - Frederikshavn White Hawks: Over 1,5 mål i 3. periode

Match center
14. april 2013 kl. 16:00 - Ishockey, Danmark - Danmark Superisligaen
Opdateret
0
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance: 57%
Betvalue: 105,45%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert:
Partybets Spil nu hos Partybets
Finaleserie, Frederikshavn fører 3-2 i kampe (bedst af 7)

Frederikshavn kan vinde det danske mesterskab med sejr i denne 6. finalekamp, der spilles i Vojens søndag eftermiddag. Indtil videre er det endt med 5 hjemmesejre i finaleserien, så der er statistisk set ikke meget, der taler for, at Frederikshavn skulle tage sejren i denne kamp.

Men Frederikshavn er uden de store skader til kampen, hvilket man ikke kan sige om SønderjyskE. SønderjyskE mistede Brock Hooton (forward) samt Tyler Gotto (back) i løbet af marathonkampen senest, og der er ikke noget nyt omkring disse spillere. De mangler nok. Rene Holm (forward) har været ude i de seneste kampe i serien, så han må også betegnes som tvivlsom til kampen.

Det virkede som om, at SønderjyskE satte alt ind på at vinde den 5. kamp, og dermed kunne afgøre kampen på hjemmebane. Det lykkedes ikke, og man virker en smule rådvilde i SønderjyskE, da Frederikshavn fik sat den helt perfekte taktik i seneste kamp, og hurtigt fik lukket SønderjyskE ned.

I stedet for 1X2, forsøger jeg mig dog igen med spillet med over 1,5 mål i 3. periode, da jeg synes, at det er det bedste spil.

Seneste kamp endte godt nok med 0-0 i 3. periode, men det var mere ineffektivitet hos holdene, der gjorde dette. Til denne kamp er oddset steget voldsomt til 1,85, hvilket jeg ikke kan finde grunden til, udover at seneste kamp endte med under. Begge finalekampe i Vojens er gået over linien.

Andre spil:

Med henblik på, at SønderjyskE muligvis mangler 3 spillere til kampen, så virker odds 2,75 hos Bet365 også som et godt spil. Man kan selvfølgelig afvente situationen omkring spillerne til en time før kampstart, men der kan oddset være væk. Dette vil jeg personligt gøre, da det er vigtigere, der kan være ude til kampen.

Finalen:

Det har været en medrivende finaleserie indtil videre, hvor alle kampene har vist, at det er de 2 bedste hold, der står i denne finale. Det er en serie, der kan vippe begge veje, men det er Frederikshavn, der har haft fordelen af hjemmebane, og denne fordel ser det ud til, at man vil udnytte hele vejen til guldet.

Senest spillede man en marathonkamp, hvor man skulle helt hen i 6. periode for at finde en afgørelse af kampen. Det blev en storspillende Robin Bergman, der endte med at have sidste stav på den afgørende puck, som han satte sikkert ind bag Michaud, der havde spillet en fantastisk kamp mellem stængerne – samme havde hans konkurrent i den anden ende også.

Team News:

SønderjyskE er måske uden 3 vigtige spillere i Brock Hooton (forward), Tyler Gotto (back) samt Rene Holm (forward), hvor de første 2 udgik i marathonkampen i torsdags i Frederikshavn. Rene Holm har været ude i længere tid (seneste 3 kampe), så det er mest bredden, som det rammer.

Frederikshavn er uden de store skader til kampen, hvor man dog mangler Kennie Christensen (forward), men han har været ude i hele slutspillet, så det er ikke den store svækkelse af holdet.

Indbyrdes:

Kigger man på sæsonen mellem disse 2 hold, så har man spillet en del tætte kampe i løbet af sæsonen, hvor man har spillet mod hinanden 11 kampe, og Frederikshavn har en spinkel føring på 6-5 i kampe. Af kampene i Vojens er det endt med over 1,5 mål i 3. periode i 2 af de 5 kampe. Det har dog været begge kampe i slutspillet, hvor der er scoret min. 2 mål i 3. periode.

”Let's Beat The Bookies”

  • Mange livebetting-markeder
  • Brugervenligt website
  • Tidlige odds

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Lørdag 25. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Helsinki International Snooker Cup: Vinder: Judd Trump
2,75
Placer Bet
13:00 EM24: straight forecast: 1: Tyskland / 2:Tyrkiet (NB: BV er 350%)
1.500
Placer Bet
14:00 Osasuna - Villarreal: 2
2,32
Placer Bet
Søndag 26. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Carlos Alcaraz Grand Slam titler 2024: : O Grand Slam titler
3,25
Placer Bet
11:00 Antal Grand Slams Novak Djokovic: : 0 sejre
2,70
Placer Bet
11:00 Jannik Sinner antal Grand Slams 2024: : 1
1,72
Placer Bet
16:00 Leeds - Southampton: Under 0,5 Mål i 1. halveg (1H)
2,85
Placer Bet
20:45 Frosinone - Udinese: Under 2,5 Mål
1,90
Placer Bet
Mandag 27. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Falcons - Complexity (Turnering H2H): 2
1,83
Placer Bet
21:00 NaVi - MOUZ (Turnering H2H): 2
1,90
Placer Bet
Torsdag 6. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
12:00 Flest mandater uden EPP og S&D: Identitet og Demokrati (ID)
2,38
Placer Bet

Kommentarer

Feedback