SMU Mustangs - Baylor Bears: 2 (36,5-0)

5. september 2015 kl. 01:00
2. maj. 2018 kl. 15:58 02/05

Kommentarer (4)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 45-0-55%
Betvalue: 112,75%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Baylor Bears har de sidste par år haft det bedste offense i college football. Nu starter de sæsonen mod et af de dårligste hold fra 2014 - nemlig SMU. Der er lagt op til en ensidig football-kamp på Gerald J Ford-stadium.

DERFOR SKAL DU SPILLE PÅ DEN:

 • Baylor har vundet deres seks sidste non-conference kampe med et snit på 56.2 point
 • SMU scorede i 2014 kun 11 point pr. kamp, mens Baylor scorede 48.2 point
 • I sidste sæson vandt Baylor 45-0 mod SMU
 • Seth Russell er Baylors nye QB, og han er sulten efter at bevise, at han er på niveau med Robert Griffin, Bryce Petty osv
 • SMU gik 1-11 sidste sæson, og deres ene sejr var meget heldig

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED:

 • SMU har fået ny head coach i Chad Morris, og der er en helt ny buzz omkring skolen
 • Hvis Baylor kommer stort foran, så kommer de til at spare deres stjerner. Art Briles vil nok gerne have dem hurtigt ud af kampen
 • Der har været lidt uroligheder omkring Baylor udenfor banen med hensyn til en voldtægtssag

NOTE: Baylor er bygget til at vinde kampe som denne stort. SMU kan ikke flytte bolden med Matt Davis som QB, og de kommer til at spille med et stort antal freshmen. Det er en opskrift på en katastrofe, men Chad Morris ved også godt, at det bliver en meget svær kamp, og SMUs mål i denne sæson bliver bare at være konkurrencedygtige efter sidste sæsons fiasko.

Baylors offense er spækket med playmakers. Seth Russell er en dual-threat quarterback, som har et utal af våben. Receivers KD Cannon, Corey Coleman og Jay Lee er blandt de bedste receiver-trioer i college football, og det her offense kan score på hvert snap. Sådan er det bygget op. De har mistet deres offensive coordinator Phillip Montgomery til Tulsa, men Art Briles er det offensive geni bag dette offense, så det kommer de slet ikke til at mærke.

SMU er endelig kommet væk fra June Jones-tiden, hvor deres bedste resultater var middelmådige. Chad Morris kommer med en helt ny strategi både på banen og på recruiting-fronten. Det bliver spændende at se, hvordan hans offense kommer til at se ud. Han kommer formentlig til at modificere det lidt, da han ikke har spillerne til at køre sit Clemson-offense. Hvis Matt Davis kollapser helt i denne kamp, så er det ikke utænkeligt, at freshman Ben Hicks kommer til at spille. Han var en Elite11-quarterback i high school, men det ville være at kaste ham for løverne.

Det bliver en svær start for SMU. De var det dårligste hold i 2014, og de skal op imod et Baylor-hold, som bliver nødt til at fastslå deres dominans, hvis de skal have en chance for at komme i playoff. Baylors schedule er slet ikke godt nok til, at de kan tage let på en kamp som denne. De er nødt til at smadre SMU, hvis folk skal respektere dem. De er nødt til at vise, at de stadig besidder det bedste offense i college football med Seth Russell som quarterback.

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback