18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FK Slutsk - Belshina Bobruisk: Over 1,5 Mål

Match center
26. april 2020 kl. 13:00 - Fodbold, Hviderusland - Premier League
City Stadium, Slutsk
25. apr. 2020 kl. 20:50 (Opdateret 26. apr. 2020 kl. 13:53) 25/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (2)

Slutsk - Belshina

Chance (Over-Under): 70-30%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 1,43
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

I søndagens tidlige kamp tager Slutsk hjemme imod oprykkerne fra Belshina. På første pladsen ligger Slutsk, som har fået en rigtig god start på sæsonen med tre sejre, én uafgjort og ét nederlag. Man er ubesejret i tre kampe, som har givet syv point på kontoen. Senest vandt man yderst flot – men ufortjent - ude 1-2 mod Soligorsk, hvor man var stor underdog (odds 7,50). Man var generelt presset i kampen, hvilket afstedkom af en tidlig udvisning efter 51 minutter. Ydermere brændte hjemmeholdet et straffespark. Alligevel havde man fem skud på kassen, som resulterede i to mål. Ganske flot præstation! Generelt har man været gode til at skabe chancer. Det er således blevet til et snit på knap fem skud på mål per kamp, og man har i alt scoret ni mål på fem kampe, mens man har lukket seks mål ind. Det er blevet til fire kampe, der er gået over 1,5 mål og én under.

Belshina har fået en katastrofal start som oprykker. Det er blevet til tre nederlag, to uafgjorte og nul sejre. Der har dog været lidt opadgående takter, da man er ubesjeret i to kampe. Senest spillede man 1-1 hjemme mod Smolevichi i en jævnbyrdig affære, hvor man kun havde tre skud på mål, herunder straffesparket – bemærkelsesværdig afslutning i hvert fald med to straffespark kort før tid. Generelt har man ikke været så god til at skabe chancer. Det er således kun blevet til et snit på lidt over to skud på mål per kamp, hvilket har udmøntet sig i tre mål, mens der er gået syv mål ind. Det er blevet til tre kampe, der er gået over 1,5 mål og to under.

Slutsk har midterforsvarsspilleren Denis Obrazov i karantæne, mens Soslan Takulov, som forventes at erstatte Denis, var tilbage (dog på bænken) i seneste kamp. Kantspilleren Marat Buraev er tvivlsom til kampen.

Kantspilleren Roman Salimov har været ude i to kampe og er tvivlsom.

Det er en klar svækkelse for Slutsk, og et plus for dette spil, at Obrazov er ude. Det trækker dog lidt ned, hvis Buraev ikke er med til kampen. Han har dog ikke været helt så skarp i denne sæson som i sidste sæson.

Rent værdimæssigt er holdene ret jævnbyrdige. Slutsk er EURm 2,85 (gns: EURt 136) værd og Belshina er også EURm 2,85 (gns: EURt 119) værd. Der er dog ingen tvivl om, at Slutsk med den forrygende form og hjemmebanefordelen skal være favorit til dette opgør, som odds også indikerer.

Vejret forventes at byde på 11 grader, overskyet med vind på 4m/s, hvilket ikke har noget at sige ift. dette bet.

Jeg må ærligt indrømme, at jeg, på baggrund af ovenstående, mener, at oddset for over 1,5 mål er steget for meget. Jeg har svært ved at forstå baggrunden herfor. Derfor, for mig at se, fin værdi i dette bet.

Let’s beat the bookies!

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback