18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Slutplacering i Gruppe C: Uruguay og Chile i Top 2

2. juli 2011 kl. 02:45
28. jun. 2011 kl. 04:40 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 28/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (10)
Chance: 60%
Betvalue: 109,80%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert:
SportingBet Spil nu hos SportingBet
Et bedre alternativ til Chile som vinder af Gruppe C.

Uruguay og Chile sender hele banden af topspillere til Copa America turneringen i Argentina, mens Peru må undvære deres stjernespillere efter afbud fra Jefferson Farfán og Claudio Pizarro, og Mexico kommer helt uden A landsholdsspillere.

Trupperne er nu udtaget og det er nu officielt på plads, at Mexico sender et svagt forstærket U22 mandskab til Argentina. Det betyder, at Uruguay og Chile indtager solide roller som storfavoritter til at indtage de øverste pladser i gruppen, mens der ikke er samme forventninger til de unge mexicanere og overkommelige peruvianere.

Sportingbet tilbyder odds 1,83 for Uruguay og Chile tager første og andenpladsen, og indbyrdes placering er underordnet.

Find spillet: Fodbold - Copa America - Reverse Forecasts - Gruppe C - Slutplacering i vilkårlig rækkefølge

 

DET TREHOVEDE MONSTER

Uruguay kommer stormende med en voldsom offensiv ført an af den rutinerede måltyv Diego Forlan, Luis Suarez med fornyet krudt i karriereraketten efter skiftet til Liverpool og endelig Edinson Cavani, der var et lyspunkt i Serie A og scorede 33 mål for ellers upåagtede Napoli i defensivens højborg. Uruguay er uhyre fleksible i deres offensive taktik, og de kan udnytte enhver defensiv blottelse med stor kreativitet fra samtlige kanter.

Uruguay var tæt på en finaleplads ved VM slutrunden, men måtte overgive sig til hollænderne efter 3-2 i semifinalen. Slutrunden viste også, at Uruguay er meget mere end dette frygtede angreb; den offensive satsning fra La Celeste kommer fra et solidt udgangspunkt i defensiven, hvor anfører Diego Lugano (Fenerbahçe´s oversete verdensstjerne) leder forsvaret sammen med Diego Godín fra Atletico Madrid.

Selvom Luis Suarez og Cavani blot er 24 år, så har Uruguay allerede næste generation af storspillere klar i kulissen med Nicolás Lodeiro fra Ajax og Gastón Ramírez fra Bologna til at træde ind på midtbanen, og der er også håb om en ny spændende angrebsstjerne i Abel Hernández fra italienske Palermo.

Forventet startopstilling:

Fernando Muslera; Martin Caceres, Diego Godin, Diego Lugano, Maxi Pereira; Diego Perez, Egidio Arevalo, Gaston Ramirez; Luis Suarez, Edinson Cavani, Diego Forlan.

ALEXIS SANCHEZ OG DE 10 ANDRE

Den kommende Barcelona spiller Alexis Sanchez tager opmærksomheden på dette sprudlende Chile hold, men det svært at blive ved med at overse, hvor stor betydning Matías Fernández har for det opbyggende spil for Chile som generalen på midtbanen. Allerede tilbage i 2006 blev Matías Fernández valgt som "South American Footballer of the Year", (efter Carlos Tévez havde vundet 3 år i træk). Den offensive midtbanespiller spillede dengang for den chilenske storklub Colo Colo og siden har Matías Fernández været forbi Villareal inden turen gik til portugisiske Sporting Lissabon. Matías Fernández er hjernen på Chile mandskabet som spilfordeleren og dødboldspecialisten, der viser høj klasse i overblik og sparketeknik.

Men Matías Fernández og Alexis Sanchez er langt fra de eneste profiler på det offensive, unge Chile mandskab, hvor der er masser af scoringer i bagagen hos den rutinerede målkonge Humberto Suazo. De mange scoringer fra Humberto Suazo sparkede Chile op på andenpladsen i den sydamerikanske VM kvalifikation, hvor bomberen Suazo blev topscorer med 10 mål.

Humberto Suazo spillede sammen med Matías Fernández i Colo Colo i 2006 sæsonen, hvor han blev "World Topscorer of the Year", og Suazo nåede ialt 52 scoringer i 54 kampe i Colo Colo trøjen indenskiftet til Monterrey. Her har han blot forsat bombardementet af netmaskerne, og sidste år blev Humberto Suazo nummer 2 i afstemningen om "South American Footballer of the Year".

Alexis Sanchez er dog ikke til at komme udenom på som symbolet på dette Chile mandskab. Alexis Sanchez har haft et unikt samarbejde med Antonio Di Natale i Udinese i denne sæson i Serie A, og den lille 'El Nino Maravilla' er en af Serie A´s største profiler. Udinese kan godt forvente en ganske fornuftig transfersum fra Barcelona, da den spanske storklub er milimeter fra at kunne offentligøre den 22årige Alexis Sanchez som nyeste forstærkning til den katalanske klub.

Defensiven er ikke det stærke punkt for Chile, men forsvarskæden kan forvente hjælp fra Mauricio Isla, Arturo Vidal og Gary Medel.

Forventet startopstilling:

Claudio Bravo; Gonzalo Jara, Waldo Ponce, Pablo Contreras; Gary Medel, Mauricio Isla, Arturo Vidal, Matías Fernández, Jean Beausejour; Alexis Sanchez, Humberto Suazo.

DET MEXICANSKE U22-MANDSKAB

Der er stor stolthed i Mexico over Gold Cup triumfen, hvor Javier "Chícharito" Hernández, Andres Guardado og Rafael Marquez førte Mexico til en fornem 4-2 finalesejr over USA på Rose Bowl. West Ham spilleren Pablo Barrera scorede hele to gange mod amerikanerne, og dermed kan han nu gå rundt i Californien med armene i vejret sammen med holdkammeraterne.

Det havde været interessant at opleve Gold Cup vinderne mod de bedste sydamerikanske mandskaber, men Mexico kommer ikke med A-landsholdet, men sender et specielt U22 mandskab til Copa America, hvor Dos Santos brødrene er de eneste spillere fra de europæiske klubber. Der er udtaget en håndfuld spillere over 22 år; målmand Luis Michel, angriberne Rafael Márquez Lugo og Oribe Peralta samt Paul Aguilar og Héctor Reynoso i defensiven. Resten er U22 spillere fra den mexicanske liga.

De seneste træningskampe har vist, at dette unge Mexico mandskab ikke har tænkt sig at overgive sig uden kamp, men der forventes alligevel tydelig klasseforskel på dette U22 landshold og de stærke chilenske og uruguayanske VM mandskaber.

DEN SYDAMERIKANSKE PRÛGELKNABE

Det er måske lidt uretfærdigt at kalde dette stakkels Peru mandskab for prügelknabe, men de sluttede altså sidst i den sydamerikanske VM kvalifikation med blot 13 point for de 18 kampe. Samlige 13 point kom på hjemmebanen i Lima, da det lykkedes for Peruat tabe samtlige 9 udekampe i kvalifikationen med en samlet målscore på 27:3. Det blev undervejs bl.a til et 2-0 nederlag (Suazo og Fernández) i Santiago mod Chile og 6-0 nederlag i Montevideo mod Uruguay, hvor Diego Forlan scorede hattrick.

Der er absolut ingen forventninger til dette peruvianske mandskab, der yderligere må stille uden deres to største profiler Claudio Pizarro og Jefferson Farfán.

Den nye landstræner uruguayanske Sergio Markarián har arbejdet meget med defensiven, og det er faktisk blevet til en del 0-0 kampe i de seneste testkampe op til Copa America. Her har Peru mødt hold som Tjekkiet, Japan og Ecuador, og alle tre kampe er endt 0-0, så måske Peru kan slippe fra Copa America med værdigheden i behold.

  • Stort spiludbud
  • Stort live betting-udvalg
  • God support
Feedback