18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Slavia Mozyr - Rukh Brest: Begge hold scorer: Ja

Match center
13. april 2020 kl. 16:30 - Fodbold, Hviderusland - Premier League
Yunost Stadion, Mozyr
13. apr. 2020 kl. 13:49 (Opdateret 13. apr. 2020 kl. 18:21) 13/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (4)

Slavia Mozyr - Rukh Brest

Chance: 47%
Betvalue: 105,75%
Spilbar ned til odds: 2,13
Rigtig/forkert: 0-0
ComeOn Spil nu hos ComeOn

Et meget tyndt program pga. COVID-19 må alt andet lige betyde et stort fokus på den hviderussiske kamp mellem Slavia og Rukh Brest.

Hjemmeholdet har fået en vanvittig start på sæsonen, hvor man har slået BATE to gange - én i ligaen og senest i onsdags i pokalen. Derudover har man også slået de forsvarende mestre, Brest. Det er blevet til et - måske lidt - overraskende 3-1 nederlag i åbningskampen mod Slutsk. Omvendt har Rukh Brest fået en sløj start på sæsonen med to nederlag - senest mod BATE - og kun 1 sejr i sæsonpræmieren, der dog var noget overraskende mod Dinamo Minsk. 

Hjemmeholdet har været sprudlende offensivt, men har også været gode til at lukke mål ind i sæsonen indtil videre. Det er således blevet til 3/5 kampe, hvor de har lukket mindst et mål ind (5 i alt) - og man har faktisk været lidt heldige med ikke at lukke flere mål ind. Udeholdet har derimod kun scoret i 1 ud af deres 3 kampe, mens de har lukket mål ind i 2 ud af 3. Med til historien skal dog tilføjes, at man faktisk har skabt mange chancer og muligheder for at score mål. Senest mod BATE havde man 4 skud inden for rammen, 11(!) skud på rammen mod Energetik-BGU mens det - ikke overraskende - kun var 3 på mål mod Dinamo Minsk, hvor man dog kom tidligt foran i kampen og var stor underdog. 

I forhold til seneste kamp bør hjemmeholdet kunne forvente at stille op i noget, der ligner stærkeste opstilling. I forhold til udeholdet er der tvivl omkring forsvarsspilleren Kolpachuk og midtbanespilleren Migunov, der begge i seneste kamp blev skiftet ud tidligt i kampen. Et evt. fravær af Kolpachuk taler lidt mere for spillet, end fraværet af Migunov, da han dels ikke er noteret for et mål og dels ikke var med i Rukh Brest's hidtil eneste mål i sæsonen.

Rent værdimæssigt er holdene ret jævnbyrdige. Slavia er EURm 3,5 (gns: EURt 140) værd og Rukh Brest er EURm 3,43 (gns: EURt 127) værd. Der er dog ingen tvivl om, at Slavia skal være favorit til dette opgør, som odds også indikerer. 

Vejret forventes at være solrigt, lidt overskyet, med 19 grader og en vind på 6 m/s. Det er en smule og formentlig noget der kan mærkes på Slavias ret åbne stadion. Dette taler derfor lidt imod spillet.

Taget ovenstående i betragtning mener jeg, at det blot er et spørgsmål om tid, før der kommer gang i Rukh Brest. De har haft adskillige chancer for at score. Det kan godt være i dag, at de får hul på bylden. Jeg synes i hvert fald, at odds 2,25 på begge hold scorer er i den høje ende.

God kamp!

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback