18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

SKADE - Endpoint: 2

17. april 2020 kl. 13:20 - Home Sweet Home Cup 2
17. apr. 2020 kl. 02:40 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 17/04
136
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (5)

Home Sweet Home Cup 2

Chance (1-2): 48-52%
Betvalue: 109,20%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Vi starter gruppe D ud med en Bo1 mellem Skade og Endpoint. 2 hold der på papiret ligger godt til hinanden.

Hvad taler for:

- Da vi har med en Bo1 at gøre. Så ser jeg faktisk EP som favoritter i denne kamp. Det gør jeg af flere årsager. Skade så skrøbelige ud mod Winstrike, de lignede en hold der manglede ideer og en lang ferie på Bahamas. Skade er utrolig dårlige til, at være ONfire fra start af. De plejer gerne, at skulle have et map til, at spille sig varme på. Her bliver de kastet direkte for løverne. De mødtes for 8 dage siden. Der tabte EP godt nok 2-0 men begge maps efter overtid. For 3 uger siden var det så EP der vandt 2-1 i maps. Så på papiret meget lige. Men mener bare, at EP vil være bedre nu hvor det er Bo1.

- Vetoen kan komme til, at spille en stor rolle. Jeg ser EP ban Mirage, Nuke & Inferno. De har før vist de ikke er bange for, at lade Overpass stå åben. Så forventer vi kommer til, at se Dust2 eller Overpass. Men da alt kan ske når det omhandler Bo1, så det gætværk. Dog har EP set gode ud trods de dårlige winrate på Overpass. EP tabte Overpass til Apeks efter overtid. Trods de var foran 15-7 helt skandaløst. De vender så kampen og vinder alligevel 2-1. Det viser høj moral og styrke. Skade kommer fra et 2-0 nederlag hvor de blev smadret ud af serveren inden de overhovedet var kommet ind. En ynkelig præstation vi så fra Skade side af. Og de skal 2 niveauer højere op, hvis de overhovedet vil have en chance mod EP. Så trods Skade altid skal bruge et map for, de er klar og dette kun er en Bo1, så ser jeg faktisk EP som favorit.

- Trioen bestående af Thomas, Robiin og Cruc1al skal være klar fra start af. De ligger lige nu på ratio som lyder: 1.12, 1.06 & 1.09. Det kan man bestemt ikke klage over, de har egentlig en kurve der går opad for tiden. Vi kommer til, at se en spændende duel mellem Cruc1al og dennyslaw + Spellan så alle har det med at svinge den grønne awp. Men især duellen mellem de 2 førstnævnte. Det er begge 2 herre der elsker, at spille lidt offensivt og tage lidt frække peaks. Dog synes jeg faktisk Cruc1al er den mest kloge af de 2. Dog synes jeg dennyslaw er bedre rent teknisk. Så hjerne mod teknik. Så vælger jeg lige i denne kamp og med de maps jeg regner med hjernen. Han har en utrolig lækker placeringsevne også har han en ingameIQ der er i top. 

- Skade har lige nu kun 2 spillere der levere, det er dennyslaw & Rainwaker. De kan når de er på deres højeste dominere en hel kamp. Men vi så bare deres sidste kamp, at de var slet ikke hvor de skulle være. Og når de ikke er det så taber man. Så længe Skade kun har 2 spillere der kan spille cs, så vinder de ikke mod hold der har niveau som EP. Skade har ikke kun set dårlige ud mod Winstrike. Trods de har 3 sejre ud af de sidste 5. Så kunne de faktisk havde haft tabt 5/5 kampe. De har haft lidt held også har deres modstandere bare ikke kunne binde sækken til. Så ja jeg mener Skade er i en "mindre" krise. Og det er klart noget EP skal udnytte, da de faktisk spiller noget god og stabil cs for tiden.

- Alt i alt, hvad jeg har set fra Skade side og hvad de har leveret op mod hvad jeg har set fra EP. Og dette er taget ud fra de sidste 5 kampe de har haft hver i sær. (Nu har jeg faktisk set alle 10 kampe, så det lidt heldigt) Så har vi med et Skade hold, der til tider kan spille utrolig opgivende. de kommer bagud 5-0 mod Ambush og det var tydeligt, at se de ikke gad det map mere. Og ender faktisk med at være bagud 11-0 før de får første runde. Det samme skete mod Winstrike, den var tabt før de overhovedet havde spillet 5 runder. Lidt omvendt er det gået EP, som har været foran stort, har smidt den, men så vundet alligevel. Jeg tror selvtilliden og den mentale del vinder denne kamp. Og der må jeg bare give EP et stort plus. De er som formen er nu et step højere oppe end Skade.

Hold øje med:

- Trods jeg spår en lille krise. Så har de kvalitet på holdet og det viser de trods alt stadigvæk frem en gang imellem. De har vundet de seneste 3/5 kampe. De ligger #39 i verdenen som er deres bedste placering. Så dette kunne sagtens være kampen de vendte det hele på hovedet.

- Havde de ikke det form dyk som jeg synes de har lige nu. Så har de 4 stjerne spillere på deres hold. Og leverer de alle bare på nogenlunde stabilt niveau, så mener jeg også de er stærkere end EP. Så finder Rock1ing, Rafftu, Dennyslaw & Rainwaker spillet frem. Så kan det blive et hurtigt map. Lige nu er det kun de 2 sidstnævne navne der ligger på positiv ratio nemlig 1.08 og 1.20. Men alle 4 plejer, at ligge godt over 1.0. Så har de fået noget krisehjælp efter sidste kollaps. Så kan de sagtens spille op mod EP.

- Vetoen er som sagt svær, at forudse når det er Bo1. Skade har mange maps de elsker, at spille men få de præsterer godt på lige nu. NORMALT, så vil Skade være glade for et Dust2, Overpass eller Mirage pick(Da jeg ikke ser det kan blive andre) - Det er bare alle 3 maps de lige har haft et kæmpe kollaps på. Men igen, bliver det et af ovenstående, så vil jeg ikke sige de er favorit som formen er nu. Men den er tæt på 50/50 = Åben kamp. 

- Skade vandt sidst de mødtes 2-0 efter 2 x overtid. Det var på Inferno & Dust2. Det er selvfølgelig noget de husker. Og da dette er åbningskampen for dem i gruppe D - Vil de gøre alt for, at komme godt fra land. Og igen, det bliver med garanti et map de godt kan lide, at spille.

Når jeg kigger på denne kamp, så bliver jeg bare nød til, at have med hvad jeg ser. Når jeg ser de 2 hold. Og der ser jeg bare et bedre spillende EP end jeg ser et godt spillende Skade. Skade kommer meget tit på 5on4 - Men smider det bare på tosse Cs. Det er som om kommunikation er gået et hak ned. Der sker hvert fald noget i runderne, som jeg som Cs elsker ikke fatter. Og forklaringen har nok kun Skade desværre. EP er et hold med god moral og høj intensitet, det tydeligt at se, De kæmper om de så lige har smidt 8 runder i træk. Så kæmper EP til de bløder og ender tit sejrsrigt ud af det. Stor fordel til EP i denne kamp i min bog.


Good game mates!

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback