18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Silkeborg IF - Lyngby: 2

Match center
25. maj 2011 kl. 20:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Mascot Park
24. maj. 2011 kl. 16:32 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 24/05
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2): 45-28-27%
Betvalue: 102,60%
Spilbar ned til odds: 3,70
Rigtig/forkert:
24hPoker Spil nu hos 24hPoker
Der er en verden til forskel på motivations-kontoen når Silkeborg møder Lyngby. Efter FC Nordsjællands pokalsejr er femtepladsen intet værd (ikke EL-mæssigt i hvert fald) og Silkeborg kan derfor allerede nu gå på sommerferie mentalt og glæde sig over et flot forår.

Lyngby har ryggen mod muren og skal formentligt vinde denne kamp for at have chancen for overlevelse inden sidste runde hvor man møder OB.

Silkeborg er det bedre mandskab her, de har tilmed haft en flot stime i foråret, men Lyngby har gode offensive folk og kniven for struben og netop motivationen kan gøre forskellen her.

Ladbrokes og Sportingbet har 3,75 på dette spil.

Som antydet i indledningen er dette spil i meget høj grad baseret på motivationsforskellen for de to hold. Silkeborg ligger 3 point foran AC Horsens på femtepladsen, og en placering i de øverste 6 ligner en sikkerhed. Dermed er en ekstra hjemmekamp i næste sæson sikret, samt en pænere portion af TV-pengene. Lyngby derimod ligger a point med Randers, men en dårligere målscore gør at de skal have flere point i de sidste runder for at gå forbi. Til deres held har Silkeborg og OB (måske) ikke noget at spille for. Et enkelt OB-point med FCK sikrer sølvet og dermed kan Lyngby få en lidt lettere kamp i sidste runde. Håbet er ikke helt ude. Og dét må motivere Lyngby-spillerne. Men det kræver en sejr her.

Trupnyt, Silkeborg: Genvalg til truppen der så flot slog AaB i fredags. Jesper Bech og Lars Huldgaard sidder fortsat ude med skader. 

Trupnyt, Lyngby: Så vidt jeg har kunnet grave frem har Lyngby ingen skader. Dog må de have et par skuffede gutter i truppen efter Anders Christiansen og Brian Hamalainen blev siet fra U21-truppen til EM.

Silkeborg er det bedre hold. Det har de bevist ved flere lejligheder. Sejren over AaB (som godt nok var tamme) imponerede en del. De har været meget stabile denne sæson og vist et enormt godt kollektiv. Og de er retmæssigt favoritter her. Men Lyngby har vist at de kan overraske mod alle. De har dog også vist at de har svært ved at stå distancen når de er kommet foran. Men i dette opgør tror jeg på dem af den simple årsag, at hvis de kommer foran betyder det ikke det HELT store for Silkeborg at indhente føringen. Derfor giver jeg Lyngby lidt flere procenter end jeg normalt ville gøre i en kamp som denne, og med pæne 3,80 hos 24hpoker tager vi et skud på de kongeblå.

  • Høj tilbagebetaling

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback