18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Shakhtar Donetsk - Zenit Petersborg

Infokamp
Match center
19. oktober 2011 kl. 20:45 - Fodbold, Europa - Champions League
Donbass Arena
19. okt. 2011 kl. 02:45 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 19/10
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Gruppe G er relativt tæt før tredje spillerunde med kun tre points fra top til bund. Det ene opgør står mellem nummer 2, russiske Zenit, og nummer 4, ukrainske Shakhtar.

Begge hold kom skidt fra start med udebanenederlag på 1-2 i første gruppekamp – Shakhtar til FC Porto (i en kamp hvor Shakhtar fik to spillere udvist) og Zenit til APOEL – men hentede points på hjemmebane efterfølgende. Zenit hentede en fin 3-1-sejr hjemme over Porto, mens Shakhtar skaffede 1-1 mod APOEL.

Nu mødes de to hold så i Ukraine. Holdene kommer begge ind til kampen uden nederlag i sine seneste fem betydningsfulde kampe (begge er 3-2-0 i disse opgør), men mens Shakhtar har hentet en sejr i den hjemlige liga på hver side af landskampspausen, mens Zenit har spillet uafgjort i begge sine to seneste kampe.

Værterne må påtage sig favoritværdigheden og er også det på papiret bedste hold - men hvor er værdien?

Odds:

1: 2,11 – 188bet

x: 3,48 – Pinnacle

2: 3,93 – Pinnacle

Over 2,5 mål: 1,98 – Pinnacle

Under 2,5 mål: 1,95 – 188bet

Shakhtar Donetsk:

Shakhtar nåede kvartfinalen i sidste sæsons CL og skal udnytte hjemmebanefordelen til at tage et skridt mod den videre kvalifikation.

De kan glæde sig over at Dmytro Chygrynskiy (midtforsvar) er tilbage i truppen efter udstået karantæne for sin udvisning mod Porto. Til gengæld er Yaroslav Rakitskiy (forsvar) stadig ude med karantæne, mens den brasilianske landsholdsspiller Jadson (offensiv midt), der scorede holdets enlige mål i 1-1-kampen mod APOEL, er ude med en skade.

I den hjemlige liga har Shkahtar været suveræne på hjemmebane hidtil i sæsonen med syv sejre i syv kampe og en målscore på 21-3, og holdet deler efter 13 runder førstepladsen i rækken med Dynamo Kiev.

Zenit St. Petersborg:

Zenit, der har tabt sine seneste tre udekampe i europæisk sammenhæng, ventes at måtte undvære angriber Aleksandr Kerzhakov, ogogså anfører Aleksandr Anyukov (forsvar) er særdeles tvivlsom deltager.

I den hjemlige liga er Zenit, ligesom Shakhtar, også at finde i toppen. Modsat Shakhtar er Zenit dog inde i sæsonens afsluttende fase og der resterer blot tre kampe i sæsonen, hvor holdet har et forspring på to points til CSKA Moskva, herunder to på udebane.

Bud på startopstillinger (fra goal.com):

Shakhtar:

Rybka - Srna, Chyzhov, Chygrynskiy, Shevchuk - Hubschman, Mkhitaryan - Eduardo, Texeira, Willian - Luiz Adriano

Zenit:

Malafeev - Lukovic, Bruno Alves, Lombaerts, Criscito - Faizulin, Denisov, Shirokov - Zyryanov, Bukharov, Danny

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback