Sevilla - Leicester: Sevilla går videre

22. februar 2017 kl. 20:45 - Fodbold
2. maj. 2018 kl. 16:19 02/05
Kommentarer (10)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 68%
Betvalue: 102,00%
Spilbar ned til odds: 1,47
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Sevilla er kendte for deres evner i Knock-Out fasen, efter 3 Europa League-titler på stribe. Dette opgør er det tætteste ifølge bookmakerne, men med Sevillas høje niveau under Sampaoli, bliver det næppe nemt for de engelske mestre.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN:

 • Sevilla har vundet Europa League de sidste tre år. Dette siger noget om hvor godt holdet er til knockout-fasen i disse turneringer. (*)
 • Leicester er det dårligste hold tilbage i turneringen. (**)
 • Oddset har ikke rykket sig siden 12. December. (***)
 • Sevilla har ikke nogle nævneværdige skader eller fravær på nuværende tidspunkt.
 • Sevilla har virkelig haft en stor sæson under klubbens nye træner Sampaoli.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED: 

 • Leicester har præsteret godt i Champions League.
 • CAN har taget hårdt på Premier League-mestrene. Dette spiller en rolle i klubbens nedgang. CAN-spillerne er tilbage til CL-opgørene.
 • Leicester har farlige spillere, der hvis de rammer dagen kan gøre ondt på Sevilla.
 • Leicester vandt Premier League sidste sæson, med næsten samme trup som den nuværende (dog minus balancespiller Kanté).
 • Sevilla-manager Sampaoli og forsvarer Mercado har karantæne i 1. opgør.

Argumentpunkter i kursiv: De elementer jeg mener oddssætterne/markedet især overser/fejlvurderer

  

ODDSET:

Markedsoverblik

En ulicenseret bookmaker tilbyder 1,45. Bet365, Betfair og DanskeSpil tilbyder alle 1,5, som er det højeste på markedet, samt de eneste bookmakere med værdi på spillet ifølge min CV.

Oddsudvikling

De fleste bookmakere startede i 1,5 men tilbyder nu 1,38-1,45. Bet365 startede i 1,53, men røg hurtigt ned i 1,5.

TRUPNYT

Sevilla

Danske Michael Krohn Dehli (midtbane, reserve) har for nylig været under en ny operation og kommer ikke til at være en faktor i disse to kampe. Vitolo (midtbane, fast), Carrico (forsvar, fast) og Nasri (midtbane, fast) har alle døjet med skader i starten af det nye år, men ventes alle klar til kampene mod Leicester. Benoit Tremoulinas (forsvar, reserve), der er blevet slået af på venstrebacken, er tilbage fra skade, men er ude af kampform.

Leicester

R. Mahrez (kant, fast) og Slimani (angriber, fast) er tilbage i Leicester truppen efter ACN, og Amartey (midtbane, fast) tilslutter sig ligeledes senest d 5/2. Ulloa (angriber, reserve) har været skadet i de sidste par uger, men bør uden problemer blive klar til kampene i Champions League.

Fodnoter

(1*) Sevillas flotte præstationer de seneste sæsoner i Europa League, viser at klubben ved hvordan man præsterer, når presset er allerhøjest. Selvom det er har været i lillebror turneringen Europa League, så har Sevilla stadig mødt modstand. FC Porto, Valencia, Benfica, Gladbach, Villarreal, Zenit, Dnipro, Fiorentina, Athletic Bilbao, Basel, Shaktar og Liverpool har alle oplevet Sevillas niveau og effektivitet i disse kampe.

(2*) Leicester er en eventyrshistorie, som vi alle kender til. De har dog ikke formået at holde fast i sidste sæsons momentum, på trods af klubben har præsteret at beholde størstedelen af deres profiler. Største tab er arbejdsmanden Kante, der er røget til Chelsea, og hans tilstedeværelse kan ikke overvurderes. Kante havde stor indflydelse på at det engelske mesterskab endte hos netop Leicester sidste sæson.

Leicester ligger på nuværende tidspunkt på 15 pladsen i Premier League, kun 5 point over nedrykningsstregen. Profiler som Mahrez og Vardy har kun været en skygge af sig selv, og defensiven har ligeledes faldet i niveau. Man har på nuværende tidspunkt lukket flere mål ind (22 kampe) end i hele sidste sæsons Premier League (38 kampe). Specielt klubbens udebane præstationer og statistik er dårlig: 9T, 5U, 2V, på tværs af alle turneringer i denne sæson.

(3*) Netop denne forfærdelige udebane statistik samt Sevilla’s forrygende hjemmebane, gør at oddset på Sevilla til at vinde første kamp på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán er faldet fra 1,67 til 1,50. Oddset på Sevilla til at kvalificere sig, har dog ikke ændret sig siden d. 12 December. Her er et kig på begge holds præstationer siden da:

Sevilla – Malaga: 4-1

Sevilla – Formentera: 9-1

Real Madrid – Sevilla: 3-0

Real Sociedad – Sevilla: 0-4

Sevilla – Real Madrid: 3-3

Sevilla – Real Madrid: 2-1

Osasuna – Sevilla: 3-4

Altså 7 kampe: 5V, 1U, 1T

Bournemouth – Leicester: 1-0

Leicester – Stoke: 2-2

Leicester – Everton: 0-2

Leicester – West Ham: 1-0

Middlesbrough – Leicester: 0-0

Everton – Leicester: 1-2

Leicester – Chelsea: 0-3

Southampton – Leicester: 3-0

Derby – Leicester: 2-2

Altså 9 kampe: 2V, 3U, 4T.

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback