18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Sevilla - Getafe: (AH: -1,0) 1

Match center
6. februar 2021 kl. 21:00 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Estadio R. Sanchez Pizjuan    Juan Martínez
4. feb. 2021 kl. 20:31 (Opdateret 6. feb. 2021 kl. 22:57) 04/02
358
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (4)

Undervurderer bookmakerne Sevilla?

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 50-30-20%
Betvalue: 142,50%
Spilbar ned til odds: 1,40
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet

NB - Det virker til at BetXperts Betvalue udregner ikke virker rigtig på den her type spil - Den korrekte Betvalue ved 50% chance og 2.25 i odds er 112,5% og spilbart ned til odds 2,05

Plus for spillet

Sevilla er inde i en god stime med 6 sejre på stribe inkl. 2 i Copa del Rey - Desuden havde man før et 2-0 nederlag til Atl. Madrid endnu en stribe på 9 opgår uden nedlag med 7 sejre.

Sevilla har generelt godt fat i dårlige hold i denne sæson, hvor man kun har nederlag til Atl. Madrid, Real Madrid, Chelsea siden en lidt underlig start på sæsonen, hvor man havde et par underlige nederlag til Eibar og Alt. Bilbao.

Sevilla kan med en sejr gå op på 2. pladsen - dog afhængig af Barcelonas og Real Madrid kampe - Men uanset hvad er man med en sejr helt fremme i kampen om CL-pladsen, hvor an hvis man vinder vil have 7 point ned til Villarreal på 5. pladsen. Getafe ligger derimod midt i ligaen og har lidt rum ned til nedrykning - Det er typisk ikke i en kamp som denne at de skal hente deres point.

Sevilla står godt i forsvar og lukker ikke mange mål ind - kun 16 i 20 kampe - Kun Atl. Madrid er bedre på den konto. Desuden Getafe ikke gode foran mål i denne sæson - Det er kun blevet til 17 mål i 20 kampe - Kun Elche er dårligere med 16 mål.

Sevilla har en uges pause efter denne kamp - Getafe skal derimod en tur til Madrid allerede tirsdag i den kommende uge - Kommer man derfor hurtigt bagud i Sevilla, kan det være man opgiver kampen og fokuserer på Madrid, hvilket kan give en større sejr til Sevilla.

Generelt er Getafe ikke særlig fokuseret frem af banen - Man stiller typisk op i en defensiv 4-2-3-1, hvor holdets topscore typisk starter på bænken (Angel med 5 mål). I Getafes normale Start-11 er der ikke mange mål, hvor Mata på toppen kun har 3 mål i 17 kampe samt Cucu på midten også har 3 mål - resten af holdet har kun lavet 4 mål til sammen i hele sæsonen (når man tager Cucho's 2 mål ud, som er skadet til denne kamp)

Hold øje med

På grund et par skader i forsvaret, spillede Aleix Vidal venstre back - Han er normalt på midtbanen og kan blive udspillet i forsvarsspillet. Fremme af banen, er Sevilla dog i stærke opstilling med bla. holdet topscore Youssef En Nesyri, som ligger nr. 3 på La Ligas topscoreliste med 12 mål.

Rakitic ser ud til at være ude af kampen med karantæne, så han afløses sandsynligvis af Joan Jordan på midtbanen

At spille -1 istedet for en lige-på sejr giver selvfølgelig altid en risiko for et push- at Sevilla er tilfredse med at vinde kampen med et enkelt mål - Specielt hvis de først kommer foran i kampen sent.

Vejr - 14 grader og overskyet - fint fodboldvejr i Sevilla på Lørdag.

Forventet Start-11

Sevilla

Tomas - Rekik, Kounde, Carlos, Vidal - Fernando, Jordan, Suso - De Jong, Ocampos, En Nesyri

Getafe

Yanez - Suerez, Etxeita, Nyom, Timor - Iglesias, Maksimovic - Cucu, Portillo, Alena - Mata

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Kommentarer

Feedback