18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Sevilla - Barcelona: Under 2,5 Mål - Tips & Spilforslag

Match center
21. december 2021 kl. 21:30 - Fodbold, Spanien - Spanien Primera Division
Estadio R. Sanchez Pizjuan    Carlos Del Cerro
20. dec. 2021 kl. 15:30 (Opdateret 21. dec. 2021 kl. 23:27) 20/12
253
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Kommentarer (3)
Chance (Over-Under): 44-56%
Betvalue: 104,72%
Spilbar ned til odds: 1,79
Rigtig/forkert: 1-1
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet
Xavi er landet i den catalanske stor klub og er stille og roligt begyndt at indlogere sig selv ind i La Liga igen! Sevilla er stadig med Lopetegui i front og de er stadig forrygende!
Det taler for
 • Sevilla er forrygende i den hjemmelige liga og indtil videre også i den hjemmelige turnering Cope Del Rey. Desværre røg de ud i CL gruppe spillet og må tage til takke med en plads i EL. Ikke desto mindre er det stadig flot klaret af sydspanierne! Barca må grippe fat i hvad de kan få og det er Xavi som ny træner og en plads i EL! Historisk er det et dårligt resultat! 
 • Dog har det pyntet af få Xavi til klubben igen. Legenden er begyndt at sætte sit præg og har allerede ny sat sig godt ind holdet. Barca har 3-1-1 i de seneste fem kampe. Hvilket er et udemærket resultat. De burde have taget alle tre point imod Osasuna og de var ved at smide det hele væk imod Elche, men steg til vejrs og tog alle tre point! De spiller bedre, og ser mere motiveret ud! 
 • Sevilla er kun 6 point fra toppen. Da Madrid ikke vandt over Cadiz men spillede til kryds er det ikke urrealistisk at Sevilla godt kan kravle til tops og kæmpe med om mesterskabet. Lillebror klubben i Sevilla ligger med fire point lige under, og selvom Betis også spiller godt er det storebroren der dominrere byen! Sevilla spiller solidt, robust, men også hurtigt og kreativt! 
 • Nu får vi endnu en topopgør at se som vi i de seneste tider er blevet forkælet lidt med. Kampen imellem disse to klubber bliver en magtdemostration, og den bliver taktisk præget af de to trænere! Godt nok har Barca ikke været super gode defensivt, men jeg tror de kommer ud til kampen og vil forsøge at lukke Sevilla ned!  ​​​​​​​
 • Sevilla er uden en del offensive spillere bla. Ocampos og En Nesyri men også Acuna, og Lamela har før scoret mål!  Især Ocampos er en træls spiller at skulle mangle til kampen her. Hos Barca er de også plaget en hel del af skader bla. Depay, Dest og Fati er ude og det har gjort at de over de seneste kampe har være nødt til at stille med en del yngre spillere! 
 • Godt nok har Barca egentlig spillet ret målrige kampe og den seneste kamp imod Elche der endte 3-2 kan man godt tillade sig at sige at Barca spillede elendigt defensivt! Barca måtte stille op uden Pique i den kamp, han er med til denne her, og hans primære opgave bliver 100% at holde styr på defensive takter så Barca ikke lave de fatale fejl de gjorde imod Elche! 
 • Sevilla kan godt spille tålmodigt og ligesom Barca holde fast i bolden. Dog mangle de en smule offensive kreative spillere der kan lukke op for den defensive midt og forsvars linjerne. Dog er det ikke en dårligt midtbane Sevilla stiller med, og vi har set før de gerne prøver udefra! Dog tror jeg Barca vil prøve at lukke dem af før de får den mulighed! 
 • Sevilla defensiv er nogenlunde indtakt, og nu slog de seneste de forsvarende mestre på eget græs, så jeg tænker bestemt de også kommer ud til kampen her med selvtillid men også med en anden attitude hvor af de virkelig nok vil prøve at dominere Barca og få dem sat ud af deres eget spil! Sevillas linjer bagerst står utroligt godt og fast og de kan godt holde modstanderen fra chancer! 
Hold øje med
 • Barca har vist elendige takter når det gælder det defensive. De efterlader store huller i forsvaret og giver ret tit mulighed for en omstilling! 
 • Sevilla spillede sig godt til en over kamp imod Atl Madrid!  Det lykkedes rimelig hurtigt hjemmeholdet at komme foran, også skulle Atletico jo selvfølgelig ud at jagte. Jeg tror ikke hverken Barca eller Sevilla kommer hurtigt foran her! 
 • Både Sevilla og Barca har skabt mere over den seneste tid på xG linjen! Så det vil sige begge hold kommer til flere chancer, men også formår at udnytte alle chancer de kan skabe! 
 • Begge hold har haft de svært ved stoppe bolden når modstanderen er begyndt at bevæge sig over linjen og mod mål. Dog tror jeg der er fokus på det her. Sevilla har samtidig også døjet en smule med fejl i farlige situationer og begge hold kan altså sagtens performe på en frisparks mulighed!  ​​​​​​​
 • Barca vil nok forsøge at kontrollere spillet så godt de kan, hvilket Sevilla godt kan spille under. Men Barca har godt nok også haft deres kedelige situationer hvor de har tabt bolden og dermed givet åbent rum til modstanderen! Omvendt har deres yngre angribere også noget de gerne vil bevise nu hvor de endelig kan få noget spilletid på førsteholdet! 
Oddsmarked

Bookmakerne er en smule uenige når det gælder det store odds marked!
Hos Bet365 kan få oddsene 2,45 - 3,30 - 2,90 Hvilket giver et CV på: 39% - 29% - 32%
Personligt syntes jeg også Sevilla skal være favoritter til opgøret her! En ren sejr findes til odds 2,45 hos de fleste! 
Jeg tror og syntes at kryds oddset ser ret godt ud. Jeg tror godt Barca kan holde Sevilla nogenlunde fra fadet og hvor de selv er i kontrol. Jeg forventer kampen bliver taktisk præget fra begge sider af og derfor forventer jeg heller ikke mange mål i kampen! 
Så et kryds til odds 3,55 hos Marathonbet er værd at prøve syntes jeg! 

Et alternativ kunne være at kigge på en over linje ved kort. Hos Bet365 kan man få odds 1,90 på over 5,5 Kort AH. Det er syntes jeg faktisk er et fint spil. Dog trækker ingen af holdene mange kort generelt. Men match up'et kan gøre at vi se rigtig mange kort !

Kampens Forløb: 

Generelt forventer jeg en kamp i et forhåbentlig lidt lavt tempo. Godt nok plejer der at være gas på stemningen til denne slags kampe og vi kan da nok også en forvente et fyldt stadion. Men jeg tror begge hold kommer forholdsvis forsigtigt ud til kampen, og hvor af de virkelig prøver at sætte sig på spillet og dermed dominere det! 
Det kan være vi over tid og måske inde i anden halvleg får noget mere tempo at se! Vi håber i hvert fald på en lavt scorende kamp! 

Trup Nyt: 

Sevilla: 4-3-3
Bounou - Augistinsson - Kounde - Carlos - Rekik - Jordan - Fernando - Rakitic - Rodriguez - Gomez - Mir

Barcelona: 3-4-3
Ter Stegen - Araujo - Pique - Lenglet - de Jong - Gavi - Busquets - Alba - Dembele - Jutgla - Ezzalzouli 

Kilder

Flashscore.com - Betxpert.com - Understat.com - Oddsportal.com - Sportsmole.co.uk - Youtube.com - Whoscored.com - Laliga.com - Marca.com - Soccerway.com - Sevillafc.es - Fcbarcelona.com 

 • Høj tilbagebetaling
 • Stort spiludvalg og egne odssættere
 • Flot velkomstbonus

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

2022-10-02
- Bruger
- Ekspert
14:00 FC Midtjylland - Viborg: 1
1,75
15:00 Manchester City - Manchester United: X
6,15
16:00 Brøndby IF - Lyngby: Over 9,5 Hjørnespark
1,83
17:30 Leeds - Aston Villa: Flest hjørnespark Leeds
1,74
2022-10-03
- Bruger
- Ekspert
02:20 Tampa Bay Buccaneers - Kansas City Chiefs: (AH: -3,5) 2
2,20
2022-11-08
- Bruger
- Ekspert
09:00 Intet flertal i Senatet: X
6,00
09:10 Senatsvalg Florida: Demokrat
13,00
2022-11-21
- Bruger
- Ekspert
11:00 Går videre: Danmark: Ja ♡♡
1,57
11:00 VM - Frankrig elimineret i : 1/8-dels "last 16"
5,50
11:10 VM - Argentina elimineret i: 1/8-dels "last 16"
5,00
11:15 Udsagnsspil ja/nej: "Eriksen bliver dansk topscorer"
3,75
11:20 Gruppe D: 3. plads i gruppen: Danmark el. Frankrig
3,64
12:00 VM2022 - England-trupspecial: Kyle Walker udtages til VM-trup
1,40
12:50 VM: Hvornår bliver landet slået ud: Semifinalen: ENG/BRA/FRA/ARG/TYS/SPA/ BEL/HOL/POR -frit valg
11,00
12:50 Udsagnsspil ja/nej: Christian Eriksen topscorer
200,00
13:00 Kommer med i truppen til slutrunden: Kieran Trippier
4,00
13:00 VM 2022 - Vinder af Gruppe A: Holland
1,68

Kommentarer

Feedback