18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Seattle Seahawks - San Fransisco 49'ers: 2

1. november 2020 kl. 22:25 - Amerikansk Fodbold, USA - NFL
29. okt. 2020 kl. 00:22 (Opdateret 2. nov. 2020 kl. 02:01) 29/10
150
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

NB: Kampen spilles uden tilskuere på stadion

Chance (1-2): 56-44%
Betvalue: 107,80%
Spilbar ned til odds: 2,27
Rigtig/forkert:
Bwin Spil nu hos Bwin

Stærkt decimerede 49’ers jagter tredje sejr i træk

Der er som altid mere end en sejr på spil, når Seattle Seahawks (5-1) tager imod San Fransico 49’ers (4-3), i hvad der ligner endnu et underholdende og intenst divisionsopgør imellem de to rivaler fra NFC West. Seahawks er bredt hypet som en af ligaens stærkeste, mens 49’ers har skuffet med blot fire sejre af syv mulige, men ved nærmere eftersyn kan noget dog tyde på, at de to holds respektive records kan være aldeles misvisende.

Det taler for

 • At stå med en 4-3 record efter en sæsonstart præget af et sandt skadeshelvede med et utal af nøglespillere på injured reserve vidner i den grad om et bredt, bundsolidt og ikke mindst velcoachet 49’ers-roster. Det samme gør en flot 8. plads i ligaen målt på både defensiv og offensiv DVOA (henholdsvis -7.5 % og +10.9 % ifølge Football Outsiders).
 • Efter en skidt 2-3-start med suspekte og bekymrende nederlag ligner man nu et hold, der så småt har vendt skuden (både resultat- og spillemæssigt) efter to overbevisende sejre, hvor man både satte spandevis af point på tavlen (sammenlagt 57) og blot tillod modstanderne NE Patriots og LA Rams 552 yards og 22 point til deling.
 • En stor del af forklaringen findes hos NFL’s – i hvert fald i manges øjne - bedste play caller, Kyle Shanahan. Med et stort katalog af innovative og fantasifulde play designs samt et stort fokus på et brutalt løbespil og effektiv play-action besidder han ofte opskriften på at kontrollere både tempo og time of possesion. Netop sidstnævnte kan blive nøglen til at stoppe Seahawks QB Russell Wilson, som leder NFL’s mest scorende angreb (33,8 point pr. kamp).
 • I uge 5 viste Minnesota Vikings (trods 27-26-nederlag) hvordan Wilson og Seahawks besejres. Med et dominerende løbeangreb og stor succes med at holde Wilson fra banen stod kun uheld og ekstremt små marginaler i vejen for en fuldt ud perfekt eksekveret gameplan.
 • Tages Wilson og hans til tider heroiske 2020-præstationer ud af ligningen, er det yderst tvivlsomt, om dette Seahawks-mandskab kan regnes for meget mere end middelmådigt - særligt grundet den hidtidige akilleshæl, forsvaret. Blandt de dårligste i tilladte yards pr. kamp (479,2 - 32. plads), yards pr. play (6,3 - delt 29. plads), scoring defense (28,7 point - 23. plads) samt defensiv DVOA (8.9 % - 28. plads), synes Seahawks altid kun en halvskidt Wilson-præstation fra et sikkert nederlag.
 • Dertil kan der sættes klare spørgsmålstegn ved vægten af holdets fem sejre, idet de alle – med undtagelse af Miami Dolphins (3-3) - er hentet imod storskuffende modstandere med losing records (sammenlagt 9-23 record inkl. Dolphins).
 • Samtidig har Wilson de seneste par kampe set mere menneskelig ud med en dalende completion percentage samt ”kun” 6 TDs og 4 INTs til følge. Senest i 37-34-nederlaget til Cardinals, hvor byrden blev for stor for QB’en, der kastede hele 3 INTs og præsterede sæsonens hidtil dårligste passer rating på 84.4.


Hold øje med     

 • 49’ers’ i forvejen lange liste af skadede spillere fik efter kampen mod Patriots tilføjet to nye navne, idet kampens helt store spiller, RB Jeff Wilson, samt holdets vel nok vigtigste receiver, Deebo Samuel, begge måtte udgå med skader og vil mangle i kampen her. 49’ers er stadig fint besat på running back, men fraværet af Samuel kan blive en udfordring for QB Garoppolo og en særdeles tynd receiver-gruppe.
 • Netop Garoppolo kan ellers få brug for al den hjælp, han kan få, efter en aldeles op og ned sæsonstart. På sine dårlige dage er Garoppolo ikke blot en middelmådig ”game manager,” men ligefrem en decideret hæmsko for sit hold.
 • Trods et par mere menneskelige præstationer udgør Russell Wilson stadig en af ligaens absolut giftigste trusler for et NFL-forsvar – både i luften og på jorden. Med en MVP-værdig start på sæsonen og i spidsen for NFL’s andetmest effektive angreb (offensiv DVOA på 21.0 %) får 49’ers-forsvaret sin sag for med Wilson, en stærk O-line og de to farlige receivere, Tyler Lockett og D.K. Metcalf.
 • 49’ers roster er ikke bygget til at indhente store føringer, hvilket kan blive et problem imod et angreb, der hurtigt kan sætte mange point på tavlen. I tilfælde af en skidt start er det yderst tvivlsomt, om Garoppolo vil kunne overtage kampen og orkestrere et comeback.
 • Derudover har californierne leveret nogle bekymrende præstationer i nederlagene til Cardinals, Eagles og særligt Dolphins, hvor man i sidstnævnte tilfælde faldt fuldstændigt sammen og blev ydmyget med hele 43-17.

Zwei  

 • Stort spiludbud
 • Fremragende livebetting-sektion
 • Stærk mobil platform
Feedback