Seahawks - Lions: (AH: +8,0) 2

Match center
8. januar 2017 kl. 02:15 - Amerikansk Fodbold, USA - NFL
CenturyLink Field
2. maj. 2018 kl. 16:19 02/05

Kommentarer (2)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 43-4-53%
Betvalue: 105,23%
Spilbar ned til odds: 1,81
Rigtig/forkert:
bwin Spil nu hos bwin
Seahawks har haft store problemer mod kastet i den seneste tid. Der er ingen tvivl er om favoritværdigheden på hjemmebane mod Lions, der har tabt tre på stribe, men Lions bør kunne holde det tæt, som de har gjort i stort set alle kampe i år.

DERFOR SKAL DU FØLGE SPILLET

 • Kun én gang i år har Lions tabt med mere end 7 point
 • Seahawks’ kasteforsvar har lidt et stort knæk siden Earl Thomas’ skade (*)
 • Lions har fået lidt gang i løbeangrebet igen efter Zach Zenner har overtaget på RB
 • Seahawks er 3-2 for sæsonen mod hold, der endte med en winning record, men ingen af sejrene var på mere end syv point. Begge hjemmesejre var på to point
 • Seahawks’ løbeangreb har ikke været overbevisende i den seneste tid - de er holdt under 90 yards i tre kampe på stribe (kun over 80 mod mod 49ers i et godt matchup i søndags)
 • Seahawks’ offensive linje er blandt ligaens dårligste enheder og kan få det svært overfor Lions’ defensive front 

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED

 • Selvom Lions kun har tabt én kamp med mere end syv point, har de været bagud i fjerde quarter i 15 af 16 kampe i år
 • Lions har tabt tre på stribe - tabte med 21 til Cowboys i Week 16 og kom kun indenfor syv point mod Packers i søndags pga. et sent TD
 • QB Matthew Stafford er dalet i niveau siden en fingerskade - det har svækket angrebet, hvilket har givet problemer for forsvaret (**)
 • Lions har syv turnovers i de seneste fire kampe - og nul takeaways
 • Seahawks’ bedste WR er Doug Baldwin, der tilbringer meget tid i slotten - Lions’ bedste CB Darius Slay spiller stort set ikke i slotten.
 • Lions har kæmpet med slot receivers hele året og deres bedste mulighed for at forhindre en stor kamp af Baldwin er formentlig at få lagt pres på Russell Wilson.
 • Seahawks har en stærk gruppe af pass rushers, og mens Lions’ OL er solid, kan de sagtens få problemer med at beskytte Stafford.
 • Seahawks er i slutspillet for femte år i træk og er 5-0 hjemme i slutspillet under Pete Carroll; to af sejrene har været på over 7 point.

Argumentpunkter i kursiv: De elementer jeg mener oddssætterne/markedet især overser/fejlvurderer.

(*) I de fire kampe siden Earl Thomas’ skade har Seahawks mødt Packers, Rams, Cardinals og 49ers - Rams’ QB Jared Goff fortsatte det svage spil han viste siden han overtog starterjobbet, men de øvrige tre QBs, Aaron Rodgers, Carson Palmer og Colin Kaepernick, ramte på 71,8% af deres kast for 10,5 yards pr. attempt med 5 TDs og 0 INTs.

(**) Nøglen for Lions’ succes var i lange stræk, at angrebet kørte lange drives, undgik turnovers, og begrænsede antallet af drives for modstanderne - et svækket angreb har kostet på den front.

ODDSET
Find spillet: bwin -> Sport -> Amerikansk fodbold -> NFL -> Find de ekstra spil under Seahawks-Lions (pt. +38)

Markedsoversigt: Der kan findes lidt højere odds end 1,91 udenfor det danske marked. En toneangivende licensløs bookmakere tilbyder 1,95 på +8.

Også værdi: Der er værdi at finde i strengt taget alle handicapspil på Lions. Jetbull holder 1,98 på +7,5, Betsafe er i 1,84 på +8,5, og 1,88 på +8 (hvor Jetbull tilbyder 1,87). På højeste odds på det danske marked ligger værdien mellem 104,88 og 105,23, så det er små forskelle på højeste odds på de tre spil - jeg har taget den højeste værdi hér, men vil man hellere have et højere odds er der bestemt ingen katastrofe i at tage de 1,98 på +7,5 - og hvis man hellere vil have lidt ekstra sikkerhed, så er 1,84 på +8,5 også klart til at leve med.

Oddsudvikling: Odds er steget støt på Lions i løbet af ugen. Bet365 er gået fra 3,65 til 4,25 på Lions-sejren siden de åbnede markedet i mandags, og tilsvarende - eller sågar større - stigninger kan findes andre steder. Det virker for mig mest som en tilpasning efter at være åbnet lidt for gavmildt på Seahawks. En af de toneangivende licensløse bookmakere åbnede i 1,75 på +8, men er nu i 1,95, hvor bwin omvendt har ligget fast på 1,91.

CHANCEVURDERINGER
ML: 77-23
AH SEA -7,5: 47-53
AH SEA -8: 43-4-53
AH SEA -8,5: 43-57

SKADER/FRAVÆR
Seattle Seahawks:
RB C.J. Prosise - Out
DT Tony McDaniel - Out

Detroit Lions:
C Travis Swanson - Out (har været ude den seneste måned)
WR Andre Roberts - Questionable
OT Riley Reiff - Questionable
OLB DeAndre Levy - Questionable

 • Stort spiludbud
 • Fremragende livebetting-sektion
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback