18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

SD Huesca - Elche: Over 3,5 Kort

Match center
9. april 2021 kl. 21:00 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Estadio El Alcoraz    Javier Alberola
8. apr. 2021 kl. 20:53 (Opdateret 10. apr. 2021 kl. 09:08) 08/04
147
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (9)
Chance (Over-Under): 66-34%
Betvalue: 106,26%
Spilbar ned til odds: 1,52
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Når bund holdende Huesca og Elche slår hovederne sammen på Estadio El Alcoraz bliver de ikke i en køn affære. 3 Point er alt afgørende for holdende og derfor bliver det fysisk affære hvor vi mindst ser 4 gule kort i kampen!
Det taler for
  • Gæsterne fra Elche er på ingen måder reddet i ligaen endnu selvom de endnu ikke ligger til nedrykning. De ligger med 2 point over stregen og lige under dem med 24 point ligger hjemmeholdet Huesca.  De tre point er meget vigtige for begge hold, et kryds vil ikke rykket meget for holdende selvom der stadig er 9 runder tilbage. 
  • Huesca fik en vigtig sejr over Levante efter landskamps pausen. Selvom de ikke var holdet der kontrollerede spillet fik de scoret på deres to chancer og sikret 3 point. Den selvtillid tager Huesca med på eget græs. Elche tabte ikke senest imod Betis. Tværtimod fik de 1 point og set ud fra kampen var de heller ikke spillet helt til jorden. Elche kan give Huesca en god omgang modstand! 
  • Jeg forventer en kamp her hvor det kan blive svært at få scoret målene og dermed kunne jeg godt se en kamp der bliver mere fysisk end elegant.  Begge hold ligger også i den gode ende på "Tacklinge" listen og listen og forsøgte tacklinger. 
  • Elche trækker flest kort i forhold til hjemmeholdet. Dog kan Elche sagtens presse Huesca til flere tacklinger og dermed få dem til at trække flere kort. Jeg forventer, at hjemmeholdet kommer til at presse fra start af, og dermed give en del rum bagud som Elche godt kan udnytte sig, og disse angreb bliver Huesca nødt til at stoppe. 
Hold øje med
  • Kamp billedet kan blive anderledes end hvad jeg forventer. En mere stille stående kamp hvor holdende er tilfreds med 1 point da frygten for at tabe kan sætte ind i spillerne. 
  • Den kan blive en kamp højt til loftet. Det er som sagt en vigtig kamp for begge hold, så man kunne godt forstille sig Dommer Rojas sætte en høj linje. 
  • Linjen er gået over i 2/5 af Huesca's seneste kampe. Imens er linjen gået så gået over i 4/5 af Elche's seneste kampe. Rent indbyrdes i 2020 gik linjen over i 1/2 kampe.  Kampens dommer Rojas har en relativ høj linje. Han snitter 3,00 kort pr. kamp i de 16 kampe han har dømt. 
Oddsmarked

Oddset er ikke det højeste. Dog ser jeg stadig værdi i spillet og en god mulighed for, at vi få mere end 4 kort i kampen. 
Det rene 1X2 marked har sat Huesca som favoritter, og de spiller da også godt fortiden. Men jeg tror også at Elche kan komme ind og udfordre dem.
Derfor kunne et spil på at begge hold scorer i kampen også være interresant. 

Kampens Forløb:
Forhåbentlig får vi et hurtigt mål der kan åbne kampen op. Det ville helt sikkert give muligheden for mange kort et skub i den rigtige retning. Jeg er ikke i tvivl om at begge hold kommer til at gå ben hårdt efter sejren, men jeg kunne godt se den gå lidt i stå hvis der står 0-0 efter 70 minutter. 


Trup Nyt:

Huesca forventer jeg i en 3-5-2 formation.
Fernandez - Insua - Pulido - Vavro - Lopez - Ferreiro - Mosquera - Seoane - Galan - Mir - Sandro

Elche forventer jeg i en 4-4-2 formation.
Badia - Palacios - Verdu - Calvo - Mojica - Morente - Guti - Marcone - Fidel - Milla - Boye


 

Kilder

Flashscore.dk - Whoscored.com - Betxpert.dk - Sportsmole.co.uk - Marca.com - Sdhuesca.es - Elchecf.es

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback