18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Saw - SG.PRo: (AH: -1,5 Maps) 1

9. juli 2020 kl. 12:00 - Nine to Five 1
9. jul. 2020 kl. 07:50 (Opdateret 9. jul. 2020 kl. 14:21) 09/07
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (2)

Nine to Five 1

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 45-0-55%
Betvalue: 107,10%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert:
Betfair Spil nu hos Betfair
En fin lille tidlig kamp, med massere af talent på serveren. Tror vi kommer til, at se en god omgang cs her.
Det taler for
 • Et helt nyt SG lineup. De har ikke mange kampe sammen. Skal et rutineret Saw vinde med stil.
 • Saw kan styre vetoen som de lyster. #1
 • SG er meget svingende i deres spil. Så kan Saw levere et nogenlunde niveau over 2 maps. Så har jeg svært ved, at se hvorfor de ikke skulle vinde denne kamp 2-0
 • SG har endnu ikke vist noget rent taktisk. De spiller meget ordinær cs. Har svært ved, at ændre stil under en kamp. Det så vi så sent som igår mod Syman, hvor man egentlig godt havde kunne havde haft vundet den kamp. Men runderne blev for stationære og man ændrede ikke lidt på tingene, når der var brug for det.
 • Saw har en masse fire-power. De har vel i bund og grund 4 mand der kan afgøre kampene for dem. Just var on-fire igår. Udover det har man Mutris, stadado & Rmn der på dagen også sagtens kan levere.
Hold øje med
 • SG kan gå ud og vælge Overpass som deres pick. Klart det map jeg ser Saw svageste på. SG har allerede slået Alternate Attax på det. SG viste flot spil på mappet.
 • Et ungt fremadstormende hold, kan sagtens drille Saw. Man har massere af talent her. #2
 • Saw har det med, at lave mange personlige fejl. Det så vi så sent som i går mod Illuminar, hvor man sagtens kunne havde kørt en sikker 2-0 sejr hjem mod dem. Det kiksede, og alle 3 maps måtte i brug.
 • Det kun få dage siden, SG vandt 2-1 mod AA. Et hold der vel på deres gode dage også er bedre end Saw. Ja AA underpræsterede uden tvivl. Men en sejr til SG man ikke skal tage fra dem. Kan de finde samme niveau frem, så kan de sagtens drille Saw.
Oddsmarked

Fleste bookies med danse licens er allerede faldet godt på dette spil. Dog kan der fanges 2,42 på side uden licens.

#1 - Saw kan styre vetoen lidt som de har lyst til. De kan tage det map de føler, ligger bedst til dem mod SG. SG bedste map so far er Mirage. Det vil blive instan ban af Saw, da de ikke spiller mappet. Derfra, kan det kun blive maps, hvor jeg ser Saw som favorit. Overpass burde blive SG go-to map. Jeg har svært ved, at se de har de store chancer på andre maps. Trods jeg forventer, at se Overpass, som SG som sagt vandt mod AA på. Så mener jeg stadigvæk Saw er for stor en mundfuld her.

#2 - SG er et Russisk hold med massere af talent og fire-power. Det er unge talenter med "aimet" i orden. Fame & s1natoRRR er holdet store håb i min bog. To spillere med sindsygt godt aim. 1.15 & 1.09 ligger deres rating på. Det siger ikke så meget lige nu, da de ikke har mange kampe sammen. Fame er dog manden man skal holde øje med i dagens kamp. En meget ung spiller der rammer alt. En stjerne i svøb. 

- Rent taktisk, så har jeg lidt svært ved, at se SG gøre det store i denne kamp. Det bliver en kamp jeg mener Saw har alle de taktiske fordele i. Der sidder bare en bedre ingame hjerne på IGL'eren fra Saw end fra SG. Jeg mener faktisk vi så en god taktisk kamp fra Saw af mod Illuminar. Men hvor det var personlige fejl der ødelagde man ikke vandt den kamp 2-0. Dette må selvfølgelig ikke gentage sig igen. Illiminar er et hold der er et niveau bedre end SG. 

Denne kamp mener jeg mand for mand, at Saw er bedre for alle positioner. Lige fra IGL rollen til Awp rollen. Erfaringen som vi har på Saw burde give det sidste plus. Og i sidste ende mener jeg vi kommer til, at se et Saw hold der er mindst et niveau bedre end SG.

God kamp

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Bredt udvalg
 • Høje odds
 • Høj likviditet
 • Brugervenligt website
Feedback