18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Sassuolo - Spezia: 1

Match center
6. februar 2021 kl. 15:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Citta del Tricolore    Juan Sacchi
2. feb. 2021 kl. 09:57 (Opdateret 6. feb. 2021 kl. 16:54) 02/02
378
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)
Chance (1-X-2): 56-24-20%
Betvalue: 107,52%
Spilbar ned til odds: 1,79
Rigtig/forkert: 1-2
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Sassuolo har gjort det godt indtil videre i sæsonen og er næsten skadesfri til opgøret. Spezia kommer for at grave sig ned og forsvare sig, men hjemmeholdet har mere kvalitet og deres hurtige spillestil bør kunne gøre ondt på gæsterne.
Det taler for
 • Sassuolo har indtil videre gjort det rigtig godt i denne sæson, og burde have vundet det seneste opgør på Sardinien mod Cagliari efter spil og chancer, men måtte nøjes med uafgjort.
 • Spezia kommer med tre nederlag i træk, to i Serie A og i pokalkampen ude mod Napoli, man spillede rigtig dårligt senest mod Udinese på hjemmebane, og hvor man mere eller mindre intet skabte i det offensive.
 • Hjemmeholdet er en light udgave af Atalanta med deres hurtige og offensive spil, og kan de først lægge pres på Spezia så bør man give oprykkerne store problemer, samtidigt med at skadeslisten er ved at være tom.
 • Gæsterne fra La Spezia har haft heldet på deres side i en del opgør indtil videre i sæsonen, og det held kan godt se ud til at være opbrugt, og især fordi det ikke er stolpe ind i øjeblikket.
 • Spezia er hårdt ramt af skader til opgøret Pobega på midtbanen er ude med karantæne, Nzola som er topscorer i angrebet er skadet, Ferrer på højreback er skadet, Saponara på midtbanen som lige er kommet til fra Fiorentina er i karantæne, og reserven Piccoli i angrebet er skadet, og yderligere er Marchizza og Terzi begge i det defensive tvivlsom til opgøret.
 • Defensivt har Spezia store problemer med at holde nullet, og med den stærke offensiv som Sassuolo har så bør og skal de kunne give gæsterne problemer lørdag eftermiddag på Mapei Stadium i Reggio Emilia.
 • Sassuolo har rumænske Chiriches tilbage i forsvaret efter at han var ude senest, og Domenico Berardi ser også ud til at være klar igen, hvilket styrker Sassuolo endnu mere at have disse to profiler klar igen.
 • Det første opgør mellem de to mandskaber tilbage i efteråret sluttede med en 4-1 sejr til Sassuolo, og i de seneste fem indbyrdes opgør har hjemmeholdet vundet samtlige opgør.
Hold øje med
 • Spezia kommer til Mapei Stadium i Reggio Emilia for at forsvare sig, og med de skader som de har til opgøret vil det nok også være på sin plads og kun fokusere på at forsvare det point man kommer med.
 • Sassuolo har ikke vundet i de seneste fire spillerunder, og spillede 1-1 i den seneste hjemmekamp mod Parma.
 • Oprykkerne fra La Spezia har overrasket før i denne sæson ved blandt andet at spille uafgjort mod Atalanta på neutralbane i Cesena, man tabte kun 2-1 ude mod Inter, 4-3 ude mod Roma, og vandt i Napoli med 2-1 for en lille måned siden.
 • Hjemmeholdet har været favoritter både hjemme mod Cagliari, Udinese, og Parma og hvor det i alle opgør kun er blevet til et point.
Oddsmarked

Nordicbet er i odds 1,92 på en Sassuolo sejr, Danske Spil er i odds 1,90, men ellers er alle andre bookmakere mere eller mindre i odds 1,85.

SASSUOLO: Hjemmeholdet har ikke vundet i de seneste fire spillerunder, man har dog mødt både Juventus og Lazio på udebane hvor det er blevet til nederlag, men det er dog ikke ligefrem to opgør hvor kan man forvente at få fuld gevinst, og man har yderligere spillet 1-1 hjemme mod Parma, og hvor man nok spillede et af sæsonens dårligste opgør, og senest blev det så til 1-1 på Sardinien mod Cagliari, men hvor man efter spil og chancer nok burde have vundet da man var det bedste mandskab.

Sassuolo er favoritter i lørdagens hjemmekamp mod oprykkerne fra Spezia og det er man først og fremmest fordi man er det bedste mandskab og indtil videre har gjort det meget bedre end gæsterne, og fordi at Spezia kommer til Reggio Emilia med en del skader og det bør og skal man kunne udnytte, og især hvis man vil drømme om Europa League i næste sæson.

Det ser ud til at træner Roberto De Zerbi igen har rumænske Chiriches klar i midterforsvaret han har siddet ude i de seneste to opgør, og Domenico Berardi skulle også være klar i det offensive igen, hvilket styrker mandskabet markant at de to er tilbage, og ikke mindst Berardi som er holdets største profil og som er utrolig vigtig i angrebet, hvilket han også har bevidst med syv mål indtil videre i sæsonen.

Man må forvente at det bliver et opgør på Sassuolos præmisser og hvor hjemmeholdet vil prøve at sætte sig på opgøret fra start mod et gæstende mandskab som er svækket pga skader, men som samtidigt også virkede utrolig dårlige i søndagens hjemmekamp mod Udinese, og skal Sassuolo tilbage på sporet så skal dette opgør vindes, og det dufter bestemt også af tre point.

Sassuolos hjemmebanestatistik: 3-4-2, målscore 13-12.

Trupnyt: Det ser ud til at Sassuolo kan stille i noget som ligner stærkeste opstilling til lørdagens hjemmekamp.

Sassuolos forventede startopstilling: 4-2-3-1: Consigli- Toljan, Chiriches, Ferrari, Rogerio- Obiang, Locatelli- Berardi, Djuricic, Boga- Caputo.

SPEZIA: Gæsterne lignede i søndagens hjemmekamp mod Udinese hvor man tabte med 0-1 et mandskab som tager turen direkte ned i Serie B igen hvis tingene ikke bliver lavet om hurtigst muligt, man virkede uden ideer igennem hele opgøret, og dummede sig ved at lave et klodset straffespark, og med de forstærkninger som både Cagliari og Parma har lavet inden transfermarkedet lukkede, ja så er de bedre stille til foråret end Spezia er umiddelbart.

Spezia har været meget effektive foran mål på det seneste, men generelt er de ikke et mandskab som vælter sig i chancer og som sprudler med flot og offensivt fodbold langtfra, men de har spillet på de midler de nu end gang har til rådighed, samtidigt med at man bestemt også har haft heldet på sin side i en del opgør, men det held er måske ved at være væk igen.

Det kort af det lange er at man kommer til at kæmpe hårdt om overlevelse i denne sæson, men det var man klar over inden sæsonen startede, og lykkes det for træner Vincenzo Italiano at holde mandskabet oppe i Serie A så vil det være en kæmpe sensation som de færreste havde forventet.

Man er ramt af skader i øjeblikket og det kvalitet som man har på bænken er ikke godt nok til afløse de normale startere, og især uden topscorer Nzola i angrebet mangler man kvalitet både i feltet og ikke mindst en som kan sparke bolden i mål, og det kommer man sandsynligvis også til at mærke lørdag eftermiddag i Reggio Emilia, hvor man ud over Nzola har andre vigtige fravær til opgøret.

Spezias udebanestatistik: 3-3-4, målscore 16-18.

Trupnyt: Nzola(fast) i angrebet og topscorer er skadet, Pobega(fast) på midtbanen er i karantæne, Saponara(reserve-fast) er i ligeledes i karantæne, han er kommet til fra Fiorentina i januar og er startet i de første to opgør på bænken hvor han er blevet skiftet ind, Ferrer(reserve) på backen er forsat skadet, Terzi(fast) i midterforsvaret er tvivlsom til opgøret, og det samme er Marchizza(fast) i midterforsvaret, og til sidst er Piccoli(reserve) i angrebet forsat skadet.

Spezias forventede startopstilling: 4-3-3: Provedel- Erlic, Vignali, Bastoni, Chabot- Estevez, Agoume, Maggiore- Gyasi, Galabinov, Farias.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, sassuolocalcio.it, tuttomercatoweb.com, acspezia.com,sassuolonews.net, sport.sky.it

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback