18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Sassuolo - Empoli: 1

Match center
31. oktober 2021 kl. 15:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Citta del Tricolore    Luca Massimi
29. okt. 2021 kl. 09:15 (Opdateret 31. okt. 2021 kl. 16:51) 29/10
307
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)
Chance (1-X-2): 58-23-19%
Betvalue: 104,98%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 1-2
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet
Sassuolo har fået en god start på sæsonen, og burde efter spil og chancer have haft flere point på kontoen. Empoli har indtil videre bidt godt fra sig med enten sejr eller nederlag, men defensivt er de til at tale med, og det bør Sassuolo udnytte.
Det taler for
 • Efter ti spillerunder af dette års Serie A er offensive og underholdne Sassuolo placeret på en niendeplads, men efter spil og chancer, så burde man have haft flere point på kontoen.
 • Sassuolo vandt onsdagens udekamp mod Den Gamle Dame fra Torino på Allianz Stadium, og hvor man stod stærkt defensivt, og hele tiden var farlige på omstillingerne.
 • Oprykkerne fra Empoli er et enten eller mandskab, det er nemlig blevet til fire sejre og seks nederlag i de første ti spillerunder, men defensivt har man været til at tale med og har indtil videre lukket tyve mål ind.
 • Empoli må til opgøret undvære Ricci på midtbanen som er i karantæne, og yderligere er Di Francesco i det offensive og Romagnoli i det defensive begge tvivlsomme.
 • Sassuolo er en light udgave af Atalanta med offensivt fodbold og højt presspil, og hvor man kommer med meget fra kanterne med hurtige spillere som Berardi og Raspadori, og unge Scamacca i boksen, og det kan komme til at gøre ondt på gæsterne.
 • Skal hjemmeholdet drømme om at kæmpe om de europæiske pladser i denne sæson, så er dette et must win opgør, og efter sejren senest i Torino må man forvente at se et spillestyrende hjemmehold, og som det også også var tilfældet i den seneste hjemmekamp imod Venezia som blev besejret med 3-1.
 • Empoli har været oppe imod mandskaber som Lazio, Sampdoria, Roma, Atalanta, og hvor man er blevet lukket ned for, og hvor man tempomæssigt er blevet sat til vægs, og har tabt i samtlige opgør.
 • Sassuolo og træner Alessio Dionisi kan stille i noget som næsten ligner stærkeste opstilling, og kun Djuricic er ude og afløses af Traore som gjorde det rigtig godt senest i udekampen i Torino.
Hold øje med
 • Empoli har indtil videre i sæsonen vundet tre af fire udekampe, og hvor man blandt andet har besejret Juventus og Cagliari, og i den seneste udekamp en anden oprykker fra Salernitana.
 • Vi har set før at Sassuolo på hjemmebane ikke har formået at udnytte favoritværdigheden mod de små mandskaber.
 • Sassuolo må undvære reserverne Obiang og Romagna, og yderligere er Djuricic i det offensive forsat skadet.
 • Hjemmeholdet har har tabt to af de første fem hjemmekampe på Mapei Stadium, og spillet et opgør uafgjort.
 • Gæsterne var uhyre farlige på omstillingerne i den seneste udekamp i Salerno, og hvor man var foran med 4-0 ved pausen, og har i unge Pinamonti i det offensive et farligt våben.
Oddsmarked

Marathonbet er i odds 1,81 på en Sassuolo sejr, Unibet og Nordicbet er begge i odds 1,78.

SASSUOLO: Efter ti spillerunder er man placeret på en niendeplads i tabellen med fjorten point, men man burde have haft flere point på kontoen efter spil og chancer, og nederlagene ude mod Roma og hjemme mod Torino, samt 2-2 resultat i udekampen imod Genoa burde have kastet flere point af sig, men spillet og underholdningen bliver kun bedre opgør efter opgør.

Jeg har nævnt det før Sassuolo er en light udgave af Atalanta med offensivt fodbold, og med pres fra begge kanterne hvor man har Raspadori og Berardi, og den unge og fysisk stærke Scamacca i boksen, og som ledelsen valgte at satse på op til denne sæson, og på bekostning af Francesco Caputo.

Sassuolo er favoritter i søndagens hjemmekamp på Mapei Stadium og skal følge op på onsdagens udesejr i Torino, og netop den sejr kan kun have givet mandskabet endnu mere selvtillid, og jeg forventer at man kommer til at se et hjemmehold som vil prøve at sætte sig på opgøret fra start af med deres offensive spil, og høje pres.

Empoli er kommet til kort indtil videre i sæsonen og når de har været oppe imod stærke og offensive mandskaber, og hvor man er blevet presset langt oppe på banen, og defensivt har man haft utrolig svært ved at lukke af, og har allerede lukket tyve mål ind i de første ti spillerunder, og det burde et stærkt offensivt og hurtigt spillende Sassuolo mandskab kunne udnytte på hjemmebane, og det dufter umiddelbart af endnu tre point til det lille Reggio Emilia mandskab.

Sassuolos hjemmebanestatistik: 2-1-, målscore 5-4.

Trupnyt: Træner Alessio Dionisi må til lørdagens opgør undvære reserverne Obiang på midtbanen, og Romagnoli i det defensive, og yderligere er Djuricic(fast) i det offensive forsat skadet efter han udgik i hjemmekampen mod Venezia for en uge siden, men afløses dog af Traore som gjorde det rigtig godt både mod Venezia og senest i Torino.

Sassuolos forventede startopstilling: 4-2-3-1: Consigli- Toljan, Chiriches, Ferrari, Rogerio- Lopez, Frattesi- Berardi, Raspadori, Traore- Scamacca.

EMPOLI: Oprykkerne fra Toscana har indtil videre haft en godkendt start på sæsonen med tolv point efter de første ti spillerunder, og seks point ned til Genoa som er tredjesidst i tabellen, men sæsonen er forsat lang og jeg ser forsat Empoli som en af kandidaterne til at rykke ned i denne sæson.

Det har været enten eller indtil videre i sæsonen med fire sejre og seks nederlag, men man har store problemer og udfordringer i det defensive, man vil rigtig gerne være i kontrol på bolden, men det er man ikke gode nok til, og når man har være oppe imod de store som Roma, Lazio, Atalanta, og senest Inter så har man tabt og haft det utrolig svært ved at bide fra sig når man først bliver presset i bund.

Man har indtil videre gjort det godt på udebane hvor det er blevet til ni point i fire opgør, og hvor man overraskende har besejret Juventus og Cagliari, og i den seneste udekamp vandt i Salerno over en anden oprykker fra Salenitana med 4-2 og hvor man var foran med 0-4 ved pausen, og hvor især omstillingerne sad helt i skabet.

Træner Aurelio Andreazzoli ser ud til at ændre en smule i den forventede startopstilling i forhold til onsdagens hjemmekamp imod Inter, og Ricci på den centrale midtbane er i karantæne efter det rødekort, og det tyder på at polske Zurkowski og Cutrone begge glider ud på bænken, og i et opgør hvor man skal stå stærkt defensivt hvis man skal have noget med hjem fra dette opgør.

Empolis udebanestatistik: 3-0-1, målscore 7-4.

Trupnyt: Ricci(fast) på midtbanen er i karantæne, og yderligere er reserverne Romagnoli i det defensive, og Di Francesco i det offensive begge tvivlsom til opgøret.

Empolis forventede startopstilling: 4-3-2-1: Vicario- Stojanovic, Ismajli, Luperto, Marchizza- Haas, Stulac, Bandinelli- Henderson, Bajrami- Pinamonti.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport, sassuolocalcio.it, canalesassuolo.it, Tuttomercatoweb.com, empolifc.com, sportmediaset.mediaset.it, lanazione.it

 • Høj tilbagebetaling
 • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også

Kommentarer

Feedback