18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Sampdoria - Udinese: (AH: 0,0) 1

Match center
16. januar 2021 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Luigi Ferraris    Juan Sacchi
15. jan. 2021 kl. 10:07 (Opdateret 16. jan. 2021 kl. 22:40) 15/01
236
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 37-28-35%
Betvalue: 106,44%
Spilbar ned til odds: 1,95
Rigtig/forkert: 2-1
Bet365 Spil nu hos Bet365
Sampdoria har det generelt bedst hjemme i Genova og hvor man henter de fleste point. Udinese har ikke vundet i de seneste seks opgør, og vil være fint tilfreds med en pointdeling, men gæsterne er svækket og det bør Doria kunne udnytte.
Det taler for
 • Sampdoria er normalt kendt for at hente de fleste point hjemme på Stadio Luigi Ferraris i Genova, og man besejrede formstærke Inter i den seneste hjemmekamp i Genova.
 • Udinese er inde i en dårlig stime hvor man ikke har vundet i de seneste seks spillerunder, og man har ikke vundet i Genova mod Sampdoria i de seneste syv indbyrdes opgør.
 • Gæsterne må til opgøret undvære Okaka og Pussetto i angrebet, yderligere er Forestieri og Deulofeu meldt tvivlsom, og det betyder at meget af ansvaret i det offensive hænger på argentinske De Paul da man nærmest ingen angreb har til opgøret, og kan hjemmeholdet lukke ned for ham kan gæsterne få problemer med at skabe chancer.
 • Sampdoria har et rigtig godt tag på Udinese når man spiller i Genova, og man har vundet de seneste tre indbyrdes opgør, og Udinese har ikke vundet på Stadio Luigi Ferraris siden 2012.
 • Hjemmeholdet kan til opgøret stille i noget som ligner stærkeste opstilling, hvis man ser bort fra Jankto som er i karantæne, og det tyder på at Quagliarella igen starter inde fra start sammen med hurtige Keita Balde, og det bør betyde et offensivt hjemmehold og som vil prøve at sætte sig på opgøret fra start.
 • Udinese har i denne sæson haft store problemer med at scorer mål, og yderligere er defensiven stadigvæk meget ustabil til tider, og man har generelt bare svært ved at holde nullet.
 • Med de fravær gæsterne har, og den stime som de er inde i lige i øjeblikket så har jeg svært ved at forstå hvordan de kan være favoritter i dette opgør, og især når Sampdoria har virket bedre spillende, og på papiret har et bedre mandskab, og er mere eller mindre skadesfri.
Hold øje med
 • Udinese har kun hentet et point i de seneste fire spillerunder, men det skal dog nævnes at de har mødt både Juventus ude, og senest Napoli hjemme og to mandskaber som er på et andet niveau end norditalienerne.
 • Sampdoria skuffede i mandagens udekamp i La Spezia mod oprykkerne fra Spezia, hvor det blev til et 2-1 nederlag, og hvor spillet på ingen måder fungerede.
 • Hjemmeholdet har i denne sæson gjort det bedst når man har mødt de store mandskaber i Genova, og man har tabt mod mandskaber som Benevento og Bologna i Genova, hvilket er mandskaber man som minimum ikke taber mod hjemme.
 • Sampdoria er uden Jankto som er i karantæne, han har spillet godt på det seneste og er utrolig vigtig især på omstillingerne med sin hurtighed.
 • Udinese vil med stor sandsynlighed spille defensivt, og være godt tilfreds med at få et point med hjem, og især med de fravær man har og ikke mindst fordi man er inde i en dårlig stime.
Oddsmarked

Odds 2,13 på en Sampdoria sejr, og pengene tilbage i tilfældet af uafgjort,

SAMPDORIA: Hjemmeholdet formåede ikke at følge op på den flotte sejr over Inter i Genova, og tabte skuffende mandagens udekamp i La Spezia mod oprykkerne fra Spezia med 2-1, og hvor meget skylden hviler på træner Claudio Ranieri, man er ganske enkelt for defensive på udebane i spillestilen i forhold til når man spiller hjemme på Stadio Luigi Ferraris, og det er lidt ærligt for man har bestemt gode kvaliteter i det offensive.

Lørdag aften gælder det så Udinese som bestemt ikke inde i den bedste stime i øjeblikket med kun et point i de seneste fire spillerunder, og ingen sejre i de seneste seks spillerunder, samtidig med at gæsterne er amputeret i det offensive, og mangler et par af de stære profiler i angrebet, og det bør tale til Sampdorias fordel, samtidig med at Udinese ikke har vundet i Genova siden 2012 mod Sampdoria, og har tabt de seneste tre indbyrdes opgør i den italienske havneby.

Træner Claudio Ranieri tænker mere offensivt hjemme i Genova, og hvor man især på omstillingerne normalt kan gøre ondt på mandskaberne af Udineses kaliber, og det tyder på at Fabio Quagliarella efter et par opgør på bænken starter inde lørdag aften sammen med hurtige Keita Balde, og især da Jankto er ude med karantæne på den ene offensive kant, og Sampdoria har bare mere kvalitet i angrebet når Quagliarella er med, og man bør have gode muligheder for at hente tre point i dette opgør.

Sampdorias hjemmebanestatistik: 3-1-4, målscore 15-13.

Trupnyt: Jankto(fast) på den ene offensive kant er i karantæne, og Gabbiadini og Ferrari er forsat begge ude, men de er begge reserver, og derfor ikke en svækkelse at de ikke er med.

Sampdorias forventede startopstilling: 4-4-2: Audero- Bereszynski, Tonelli, Colley, Augello- Candreva, Thorsby, Ekdal, Damsgaard- Keita Balde, Quagliarella.

UDINESE: Norditalienerne er ikke inde i den bedste stime i øjeblikket med kun et point i de seneste fire spillerunder, men hvor man dog har mødt Juventus ude og senest Napoli hjemme begge opgør som blev tabt, men heller ikke modstandere hvor man kan forvente at få point, selvom det først blev til et nederlag sidst i opgøret senest mod Napoli.

Træner Luca Gotti er indtil videre fredet, men det kommende program dufter ikke at tingene lige vender med det samme man har nemlig Sampdoria ude, Atalanta hjemme, og Inter hjemme i de kommende tre opgør, og jeg har umiddelbart ikke tiltro til at ledelsen vil blive ved med at give Gotti så lang snor, og især fordi spillet ikke er imponerende, og man kun har fire point ned til Torino som i øjeblikket er tredjesidst, og især i denne spillerunde kan der blive vendt op og ned på tingene.

Udinese kommer til Genova med et noget ampuret angreb Okaka og Pussetto er begge ude til opgøret, og det samme tyder det på at spanske Deulofeu og argentiske Forestieri også er, og det betyder at meget af ansvaret i det offensive hænger på De Paul, og især da Kevin Lasagna i det offensive bestemt ikke har imponeret, og det ligner en vanskelig opgave man kommer på i Genova, og det tunge forsvar kan komme i problemer især på hjemmeholdets hurtige omstillinger, og her kommer man normalt i problemer.

Udineses udebanestatistik: 2-3-3, målscore 12-14.

Trupnyt: Okaka(fast) i angrebet er skadet, Pussetto(fast) i angrebet er skadet, Forestieri(reserve) i angrebet og Deulofeu(reserve) i angrebet er ligeledes begge skadet, og det betyder at Lasagna spiller alene på toppen, og sandsynligvis med Pereyra som hængende angriber.

Udineses forventede startopstilling: 3-5-1-1: Musso- Becao, Bonifazi, Samir- Stryger Larsen, De Paul, Arslan, Mandragora, Zeegelaar- Pereyra- Lasagna.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, sampdoria.it, ilsecoloxix.it, udinese.it, sportmediaset.it

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback