18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Sampdoria - Genoa: 1

Match center
1. november 2020 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Luigi Ferraris    Federico La Penna
29. okt. 2020 kl. 10:31 (Opdateret 1. nov. 2020 kl. 22:38) 29/10
321
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2): 54-25-21%
Betvalue: 105,30%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert: 1-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Sampdoria er begyndt at bide godt fra sig og er favoritter mod bysbørnene fra Genoa som ikke er stærkt spillende. Disse opgør plejer normalt at være hårdt spillende og med få chancer, men Doria virker bedre spillende og bør have gode muligheder.
Det taler for
 • Sampdoria kommer med tre sejre i de seneste tre spillerunder, og vandt senest ude mod hjemmestærke Atalanta, og hvor man defensivt stod rigtigt stærkt og lukkede ned for Atalantas farlige offensiv.
 • Genoa har bestemt ikke fået en god start på sæsonen, selvom det er blevet til fire point i de første fire opgør i sæsonen, men offensivt skaber man for lidt og i de seneste tre spillerunder har man ikke scoret.
 • Defensivt har Genoa igen i denne sæson problemer med at holde nullet, og har i de første fire opgør lukket ni mål ind.
 • Claudio Ranieri har fået lukket af for Sampdorias defensiv, og mod Lazio vandt man 3-0 og hvor romerne ikke kom frem til det store, og det samme billede så man i Bergamo senest, og mod et mandskab som har problemer med at scorer og skabe chancer så har Sampdoria bestemt gode mulighederfor gentage succesen i det defensive igen.
 • Sampdoria så skarpe ud på omstillingerne både mod Lazio og Atalanta, og Fabio Quagliarella er begyndt at scorer mål igen og han kan give bysbørnene problemer.
 • Det kan blive et slag på midtbanen om at få overtaget i opgøret, og her må man sige at Sampdoria ser ud til at have de bedste kort på hånden med Damsgaard, Jankto og Ramirez, og især de to førstnævntes hurtighed kan blive vigtig på omstillingerne.
 • Zapata og Masiello er ikke de hurtigste i midterforsvaret, og kommer de ud i at skal jagte bolde specielt på omstillingerne så vil de ikke kunne følge med, og det kommer Sampdoria med stor sansynlighed til at spille på.
 • Sampdoria stiller i stærkeste opstilling, og træner Claudio Ranieri ser ikke ud til at ændre noget i forhold til lørdagens udesejr i Bergamo mod Atalanta.
Hold øje med
 • Genoa vil med stor sandsynlighed prøve at stå kompakt mod et Sampdoria mandskab som har fået gang i offensiven.
 • Derby Della Lanterna er normalt et lokalopgør med få chancer og ikke det mest underholdne fodbold, og det kan blive tilfældet igen.
 • Opgøret spilles uden tilskuere og det tager en del af stemningen væk, og som det var tilfældet i juli da de to mandskaber tørnede sammen.
 • Genoa vandt det seneste lokalopgør i juli med 2-1, og hvor Sampdoria havde hjemmebanefordelen.
 • Som sæsonen er startet for Genoa vil man være fint tilfreds med uafgjort, og man kan til opgøret stille i stærkeste opstilling.
Oddsmarked

Nordicbet er i odds 1,95 på en Sampdoria sejr, mens Danske Spil er i odds 1,92, og Bet365 er helt nede i odds 1,85.

SAMPDORIA: Ni point i de seneste tre spillerunder, og hvor man har besejret både Lazio og Atalanta rimelig sikkert og fortjent, og begge mandskaber som i sidste sæson sluttede i Top 4 giver et godt billede på at 2-3 blamagen hjemme mod oprykkerne fra Benevento er vasket væk fra hukommelsen, og samtidigt har man vist stor sikkerhed defensivt som tidligere har været Dorias store problem hvilket man så i de to første spillerunder, hvor man lukkede seks mål ind.

Træner Claudio Ranieri er nok det bedste som er sket i klubben i de sidste par sæsoner med dårligt spil, ustabilitet og problemer på udebane med at hente point, men man begynder at se at han er ved at finde den rigtige spillestil og med en startopstilling hvor han ikke rotere ret meget, og kan man forsætte denne stime så bliver det umiddelbart ikke de samme problemer man kommer til at løbe ind i igen som var tilfældet i sidste sæson.

Sampdoria har normalt overtaget i disse lokalopgør og hvor det kun er blevet til et nederlag i de seneste otte Derby Della Lanterna og det var tilbage i juli hvor Genoa vandt med 2-1, men på det tidspunkt var Doria mere eller mindre reddet, og Genoa jagtede vigtige point i kampen om overlevelse, og det kunne man tydeligt se i opgøret.

Offensivt er man kommet i gang med at scorer og ikke mindst skabe chancer, og Fabio Quagliarella virker skarp igen med fire mål i de første fem spillerunder, samtidig med at defensiven lukker godt af og kommer man på banen med samme tilgang som i de seneste to opgør mod to meget bedre mandskaber end Genoa, så bør Sampdoria have gode muligheder for at hente tre point søndag aften.

Sampdorias hjemmebanestatistik: 1-0-1, målscore 5-3.

Trupnyt: Gabbiadini(fast-reserve) er tvivlsom til opgøret, men vil sandsynligvis starte ude fra start hvis han var klar, men ellers har man ikke vigtige fravær til opgøret.

Sampdorias forventede startopstilling: 4-2-3-1: Audero- Bereszynski, Yoshida, Tonelli- Augello- Ekdal, Thorsby- Damsgaard, Jankto, Ramirez- Quagliarella.

GENOA: Bysbørnene fra Genoa har hentet fire point i de første spillerunder, og så har man forsat det udsatte opgør mod Torino som ikke blev spillet pga mere eller mindre hele truppen var ramt af coronavirus, men det er over nu og i de seneste to opgør har man spillet 0-0 ude mod Verona og hvor man ikke skabte det store, og senest blev det til et nederlag på 0-2 hjemme mod Inter i Genova.

Træner Roland Maran er allerede under pres og kender man klubejer Enrico Preziosi så har han ikke den største tålmodighed, og det er der bestemt også god grund til at have da man ikke har scoret i de seneste tre spillerunder, og selvom modstanderen er Napoli ude eller Inter hjemme så bør man komme frem til et eller andet, men det er langtfra tilfældet, og kommer man ikke snart i gang med at scorer mål så henter man bestemt heller ikke point.

Genoa har lavet en udrensning i truppen hen over sommeren, og man har hentet blandt andet Shomorudov i russiske Rostov en spiller som målene skal komme fra i angrebet sammen den gamle målræv Pandev, men der hvor jeg synes man havde de store problemer især i sidste sæson i det defensive der har man ikke rigtigt hentet noget ind, og Zapata/Masiello i midterforsvaret har rutine uden tvivl, men de skaber ikke tryghed i det defensive og hurtigheden er heller ikke den bedste, og det kan give problemer mod Sampdoria.

Det tyder på at Pjaca måske ryger på bænken i forhold til senest og Shomorudov starter inde i angrebet, og midtbanen ryger Behrami på bænken og Radovanovic starter inde, og træner Maran virker ikke helt til at fundet den ideel startopstillingen endnu, og i hans sidste tid i Cagliari gik han også i panik, og som man har spillet specielt i de seneste to opgør så ligner det endnu en vaskelig opgave for Genoa.

Genoas hjemmebanestatistik: 1-0-1, målscore 4-3.

Trupnyt: Genoa kan til opgøret stille i noget som ligner stærkeste opstilling, og må forsat kun undvære Criscito(fast) wing.

Genoas forventede startopstilling: 3-5-2: Perin- Bani, Zapata, Masiello- Ghiglione, Badelj, Radovanovic, Rovella, Czyborra- Pjaca/Shomorudov- Pandev.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, ilsecoloxix.it, sampdoria.it, corrieredellosport.it, genoacfc.it, sport.sky.it

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback