18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Salzburg - Liverpool

Infokamp
Match center
10. december 2019 kl. 18:55 - Fodbold, Europa - Champions League
Red Bull Arena    Danny Makkelie
9. dec. 2019 kl. 16:59 (Opdateret 10. dec. 2019 kl. 21:31) 09/12
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (3)
RB Salzburg kan med en sejr sende Liverpool ud af Champions League. Første opgør mellem de to endte 4-3 til Liverpool.
Oddsmarked

Unibet og 888sport.com er bedst på hjemmesejren med odds 3,90. Krydset betales med 4,35 hos NordicBet, mens Oddset, 888sport og Unibet har 1,90 på Liberpool-sejr.

Er du mere til over/under, er grænsen her sat til 3,5 mål. bet365, Bethard og NordicBet giver odds 2,00 på mindst fire mål, mens 888sport og Unibet har 1,88 på maksimalt tre scoringer.

Det taler for RB Salzburg

  • Østrigerne er med 16 mål det tredjemest scorende i Champions League
  • Den ekstremt offensive stil kan, selvom den er velkendt, overrumple alle hold
  • Salzburg viste i første kamp mod Liverpool, at de kan score mod, og sætte englænderne under pres.

Det taler for Liverpool

  • 17 kampe som ubesejret taler sit tydelige sprog om et formstærkt hold
  • Lovren er blevet klar, og sprudlende Mané fik et hvil i weekenden
  • Spiller for spiller er Liverpool stærkest, og de kommer fra bedre matchning end Salzburg, der til tider har det for let i den østrigske Bundesliga.


Rundt om holdene
RB Salzburg er velsagtens det mandskab i Europa, der har den mest ekstreme spillestil. Der blæses konstant til angreb for østrigerne, der faktisk er det tredjemest scorende hold i denne sæsons Champions League.

16 basser er det blevt til i fem kampe, kun overgået af Tottenham og Bayern München. Tre af målene kom i udekampen mod Liverpool, et opgør man tabte 4-3 efter en helt vanvittig affære, hvor Salzburg kom tilbage fra 0-3, blot for at tabe på et Mohamed Salah-mål.

Opgaven i denne kamp er simpel for Salzburg. De skal vinde, for at komme videre i Champions League, og det kommer næppe til at gøre den offensive spillestil mindre ekstrem.

Anført af 19-årige Erling Haaland, det nye norske stjerneskud, skal der jagtes mål fra første sekund. Haaland har banket 8 mål i kassen i Champions League-hidtil, og i sæsonen står han med 28 mål i 21 kampe. Imponerende!

Liverpool er suveræne i Premier League, men i Champions League kan englænderne havne i problemer. Taber de til Salzburg samtidig med, at Napoli tager point mod Genk, så er Liverpool ude.

Liverpool er ubesejret de seneste 17 kampe, hvoraf de 15 er vundet. I dette opgør må man igen se bort fra Fabinho, Matip og Clyne, men til gengæld er Dejan Lovren, der måtte udgå mod Bournemouth, i truppe. Det samme er Georginio Wijnaldum.

Trupnyt
Salzburg må se bort fra midtbanemanden Antoine Bernede, der har været ude siden midten af september, backen Patrick Farkas, der har misset de seneste ni kampe med sygdom, samtangribere Sekou Koita, der har muskelproblemer.

Liverpool har fået Lovren og Wijnaldum klar, mens Adam Lallana, Fabinho, Joel Matip og Nathaniel Clyne er ude.

Kilder

rbsalzburg.com, liverpoolfc.tv, uefa.com transfermarkt.com

Kommentarer

Feedback