18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Salernitana - Venezia: 1 - Tips & Spilforslag

Match center
5. maj 2022 kl. 18:00 - Fodbold, Italien - Italien Serie A
Stadio Arechi    Maurizio Mariani
1. maj. 2022 kl. 12:06 (Opdateret 5. maj. 2022 kl. 19:56) 01/05
291
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Kommentarer (8)
Chance (1-X-2): 57-25-18%
Betvalue: 105,45%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert: 2-1
Unibet Spil nu hos Unibet
Salernitana er favoritter hjemme på Stadio Arechi og motivationen bør tale til deres fordel. Venezia er ikke rykket ned endnu og har forsat en lille chancer for overlevelse, men hjemmeholdet går ind i en afgørende uge, og må ikke fejle her.
Det taler for
 • Salernitana er inde i en rigtig god stime med tre sejre i træk, og efter de fleste ellers havde dem dømt mere eller mindre nede i Serie B, men denne uge bliver utrolig vigtig med opgør mod både Venezia og Cagliari.
 • Hjemmeholdet har kun tre point op til Cagliari som er fjerde sidst i tabellen, og har yderligere spillet to opgør mindre end øboerne fra Sardinien.
 • Venezia kommer til det syditaliensk med otte nederlag i træk, og som kan blive til ni hvis de taber søndagens udekamp i Torino mod Juventus.
 • Gæsterne fra Venedig har fyret succestræneren Paolo Zanetti, og det kan være et tegn fra ledelsen om, at man har opgivet og set i øjnene, at kampen om overlevelse er slut.
 • Salernitana og træner Davide Nicola kan ikke undgå, at fokus ikke er på mandagens opgør, men de kommende to hjemmekampe mod Venezia og Cagliari, og det kan betyde man rotere en smule i Bergamo med henblik på dette opgør som er det vigtigste i øjeblikket.
 • Det omvendte opgør i det norditalienske sluttede med en Salernitana sejr på 2-1, og hvor man i det opgør var bedst på dagen, og i de seneste tre spillerunder har man kunne se, at mandskabet er blevet meget bedre på bolden, og ikke mindst i det defensive hvor man har lukket ganske godt af.
 • Hjemmeholdet har haft en smule succes ved, at træner Davide Nicola har fået banket noget selvtillid ind i mandskabet, og man i øjeblikket scorer på de chancer man kommer frem til og opsøger, og man kan til torsdagens opgør stille i noget som ligner stærkeste opstilling. Og med kampens vigtighed må man forvente et tæt på udsolgt Stadio Arechi, og en tolvte mand på lægterne som kan blive afgørende.
Hold øje med
 • Salernitana har et opgør mandag aften i Bergamo mod Atalanta, og tre dage senere mod Venezia.
 • Spørgsmålet er om Salernitana har haft heldet en smule på deres side og især i opgøret ude mod Udinese, og som pludselig har givet dem troen på overlevelse eller om træner Davide Nicola har fået ændret på tingene.
 • Man må forvente, at Salernitana vil være meget offensive da det er et must win opgør, og defensivt har man været til og tale med igennem hele sæsonen, og Venezia kan spille mere frit og måske udnytte de chancer de kan komme frem til.
 • Det er ikke helt kønt når Salernitana spiller, og derfor har en del af den seneste succes været lidt tilfældigt, og mål i de døende sekunder i Udine, og en forsvarsfejl som gav 2-1 målet mod Fiorentina senest i Salerno.
 • Går Salernitana efter og overraske i Bergamo, ja så kan det komme til at koste en masse kræfter, og da man har tre opgør på seks dage, samtidig med man ikke udelukke karantæner og skader i mandagens opgør.
Oddsmarked

Unibet er i odds 1,85 på en Salernitana sejr, 888sport er ligeledes i odds 1,85, men generelt er oddset faldende de fleste steder.

SALERNITANA: Oprykkerne og syditalienerne fra Salerno har gang i og overraske alt og alle i øjeblikket, man var mere eller mindre dømt nede efter en utrolig dårlig sæson med masser af nederlag, og hvor man har lukket det ene mål ind efter det andet, og ikke mindst fået ørerne i maskinen i flere opgør.

Træner Davide Nicola har dog fået banket noget gejst ind i mandskabet og ikke mindst troen på, at man kan overleve i denne sæson, 2-1 i Genova over Sampdoria, 1-0 i Udine på et meget sent mål, og senest en flot 2-1 sejr over et meget dårligt spillende Fiorentina mandskab, og med to opgør mindre end øboerne fra Cagliari, og kun tre point op i tabellen er man langtfra rykket ned endnu.

Salernitana har et opgør mandag i Bergamo mod Atalanta, og hvor man endnu engang kun kan gå ud og overraske, jeg tror dog, at fokus udelukkende er på de kommende to hjemmekampe mod Venezia og Cagliari, og som kan blive utrolig vigtige for Salernitanas skæbne i Serie A i denne sæson. Ergo kræfterne skal bruges på de to kommende opgør sidst på ugen, og i Bergamo spiller man med så længe man kan være med, og går Atalanta målmaskinen først i gang så er der ingen grund til og bruge alt for mange kræfter på det opgør for så taber man ganske enkelt.

Syditalienerne kommer til torsdagens opgør i stærkeste opstilling, man kan selvfølgelig løbe ind i karantæner og skadet mandag aften i det norditalienske, men det kan godt gå hen og blive et opgør og hvor træner Davide Nicola vælger og rotere med henblik poå torsdag.

Det er et must win opgør for Salernitana og hjemme på et fyldt Stadio Arechi bør og skal man have gode muligheder mod et Venezia mandskab som med stor sandsynlighed har tabt i Torino, og derfor mere eller mindre er ude af kampen om overlevelsen, også selvom man forsat ikke er dømt helt nede endnu, men der skal et mirakel til for og overleve.

Salernitanas hjemmebanestatistik: 2-5-9, målscore 14-33.

Trupyt: Hjemmeholdet kommer til opgøret i noget som ligner stærkeste opstilling, og man fik et flot point i mandagens udekamp i Bergamo mod Atalanta.

Salernitanas forventede startopstilling: 3-5-2: Sepe- Gyomber, Fazio, Ruggeri- Mazzocchi, L.Coulibaly, Bohinen, Ederson,  Zortea- Verdi, Djuric.

VENEZIA: Oprykkerne fra Venezia har med stor sandsynlighed set i øjnene, at overlevelsen i denne sæson mere eller mindre er væk, og der skal et kæmpe mirakel til hvis man skal spille i Serie A i næste sæson, og man valgte og sparke træner Paolo Zanetti ud efter det seneste 1-3 nederlag hjemme til Atalanta, og i den situation man står i og med kun fem spillerunder tilbage gav det ikke helt mening.

Venezia har ganske enkelt ikke været gearet til Serie A i denne sæson, man scorer for lidt mål og skaber alt for lidt offensivt, samtidig med man defensivt ikke har kunne stå stærkt nok og afværge når man er blevet presset, og man ganske enkelt har store problemer når tempoet er blevet skruet op i flere opgør.

De sidste fem opgør i denne sæson bliver nok samme billede som i de seneste otte spillerunder og hvor man er løbet ind i det ene nederlag efter det andet, og motivationen kan ikke undgå og være helt i bund, og når man mere eller mindre har udspillet sin rolle i denne sæson i Serie A.

Det kan samtidig betyde presset er væk og man derfor kan spille ganske frit, og mange af spillerne kan jo ryge videre efter sæsonen, og har derfor forsat behov for, at hold et vis niveau resten af sæsonen,og derfor må man forvente, at Venezia ikke bare kommer til Salerno på badeferie, og det bare er et opgør som skal overståes, men motivationen taler til hjemmeholdets fordel, og derfor venter der gæsterne med stor sandsynlighed et vanskeligt opgør torsdag aften.

Venezias udebanestatistik: 3-3-10, målscore 10-26.

Trupnyt: Venezia løb ind i det niende nederlag i træk da man tabte 2-1 ude til Den Gamle Dame søndag middag, men i et opgør hvor man gjort det ganske fint, og ikke mindst mod en svær modstander. Norditalienerne kan til torsdagens opgør i Salerno stille i næsten stærkeste opstilling. Romero(fast) i målet er forsat skadet, Ebuehi(reserve) i forsvaret er skadet, Vacca(reserve-fast) midtbanen er tvivlsom.

Venezias forventede startopstilling: 4-3-3: Maenpaa- Ceccaroni, Caldara, Ampadu, Haps-Fiordilino, Crnigoj, Mateju- Aramu, Henry, Okereke.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, sportface.it, ussalernitana1919.it, Tuttomercatoweb.com, veneziafc.it, sportmediaset.mediaset.it

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Fremtidige tips

2022-05-27
- Bruger
- Ekspert
10:00 Penrith Panthers - North Queensland Cowboys: (AH: +13,5) 2
1,95
11:50 Sydney Swans - Richmond Tigers: Over 20,5 Behinds
1,85
11:55 Brisbane Broncos - Gold Coast Titans: 1
1,45
2022-05-28
- Bruger
- Ekspert
10:00 World Rugby Sevens Series - England: Fiji 7s vinder
3,10
11:45 Waratahs - Blues: (AH: -2,5 Point) 2
1,91
2022-05-29
- Bruger
- Ekspert
05:10 St Kilda Saints - North Melbourne Kangaroos: Over 169,5
1,90
18:00 Tromsø - Lillestrøm: Draw no bet: 2
2,48
2022-06-01
- Bruger
- Ekspert
08:00 Afskaffes det danske forsvarsforbehold?: Nej
5,50
2022-09-08
- Bruger
- Ekspert
02:20 Matt Ryan: Over 3.950,5 reg. season passing yards
1,86
19:00 Hvem vinder NFC South?: Atlanta Falcons
6,00
2022-09-09
- Bruger
- Ekspert
01:00 Tom Brady passing yards i reg. season: Over 4.699,5 yards
1,90
02:00 Tom Brady passing TDs i reg. season: Over 35,5 TDs
1,90
02:20 Regular Season MVP: Deshaun Watson
41,00
02:20 Vinder af NFC West: San Francisco 49ers
2,90
02:20 Vinder af NFC South: New Orleans Saints
5,85

Kommentarer

Feedback