18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Saint-Etienne - Lille: 0-0 eller 1-1

Match center
10. maj 2011 kl. 21:00 - Fodbold, Frankrig - Frankrig Ligue 1
Stade Geoffroy Guichard
Opdateret
0
Redaktør for BetXpert 2004-2019. BetXpert-skribent om fransk fodbold med mere 2002-2019. Halvstuderet journalist (2,5 af 4 år på DJH før jeg sprang fra for at gå på universitet). Bachelor i italiensk, litteraturvidenskab og engelsk oversættelse. Ex-dansklærer, ex-boghandler. Spurs-fan. Bettingdinosaurus og -ronkedor.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance: 27%
Betvalue: 111,24%
Spilbar ned til odds: 3,70
Rigtig/forkert:
SportingBet Spil nu hos SportingBet
Lille ser ud til at være på vej mod det franske mesterskab: 4 runder tilbage; 4 point ned til nr 2. Men træner Garcia virker fortsat meget liga-fokuseret – også selv om en pokalfinale venter lige om hjørnet (lørdag). En sejr mod Saint-Étienne vil gøre det nemmere at slappe af.

Men det bliver ikke nødvendigvis nemt. Hjemmeholdet der kæmper for en EL-billet, har kun tabt 1 af de seneste 8 runder, og det var på udebane (seneste 4 hjemmekampe: 2 sejre, 2 uafgjorte; og kun 3 tab hjemme i hele sæsonen). S-E sprudler ikke, men gør det solidt (og så har man den uhyre talentfulde Payet til at krydre offensiven).

Og det er ikke fordi Lille udviser særligt god form; senest blev det dog til (en heldig) 1-0-sejr ude mod bundholdet Nancy i en kamp hvor offensiven var meget uinspireret (til gengæld virker defensiven solid). Og i denne kamp må angrebet undvære stærke Gervinho og muligvis også driblestærke Hazard. Det mere end opvejer at S-E må undvære Matuidi på midtbanen.

Jeg ser gode muligheder for en målfattig pointdeling.

CHANCEVURDERINGER

1X2: 26-33-41

Over/Under 2,5 mål: 38-62

CIFFERTIPS: ODDS FRA TO BOOKMAKERE

Odds 4,12 fremkommer ved at bruge odds fra to bookmakere:

0-0: odds 10 hos Sportingbet (9,0 Bet365, Expekt)

41,18% af indsatsen

(rund evt ned til 40% - så det ikke lugter af surebetting)

1-1: odds 7 hos bwin eller William Hill

58,62% af indsatsen

Hvis odds ændrer sig, benyt BetXperts oddsværktøjer til at udregne indsatserne.

FIND SPILLET

Sportingbet – Sport – Fodbold – Frankrig – Ligue 1 – Saint Etienne-Lille – Tryk på ”Alle væddemål” til højre for kampen – scroll ned til ”Total Goal Bands (Exact)” - 0

Bemærk at 0-0 via almindeligt ciffertip hos Sportingbet kun giver 9.

bwin – Sport – Football – France – Ligue 1 – AS Saint Etienne-Lyon – tryk på tallet (+65) til højre for kampen – scroll ned til “Målspil (ordinær spilletid)” - 1:1

SAINT-ÉTIENNE

Nr 8. 12-12-10 (42-40). Hjemme: 7-6-3 (26-20)

Saint-Étienne er med i kampen om EL-billetter – der sandsynligvis går til nr 4, 5 og 6. S-E har 1 point op til sjettepladsen.

Helgenbyens klub har kun tabt én kamp i de seneste 8 runder; 0-2 på udebane mod Bordeaux 24. april. Siden er det blevet 1-1 hjemme mod mandefaldsramte, men alligevel formstærke Monaco og i lørdags 1-0 ude over agterlanterne Arles.

På hjemmebane blev det i februar til 2 tab i træk: 1-4 mod lokalrivalen Lyon og 0-2 mod Nice. Men siden er det blevet 2-0 over Brest, 1-1 mod Valenciennes, 2-1 over Nancy og så 1-1 mod Monaco.

De seneste par måneders nydelige resultater hænger blandt andet sammen med at den offensive profil Payet har genvundet sin form. Han startede sæsonen med brask og bram og en masse mål (og fortjent landsholdsudtagelse), men sygnede så hen i flere måneder og var endda nede at vende på andetholdet. Men nu er han tilbage. Siden midt-marts har han scoret 5 mål i 8 kampe, og i lørdags var det ham der blev begået straffespark imod.

Det virker dog som om at S-E fokuserer mere på solid organisation end på offensiv fodbold (hvad man ellers har potentiale for, med talenter som Payet og Rivière, samt rutinerede kreatører som Batlles og Alonso). Man stiller typisk i en 4-5-1-formation (4-3-2-1, om man vil), dvs med en kompakt central-midtbane.

Trupnyt for S-E

Trup: Janot, Moulin – Bocanegra, Ebondo, Ghoulam, Monsoreau, Nery, Sall – Alonso, Batlles, Guilavogui, Perrin, Sako, Payet, Diomandé – Aubameyang, E.Rivière, Sanogo

Fravær:

Matuidi (midtbane – starter; ude for anden kamp i træk)

Landrin (midtbane – indskifter; nyt fravær)

Andreu (højreback – reserve)

Ravet (angreb – reserve)

Ligesom i lørdags må S-E undvære den dygtige midtbanemand Matuidi (der er en habil afløser i unge, talentfulde Guilavogui – og han bakkes op af masser af rutine i Perrin og Batlles), men ellers kan man stille i stærkeste.

Bud på opstilling

Janot - Ebondo, Bocanégra, Monsoreau, Ghoulam - Alonso, Perrin, Guilavogui, Battles, Payet - RivièreLILLE

Nr 1. 18-12-4 (60-31). Ude: 7-7-3 (24-16)

Med lørdagens 1-0-udesejr over Nancy bragte Lille sig 4 point foran Marseille i kampen om mesterskabet. Dermed ligger klubben med 4 runder tilbage – selv om modstanderne (efter S-E gælder det Sochaux, PSG og Rennes) alle har noget at spille for.

Men Lille tager ikke noget for givet og vil blive med at skrabe så mange point sammen som muligt. Også selv om man på lørdag har en pokalfinale mod PSG. Liga-mesterskabet er vigtigst.

Det bemærkelsesværdige ved Lille er at holdet ikke spiller særligt godt for tiden – men alligevel får man sejre eller mindst uafgjort, i hvert fald de fleste af gangene.

9. april tabte Lille 0-1 hos Monaco (selv om hjemmeholdet var mandefaldsramt). En skidt indsats – og en tidlig udvisning gjorde det ikke bedre. Siden er det blevet 1-1 hjemme mod Bordeaux, 1-1 i Lorient, 5-0 hjemme over Arles (flotte cifre, men det var mod rækkens suveræne agterlanterne) og i lørdags en heldig 1-0-sejr i Nancy, via et frisparksmål af Hazard...

Trupnyt for Lille

Trup: Landreau, Mouko - Béria, Chedjou, Debuchy, Emerson, Rami, Rozehnal, Souaré - Balmont, Cabaye, Dumont, I.Gueye, Mavuba - De Melo, Frau, Gianni, Hazard, M.Sow, Wade

Fravær:

Gervinho (angreb/kant – starter; nyt fravær)

Obraniak (offensiv midtbane – indskifter)

Vandam (forsvar – reserve)

Tvivlsom: Hazard (offensiv midtbane/kant – starter), Rami (midterforsvar - starter)

Lille får venstreback Béria og midtbanemand Cabaye tilbage fra karantæne; til gengæld er den stærke offensivmand Gervinho (næsttopscorer med 14 mål) røget i skammekrogen.

Der er tvivl om nøglespillerne Hazard og Rami der begge fik en skade i weekendens ligakamp. Især førstnævnte (der jo scorede sejrsmålet mod Nancy) kan være tvunget til en bænkplads.

Hvis Lille ud over Gervinho må undvære Hazard, kan man ikke i samme omfang spille sit normale spil: en lynhurtig angrebs-trio bakket op af en bomstærk midtbane. Man har stadig hurtige Sow, men han mangler jo så de to andre.

Det betyder ikke at Lille ikke er farlig – bestemt ikke. Men variationsmulighederne er mindre.

Bud på opstilling

Landreau - Debuchy, Rami, Chedjou, Béria - Mavuba, Balmont, Gueye/Cabaye - Cabaye/Hazard - De Melo, Sow

INDBYRDES

December 2010: Lille - Saint-Étienne 1-1

Marts 2010: Saint-Étienne - Lille 1-1

Se BetXperts statistiksektion


  • Stort spiludbud
  • Stort live betting-udvalg
  • God support

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback