Annonce

S. Vettel - K. Raikkonen: 2

10. juli 2016 kl. 14:00
2. maj. 2018 kl. 16:13 02/05
Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 47-53%
Betvalue: 111,30%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

Formel 1-feltet er nået til en af de mest berømte baner på kalenderen - Silverstone i England. Et land med uforudsigeligt vejr, en gammeldags bane og entuisastiske fans. Spillet her anbefaler at Kimi Raikkonen(Ferrari) slår sin holdkammerat Sebastian Vettel i en H2H. Læs med her hvorfor. 

Derfor skal du spille den: 

- Startposition. Udover at Raikkonen kørte en bedre tid end Vettel i Lørdags kvalifikation så har Vettel også 5 strafpositioner i banken der udløses grundet skift af gearkasse. Raikkonen starter 5´er - Vettel helt nede som 11´er. Med bilerne imellem dem, inkl. to Force Indias der har fundet fart, samt en rutineret Alonso, så får Vettel brug for alle sine egenskaber for at finde overhalings-pace. 

- Vettels uheld og DNF`s. Vettel fører den kedelige statistik med med 3 løb der ikke er færdiggjort - herunder et i Bahrain hvor motoren døde på warm-up omgangen. Kimi har 2 DNF´s - Inkl. et i Monaco hvor han dummede sig i regnvejret(Mere om det senere). At Vettel samtidig skal kæmpe sig op igennem et hårdt felt gør ikke hans chancer for uheld mindre. 

- Ny kontrakt til Iceman. Raikkonen forlængede i denne uge sin kontrakt med Ferrari for 2017 sæsonen også. Som alderspræsident og lidt blandede resultater var der igen, som altid, godt gang i en silly season hvor Raikkonen igen igen var udråbt til nøglen for rokeringer. Det blev han altså ikke denne gang heller. En ny kontrakt tror jeg personligt ikke betyder mange % for Finnens rolighed og præstation, han plejer at være kold. Dog indrømmer han at de uendelige spørgsmål fra journalister om hans fremtid har gået ham lidt på klingen. 

- Raikkonen ligner for første gang længe en som kan presse sin holdkammerat på race-pace. Han har fået bedre styr på bilen med sit crew - selvom de altid leder efter optimeringer. 

Det skal du være opmærksom på: 

- Vejret. Vejrudsigter for Silverstone er omtrent lige så skiftende som en kvindes humør. ;) Som det ser ud nu ligner det tørvejr for løbet, men der meldes om mulig regn kl. 16 - ca. 30 min. efter afslutning af løbet. Det kan rykke sig - og det er skidt for Raikkonen der ikke helt har samme fart med vand på banen. Vettel er bedre i dette, men igen så kan han få svært hvis han skal igennem trafik. 

- Starten. Raikkonen har haft lidt udfordringer i sine starter, der dog er blevet meget bedre nu. Vettel formår oftere at ramme det magiske koblingspunkt som kan give ham 2-3 placeringer på de første meter. 

- Uheld generelt. Der er 21 andre biler på banen der kan ødelægge det for dette spil - en faktor der også gør sig gældende for Vettel, der som skrevet skal igennem mere trafik for at dette spil tabes. 

-Dækkene, såfremt tørvejr, som Raikkonen starter på kan være små procent dårligere end i bedste fald da han lavede en bremsefejl på sin ene omgang i Q2. 

Summering: 

Danske Spil er ude med et godt odds på denne H2H - et spil der kunne fåes til 3,20 før kvalififikationen. Et efter standard startodds for Vettel vs. Raikkonen. 

Begge kører står helt lige i den samlede stilling pt, hvor man så kan sige at Vettel har gjort det lidt bedre grundet et mindre færdiggjort race. Raikkonen har lignet en mand med god race-pace, men lidt svigtende beslutninger når han skal angribe/overhale. Dog et generelt problem for Formel 1 hvor man konstant prøver at opfinde løsninger der kan give flere overhalinger og mere øjenguf for publikum. Pt. er DRS en af de ting. 

Efter min mening så får Vettel det svært med at køre sig op igennem feltet, men en safety car kan hjælpe meget. Det bliver også spændende at se hvor godt eller skidt Ferrari og deres ingeniører gør det med dagens race-strategi. De har fået store, og fortjente, hug for deres seneste beslutninger hvor de lignede et hold der ikke har flere verdensmesterskaber bag sig. Dette har dog ramt begge kørere, hvor det efter min mening er Raikkonen der har formået bedst at rette op på disse fejlvurderinger fra holdet - og ham selv. Senest så vi Vettel presse sine SuperSoft dæk i Østrig til 27 Omgang på en bane med ulidelige kerbs. Resultatet var et eksploderet bagdæk og et overstået race for tyskeren. Et mindre tegn på desperation for at holde sig til en 1-stops taktik. 

Slutteligt vil jeg sige det bliver spændende at se om stewards finder straffe-hæftet frem for kørere der ikke overholdet intstruktioner på hvor kørerne må overskrive linjer og ikke. Noget de fik stor kritik for under kvalifikationen, da man ikke helt formåede at gøre det klart hvad der var okay og især ikke. Vi så flere kørere der fik deres tider annulleret. 

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback