18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Rumænien - Albanien: (AH: -1,5) 2

Match center
3. september 2010 kl. 20:00 - Fodbold, Europa - EM Kvalifikation
Opdateret
1
0
Profession: Journalist. Uddannelse: cand.oecon og skolelærer.
Har de seneste 17 år beskæftiget sig professionelt med sports-betting med plus på kontoen.
Været spilekspert og spilredaktør hos Berlingske Tidende, Ritzaus Bureau, B.T. samt de seneste syv år TIPS-bladet.
Indstiftede ved årsskiftet 2004/05 på TIPS-bladet det såkaldte Hitrate-regnskab, som løbende monitorerede tilbagebetalingen af væddemåls-anbefalinger.
Resultat 2005: 108,0 %.
Resultat 2006: 113,1 %.
Resultat 2007 (første halvår, indtil start på BetXpert): 129,5 %

Har de seneste fem år været bosiddende fifty/fifty på bookmaker-øen Malta, bl.a. som konsulent for bookmakerfirmaer, og i den italienske fodbold-metropol Milano.
Sprog: Dansk, engelsk, tysk, fransk, spansk og italiensk.
Speciale-område: Fodbold.
Med baggrund i de foregående års regnskaber må det ultimative "jagt-område" beskrives som Europa Cup’en. De seneste syv år har med én sæsons undtagelse givet solidt overskud i Champions League, UEFA Cup og Intertoto Cup. Specielt sommeren/det tidlige efterår er traditionelt overskudsgivende, hvilket vil sige Intertoto Cup’en, kvalifikationen til Champions League samt kvalifikationen og hovedturneringens 1. runde i UEFA Cup’en.
Andre fodbold-områder med traditionelt godt afkast: Landskampe, Italien, Østeuropa, Latinamerika.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Kommentarer (1)
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 46-0-54%
Betvalue: 105,84%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert:
188bet Spil nu hos 188bet
Rumænien floppede fælt i VM-kvalifikationen til 2010 i Sydafrika, hvor landet – ligesom Albanien i Danmarks gruppe – sluttede næstsidst i sin gruppe. Den store fremgang har der ikke været at spore hos det rumænske mandskab i venskabskampene siden. Det har der derimod hos Albanien, idet holdet godt nok ikke har mødt store modstandere, men siden sidste efterårs VM-kvalifikation dog har vundet fire af sine fem venskabskampe og spillet den sidste uafgjort. Og man bemærker den samlede mål-score for de fem kampe: 4-0. Det albanske forsvar med Galatasaray-spilleren Lorik Cana som den centrale figur er solidt, og får Rumænien ikke scoret i løbet af den første halve time, så venter der nok hjemmeholdet en vanskelig opgave med at få nedbrudt den albanske defensiv.

Spil-form: Jeg har valgt at spille Albanien på et Asian Handicap +1,5, hvor der er fuld gevinst, blot Albanien formår ikke at tabe med mere end ét mål. En rumænsk ét-mål-sejr er ikke noget usandsynligt resultat.

 

Bedste 1-tals-odds: 1,33 (Ladbrokes, Eurobet) – min vurdering: 72 %

Bedste X-odds: 5,25 (Pinnacle) – min vurdering: 20 %

Bedste 2-tals-odds: 12,76 (Pinnacle) – min vurdering: 8 %

Vi befinder os i EM-kvalifikationsgruppe D, hvor Rumænien skal søge at byde Frankrig op til dans om førstepladsen. Trods ”Les Bleus’” skuffende VM i Sydafrika (og generelle under-performance de seneste år), skal rumænerne dog nok være glade, hvis det bliver til andenpladsen med efterfølgende playoff-kampe mod en anden gruppe-toer (de ni gruppe-vindere går sammen med EM-værterne Polen og Ukraine direkte til slutrunden, derudover sikrer den bedste grupper-toer – i grupperne med seks hold, gruppe A til F, fraregnes resultaterne mod det dårligste hold i gruppen, hvorefter en point- og målscorings-sammenligning med toerne i gruppe G-I bliver mulig – sig også billet til slutrunden, mens de otte øvrige gruppe-toere mødes i to hjemme-/ude-playoff-kampe).

Udover Frankrig og Rumænien indeholder gruppe D Bosnien/Hercegovina (som kan blive en hård konkurrent i kampen om de to første pladser), Hviderusland, Albanien og Luxembourg.

Der er ingen tvivl om, at Rumænien er storfavorit i åbneren hjemme mod Albanien, og at kampen helst skal give tre point, hvis rumænerne skal mene det alvorligt, men decideret nemt for hjemmeholdet tror jeg ikke, det bliver.

Liga I i opsving - landsholdet modsat: For mens de rumænske klubhold har gjort fremskidt de seneste år, så er det gået stik modsat for landsholdet.

For at overbevise sig selv om det, er det bare at kaste et blik på VM-kvalifikationen til Sydafrika-2010. Her lykkedes det i gruppe med Serbien, Frankrig, Østrig, Litauen og Færøerne at blive nummer næstsidst kun ”undergået” af Færøerne... noget af en nedtur efter at have kvalificeret sig til EM-slutrunden i Schweiz/Østrig i 2008.

Eumæniens VM-kval: Rumæniens resultater fra VM-kvalifikationen (i kronologisk rækkefølge): 0-3 hjemme mod Litauen (en forrygende start!), 1-0 ude over Færøerne, 2-2 hjemme mod Frankrig, 2-3 hjemme mod Serbien, 1-2 ude mod Østrig, 1-0 ude over Litauen, 1-1 ude mod Frankrig, 1-1 hjemme mod Østrig, 0-5 ude mod Serbien, og afsluttende 3-1 hjemme over Færøerne.

I hjemmekampene lykkedes det altså at slå Færøerne 3-1, spille uafgjort mod Frankrig og Østrig, samt tabe 2-3 til Serbien og 0-3 til Litauen, ikke syndeligt imponerende...

Den ringe VM-kval. kostede da også ellers populære Victor Piturca landstræner-jobbet, han blev sidste år erstattet at Razvan Lucescu.

De pauvre resultater har betydet, at Rumænien er rutsjet ned af FIFA’s officielle verdensrangliste, hvor de p.t. indtager en placering som nummer 42.

Rumæniens venskabskampe: Siden VM-kvalifikationen har Rumænien spillet nogle venskabskampe med blandet held. I slutningen af 2010 vandt rumænerne 1-0 ude over Polen (der dog er eminent ringe kørende i disse år), og i foråret tabte de 2-3 ude til Ukraine, led nederlag 0-1 til Makedonien samt vandt 3-0 over Honduras (de sidste to kampe blev spillet i Østrig). For tre uger siden varmede rumænerne så op til EM-kvalifikationen med et 0-2-nederlag ude til Tyrkiet.

Albaniens VM-kval.: Rumænien var ikke ene om at slutte næstsidst i sin VM-kval.gruppe, for den skæbne overgik også fredagens modstander Albanien. Det var dog kun en mild skuffelse for albanerne, idet forventningerne til den lille Adriaterhavs-nation traditionelt ikke er høje.

Albanien sluttede i VM-kval.gruppe A efter Danmark, Portugal, Sverige og Ungarn, og foran Malta.

Albanien indledte VM-kval’en med 0-0 hjemme mod Sverige, hvorefter fulgte 3-0 hjemme over Malta, 0-2 ude til Ungarn, 0-0 ude mod Portugal (hvor Albanien måtte spille med 10 mand i mere end en halvleg), 0-0 ude mod Malta, 0-1 hjemme til Ungarn, 0-3 ude til Danmark, 1-2 hjemme mod Portugal, 1-1 hjemme mod Danmark, samt 1-4 ude til Sverige.

Albanerne er traditionelt væsentligt stærkere hjemme end ude, hvilket resultaterne fra VM-kval’en også antyder – nederlag med tre mål i Danmark og Sverige, nederlag med to mål i Ungarn, samt uafgjort i Malta. Nok så opsigtsvækkende lykkedes det imidlertid albanerne at holde en remis i Portugal.

Albaniens landstræner er Josip Kuze, som har prøvet lidt af hvert i karrieren (han har bl.a. stået i spidsen for Rwandas landshold samt japanske Ichihara Chiba), og det der har været fremgang, siden kroaten tog over efter Arie Haan for ca. halvandet år siden.

Albaniens venskabskampe: Albaniens venskabskampe siden VM-kval’en er forløbet tilfredsstillende. Nationen er nummer 70 på FIFA-verdensranglisten og synes at være i fremgang. I slutningen af sidste år spillede Albanien 0-0 ude mod Estland, hvorefter de i 2010 hjemme mod Nordirland, ude mod Montenegro, hjemme mod Andorra, og hjemme mod Usbekistan har sat fire 1-0-sejre ud af fire mulige ind på kontoen.

En x 0-0 + fire x 1-0 - effektivitet på billig baggrund?: Der har ganske vist ikke været tale om overvældende stærk modstand, men Kuze og hans folk kan glæde sig over, at det snart er ved at være et år siden, holdet har sluppet mål ind imod sig. Forsvaret med den rutinerede anfører Lorik Cana, der til dagligt slår sine folder i tyrkiske Galatasaray, er gennemsolidt. Længere fremme på banen er det primært den kreative midtbanemand Ervin Skela, der skal støbe boldene til de kontra-angreb, som Albanien nok primært skal leve af i Rumænien. Angrebet er Albaniens akilleshæl, idet holdets vel på papiret nok bedste forward, Erjan Bogdani, som i mange år har tjent til føden i diverse italienske Serie A-klubber, syndes at være ovre sine bedste dage. Mest målfarlige angriber er for tiden Rapid Wien-manden Hamdi Salihi, som da også har scoret Albaniens mål i holdets seneste tre 1-0-venskabssejre.

Fansene er blevet trætte, så forbundet har taget konsekvensen: Opgøret er henlagt til det lille Ceahlaul-stadion i provins-byen Piatra Neamt, hvilket skal ses i lyset af, at det rumænske fodbold-forbund oven på de seneste års skuffelser kombineret med en ikke særlig publikums-attraktiv modstander ikke forventer særligt stort fremmøde. De rumænske fans er blevet trætte af at bakke om om et landshold, som ikke leverer.

Konklusion: Det store spørgsmål er, om Rumænien formår at løfte sig. Får rumænerne ikke tidligt slået hul på Albaniens defensiv, så kan det vise sig at blive vanskeligt for dem. En hurtig rumænsk scoring kan ødelægge dette væddemål, men omvendt, hvis Albanien holder stand den første halve time, så stiger holdets moral, som vi så det i VM-kval.udekampen mod Portugal, hvor Albanien blev reduceret til 10 mand i første halvleg, men alligevel formåede at holde 0-0 de 90 minutter ud.

Et ”under”-spil” har været i mine tanker, men jeg har droppet det igen alt den stund, at Rumæniens forsvar har vist sig sårbart ovre for hurtige kontra-angreb. Det var bl.a. på den måde Litauten vandt 3-0 i Rumænien i VM-kval’en.

Alt i alt finder jeg, at der er værdi i et spil på Albanien på Asian Handicap +1,5.  

Holdene: De to trupper:

Rumænien: Målmænd – Bogdan Lobonţ (Roma), Costel Pantilimon (FC Timisoara) og Ciprian Tatarusanu (Steaua Bukarest). Markspillere – Cristian Chivu (Inter), Gabriel Tamas (West Bromwich), Cristian Sapunaru (FC Porto), Razvan Raţ (Sjakhtar Donetsk), Ovidiu Dananae (Universitatea Craiova), Vasile Maftei (Unirea Urziceni), Mihai Nesu (Utrecht), George Florescu (Alanja Vladikavkas), Gabriel Muresan (CFR Cluj), Cristian Tanase (Steaua Bukarest), Razvan Cocia (Al-Nassr), Mirel Radoi (Al-Hilal), Gabriel Torje (Dinamo Bukarest), Ciprian Deac (Schalke 04), Ovidiu Herea (Rapid Bukarest, Mihai Raduţ (Steaua Bukarest), Marius Bilasco (Unirea Urziceni), Ciprian Marica (VfB Stuttgart), Bogdan Stancu (Steaua Bukarest) og Daniel Niculae (Monaco).

Albanien: Målmænd – Arjan Beqaj (Olimpiakos Nicosia), Isli Hidi (Dinamo Tirana) og Samir Ujkani (Novara). Markspillere – Andi Lila (KF Tirana), Armend Dallku (Vorskla Poltava), Kristi Vangjeli (Aris Saloniki), Ansi Agoli (Karabakh Agdam), Admir Teli (Karabakh Agdam), Endri Vrapi (Skenderbeu Korce), Debatik Curri (Genclerbirligi), Lorik Cana (Galatasaray, Ervin Bulku (Hajduk Split), Ervin Skela (klubløs), Klodian Duro (Linzer ASK), Jahmir Hyka (Panionios), Gilman Lika (Diyabarkir), Emilian Vila (Dinamo Tirana), Gjergj Muzaka (Dinamo Tirana), Ahmed Jonuzi (Vorskla Poltava), Forwards: Erjan Bogdani (Cesena), Hamdi Salihi (Rapid Wien), Edmond Kapllani (Augsburg) og Elis Bakaj (Dinamo Tirana).

  • Høj tilbagebetaling
  • Enormt live betting udvalg

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Onsdag 29. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Olympiacos - Fiorentina: 2
2,35
Placer Bet
Torsdag 6. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
12:00 Flest mandater uden EPP og S&D: Identitet og Demokrati (ID)
2,38
Placer Bet
Fredag 7. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
23:55 DK's trup: Udtaget: Jacob Bruun Larsen
10,00
Placer Bet
Søndag 9. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 Antal mandater til SF: Over 1,5 Antal mandater
1,50
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet
21:00 Udtages til Englands EM-trup: Ollie Watkins
1,40
Placer Bet

Kommentarer

Feedback