Annonce

Rumænien - Holland: 1 (0-1.5)

30. juli 2017 kl. 15:00
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 57-0-43%
Betvalue: 105,45%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Rumænien og Holland mødes i en direkte kamp om, hvem der skal gå videre til mellemrunden, og hvem der skal forlade turneringen uden mulighed for medaljer. 

DERFOR SKAL DU SPILLE PÅ DEN:

  • Rumænien har endelig fundet deres spil, og især Sorina Tirca var fremragende i gårsdagens sejr mod Sverige. 
  • Rumænien er et meget fysisk hold, og den fysisk kan blive svær at overkomme for de mindre spillere i den hollandske bagkæde som Beugels og Nusser.
  • Holland har ikke den samme slutrunde-rutine som de rumænske spillere har. Rumænien er vant til at spille knald-eller-fald kampe. 
  • Den rumænske målmand Daciana Hosu har været en af de bedste ved slutrunden, og hun lukkede fuldstændig svenskerne ned i de sidste 10 minutter

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED:

  • Mariel Beugels spillede en fantastisk kamp mod Ungarn, og hvis Holland kan få både hende samt Larissa Nusser til at ramme dagen, så har de en meget dygtig bagkæde. Især hvis Housheer præsterer som hun har gjort på backen frem for fløjen.
  • Sorina Tirca har været op og ned for Rumænien indtil videre. Mod Ungarn var hun ikke god for dem, og hun brugte halvegen på at skælde ud på medspillere, men mod Sverige trådte hun i karakter som deres leder

Dette bliver en kamp med rigtig meget intensitet, og det er ærligt talt en af de ting, som Holland mangler. De er lidt for flinke i deres nærkampe, og de slås ikke om bolden, som så mange af de andre hold gør f.eks. Rumænien. De dækker en offensiv 6-0, hvor Housheer skyder frem på sin back. Hvis de fortsætter med det, så bør Sorina Tirca udnytte det, og jeg kunne derfor godt se dem stå i en helt flad 6-0. Måske med en fremskudt på Bucur.

Når Holland virkelig har fået deres spil til at virke, så har de også formået at skabe resultater i mindre prestigefyldte turneringer f.eks. en 3. plads ved European Open i 16. Dette resultat var endda uden Nusser. Jeg kan godt lide det hollandske hold, og de har mange strenge at spille på, men de mangler lige det sidste talent og den sidste stabilitet for at kunne hænge med mod et rumænsk landshold. Hvis alle deres spillere rammer dagen, så kan de give alle hold problemer, men det har vi ikke set dem gøre endnu. 

Rumænien spillede en flot kamp mod Sverige, hvor de fik gang i deres kombinationer, hvilket manglede i Ungarn-kampen. De har spillerne til at skabe flot angrebsspil, men det kræver, at Tirca og Bucur finder hinanden. Rumænien kommer formentlig til at spille lidt smalt, så de kan få Tirca ind at true det hollandske midterforsvar med Freriks og Nooitmeer. De var også gode til at finde Badea i Sverige-kampen både med pasninger fra Bucur, men også i kontraspillet, og hvis de kan få hende i gang, så har de pludselig en trussel fra højrefløjen, hvor Leustean egentlig også har budt sig til.

En af dem, som kan tabe kampen for Rumænien, sidder på bænken, og det er deres træner Ion Craciun. Han er ikke en dygtig træner, og det er tydeligt for alle, at Sorina Tirca styrer dette hold. Når de først kommer i problemer, så kan han godt finde på at finde en Trefilov-agtigt vrede frem.

Jeg forestiller mig, at Holland kommer til at skulle jagte Rumænien i denne kamp, og det er ikke en god situation, når man samtidig ikke er et så rutineret hold og spillere fra årgang 2000 i sin trup.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback