18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Rukh Brest - FK Gorodeya: Rukh Brest scorer i 2. halvleg

Match center
2. maj 2020 kl. 15:00 - Fodbold, Hviderusland - Premier League
OSK Brestskiy, Brest
30. apr. 2020 kl. 18:24 (Opdateret 2. maj. 2020 kl. 16:52) 30/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (9)

Rukh Brest - Gorodeja

Chance: 57%
Betvalue: 104,31%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

I én af lørdagens tre kampe i den hviderussiske liga, tager Rukh Brest hjemme imod Gorodeja.

Oprykkerne Rukh Brest ligger lige under midten af ligaen efter en halvuheldig start på sæsonen. Der har dog været bedre takter, og man er ubesjeret i tre kampe med fem point. Rukh har to sejre, to uafgjorte og to nederlag. Senest spillede man 0-0 ude mod Zhodino i en jævnbyrdig og chancerig kamp. Det er mere end utroligt, at Rukh ikke fik bolden i nettet – flere gange. I første halvleg havde man to yderst store chancer, som burde have ført til mål. Dette fortsatte i anden halvleg, hvor man havde adskillige store chancer, herunder et drøn af et langskud og en chance på nærmest frit mål. Generelt er Rukh gode til at skabe chancer, men faktisk ikke så gode til at udnytte dem. De har således kun scoret sølle to mål på seks kampe, ét i hver halvleg. Det er klart, at så få mål trækker lidt ned for dette spil. Omvendt må det også bare siges, at der burde have været flere mål end de to.

Gorodeja ligger lige over midten af ligaen, og fik, efter en dårlig start med to nederlag, vendt det og fik tre sejre i træk. Dette vendte, ikke overraskende, senest hjemme mod stærke BATE, hvor man tabte 0-2. BATE stod for hele kampen, leverede to mål i anden halvleg og blev snydt for et straffespark i anden halvleg. Faktisk fik Gorodeja kun ét skud på mål i hele kampen. Generelt lader Gorodeja modstanderen styre kampen og slå til på kontra. Netop på kontra må man sige, at de udnyttede i deres tre 1-0 sejre på stribe. Her stod modstanderne for kampen, havde flere store chancer, men alligevel endte Gorodeja med at vinde 1-0. Gorodeja har for sæsonen tre sejre og tre nederlag, og har lukket fem mål ind i seks kampe, herunder fire i anden halvleg. Dette trækker naturligvis lidt op for dette spil.

Den vigtige midtbanespiller Chidi Osuchukwu har været ude med skade siden 13/4, men forventes tilbage til denne kamp. Kaptajn og defensiv midtbanespiller Sergey Tikhonovskiy er ude med karantæne. På den centrale midtbane er Denis Grechikho også ude med karantæne.

Ingen nævneværdige fravær for Gorodeja ift. dette spil.

Med to fravær på midtbanen mener jeg, at det trækker lidt ned for spillet. Det kan være mere udfordrende for Rukh at skabe spillet på den centrale midtbane. Omvendt er det positivt, at Chidi forventes klar igen. Han er, i min verden, én af de bærende kræfter på dette hold.

Som en sidebemærkning kan det nævnes, at Rukh Brest scorede 66% af deres mål i anden halvleg i sidste sæson. Der skal dog tages højde for, at det var under andre præmisser og med modstander af en lidt anden kaliber end i den bedste række.

Rukh Brest har været ret uheldige indtil videre i sæsonen. De burde have scoret flere mål end to – særligt i den seneste kamp. Omvendt har Gorodeja været heldige med ikke at lukke flere mål ind end de fem mål. Dette kan umuligt fortsætte ret længe. Jeg mener derfor på baggrund af ovenstående, at der er værdi at hente i odds 1,83 for Rukh til at score i anden halvleg.

Rigtig god kamp!

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback