18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Rooster - VERTEX: (AH: -2,5 Maps) 1

16. april 2020 kl. 11:00 - LPL Pro League Season 4
16. apr. 2020 kl. 01:02 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 16/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (2)

LPL Pro League Season 4

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 44-0-56%
Betvalue: 115,28%
Spilbar ned til odds: 2,27
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Grand Final BO5! - Kan man blive mere glad når man endnu en gang skal støtte de lokale til en omgang kænguru BANG BANG. Jeg kan hvert fald ikke. Roosters tager imod Vertex i et spændende opgør.

Obs: Denne kamp er som sagt Bo5, men hvor Rooster er foran 1-0 fra start af. Det vil sige Rooster skal vinde de 2 første maps. Som var det en bo3 og skulle vinde 2-0. Lige nu er det kun bet365 der er ude med odds. Men synes odds 2.62 er for højt. For havde det været bo3 havde jeg solgt 2-0 billigere. Men vi ser lidt på argumenterne?

Hvad taler for:

- Rooster ligger lige nu #72 i verden, de spiller cs som aldrig før. Og ser dem faktisk komme endnu længere på den rangliste. De ligger på en 67% winrate. De har nu lige haft en 10 dages pause hvor man har kunne pracce og se lidt demo. Rooster er store favoritter til denne kamp, og det er der en god grund til, da de simpelthen bare er et niveau bedre end dagens modstander.

- Rooster ligner allerede et godt sammenspillet team, til trods for 2 ud af de 5 er forholdvis nye spillere. DannyG & nettik er holdets nyeste spillere, de havde deres første kamp den 1/3-20, men har allerede 21 kampe, sammen med resten af holdet. Så tænker den kloge Cs nørd nok, men hov hov hvad med de andre 3, de har da også kun spillet for Rooster lidt tid. Og det korrekt, men de spillede alle sammen i "madlikewizards" og har spillet sammen i mange mange måneder efterhånden. Rooster kan godt lide, at spille aggressivt. Det er med aggressive peaks, det er flyve igennem smokes, tage nogle til tider dumme beslutninger, men som regel ender godt. Skulle man sammenligne dem med et team som de fleste Cs kendere kender til, så det Havu. Har du nogle helt enorme store talenter på dette hold. Dog skal de også gerne holdes i snor. Men svært, at skulle gøre det. Da de er et meget ungt hold med en gennemsnitsalder på 18. Men indtil videre har det som sagt før dem til 72 pladsen i verdenen. Og det ser meget fornuftigt ud med dette team, som har en masse fremtid i sig.

- Som allerede sagt så har Rooster  talent. Men på dette Rooster hold er det Chelleos & ju1ces der er stjernerne. De levere som regel i alle kampe de spiller og ligger på en ratio på 1.14 & 1.21, men endnu vigtigere har de en impact i spillet på 1.32 & 1.12. Chelleos havde før denne 10-12 dages pause lidt svingende kampe, tænker måske det mentale spillede en lille pus. Så tror denne lille pause har gjort godt for teamet, da de havde været inde i en lang periode med en masse kampe. Udover de 2 næste navne, som hvis de levere så har de nettik på kun 16år som også leverer når han skal. Ligger på 1.15 i ratio og er en fantastisk support spiller. Det samme er DannyG, ligger på stabile stats og leverer som regel bare en god og stabil kamp. 

- Vetoen skal lige med, da den trods alt spiller ind også i denne Cs kamp. Hvad man har set fra Vertex af, så kan de kun spille 2 maps lige nu, og det er Dust2 og Inferno. Så jeg forventer Vertex pick bliver Inferno kan slet ikke se andre map picks fra dem af. De har slået Rooster  på mappet en gang allerede. Det skete 2/4-20, hvor de vandt 16-14. Der vil jeg tage mine Rooster  briller på og sige, den smed Rooster  og var ikke en kamp Vertex "vandt". Rooster har vundet 14/22 forsøg og har en win% på 63. Derfor er dette selvfølgelig også et af Rooster maps og ser derfor stadigvæk Rooster som favorit til dette map. Derudover forventer jeg vi ser Rooster vælge Mirage el Overpass. Kommer lidt an på hvad Vertex vil ban. Men der har de winrate på hhv 67 & 86%. Så på trods af nederlaget sidste gang de mødtes på Inferno, en kamp som Rooster trods alt vandt 2-1 i maps. Så ser jeg Rooster være favorit på alle maps der bliver valgt til dagens Bo3 kamp. 

- Tager vi de 2 hold og sætter op mod hinanden. Så jeg som sådan ikke sikker på Rooster vinder på "mand mod mand" delen. Da der er nogle rigtig gode spillere på den anden side af sletten. Men tager vi team mod team, så tvivler jeg slet ikke på Rooster er et niveau højere. De har spillet sammen længere(Da Vertex er et nyt team med sammensat spillere). Og har bare flere maps og kampe bag sig. Så trods deres unge alder, så har de allerede nu en masse store kampe(på dette niveau) bag sig. Og som sagt flere gange nu. Men bliver ikke et top#80 hold på held. Der skal hjerte og skills til. 

Hold øje med: 

- Et Vertex hold der er sat sammen af en masse forskellige Australske frugter, og det skal man ikke kimse af. Der er så mange ukendte faktorer på dette hold. Nu har de 2 mandskaber mødt hinanden en gang, så man har kunne se en masse på demo. Men dette team har kun 4 officielle kampe sammen. Det blevet til 3 sejre ud af 4. Det ene nederlag de har er til dagens modstander. Der tabte de 2-1 i maps. 

- Det ukendt kan altid være sjovt, også for mig som laver en analyse. Dog kender jeg til holdest 3 stjerner som uden tvivl er tensai, soju_j & Willyks. De snitter lige nu 1.29, 1.21 & 1.08. Men tensai er lige nu en mand Rooster skal holde øje med, for han er onfire. Han leverer aldrig negativ ratio og vælter bare alt og alle der kommer hans vej. Soju har spillet for et andet Australsk hold før dette. Han er lidt mere svingende i det, men levere som regel stabilt og flotte stats også. Willyks har haft en lille Cs pause på nogle måneder. Men han er erfaringen på holdet og har ikke spillet så godt som han kan. Så skal Vertex have en chance i denne kamp kræver det teamet stepper et niveau op måske endda 2 hvis Rooster spiller deres flotte spil.

Men hold øje, for der er gode individuelle x-faktor spillere fra Vertex som kan gøre livet surt for et hvert Australsk mandskab.

- Jeg tror denne lille Cs pause holdene har haft godt kan komme Vertex til gode. Det har givet dem en masse tid til, at pracce og finde noget team kemi. For at blive bedre som hold kræver det en masse timer. Det er ikke timer jeg ved de har brugt, men alt andet ville nu undre mig. Så hvis Vertex kommer ud med en masse timer bag sig, samt brugt en masse tid på demo og tacs. Så det klart en ulempe for dette spil.

- Igen det ubekendte fra et hold der kun har 4 kampe sammen er altid en farlig drink. Alligevel synes jeg når man kan se/læse sig til, nogle har holdt en god pause fra Cs og andre har spillet på små teams. Men har de alle kunne finde gejsten frem igen. Så det uden tvivl gode spillere vi har på dette Vertex team.

Et Vertex hold der kun har 4 kampe bag sig, og hvor nogle af de spillere der er samlet har haft en længere cs pause mod et top gennemspillet Rooster team. Som allerede nu trods deres unge alder har en masse erfaring. Kan dette nye upcomming team ryste et grund stabilt Rooster team? Jeg har min tvivl. Vertex har som sagt 3 sejre sammen og 2 af dem er mod I sleep som ligger #148 i verdenen. Nu møder de altså et hold der ligger en 70 placeringer bedre. Der skal simpelthen være kvalitetsforskel. Og forventer jeg også der er! 

Det bliver så godt det her! God kamp til alle. 

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback