18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
12. september 2021 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Olimpico, Rome    Simone Sozza
30. aug. 2021 kl. 17:12 (Opdateret 12. sep. 2021 kl. 22:43) 30/08
337
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)
Chance (1-X-2): 58-23-19%
Betvalue: 104,40%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 2-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Roma er kommet godt fra land og bør have gode muligheder hjemme mod et måske svækket Sassuolo mandskab. Landsholdspausen kan sætte en stopper for romernes gode spil, men et par vigtige navne er på vej ud hos gæsterne, og det taler til Romas fordel.
Det taler for
 • Roma og Jose Mourinho er kommet rigtig godt fra lands med seks point i de to første spillerunde, og ikke mindre end syv mål i de to første opgør imod Fiorentina og Salernitana.
 • Både offensivt og defensivt har romerne set rigtig stærke ud, og det samme gør sig gældende med midtbanen med Veretout, Cristante, og offensive Pellegrini, og de bør kunne gøre ondt på gæsterne.
 • Sassuolo vandt ude over Verona, men skuffede i den seneste hjemmekamp imod Sampdoria, og hvor det var begrænset med de helt store chancer, og hvor man manglede tempo i spillet.
 • Gæsterne kan til opgøret risikere at må undvære Boga som er på vej ud af klubben, og det samme gælder Domenico Berardi som vil væk fra Sassuolo, og bliver disse to spillere solgt vil det svække Sassuolo markant.
 • Romerne har normalt et godt tag på gæsterne i Rom, og har aldrig tabt på Stadio Olimpico imod Sassuolo, og har vundet to af de seneste tre opgør i Rom.
 • Sassuolo har det normalt med at komme i problemer når de møder de store mandskaber i Serie A, og hvor man lige mangler et niveau til at kunne matche dem både tempomæssigt og fysisk.
 • Offensivt kan gæsterne komme til at mangle noget skarphed med kun Djuricic og Caputo, og hvilket man så senest imod Sampdoria, og hvor Berardi var savnet.
Hold øje med
 • Der er to ugers landsholdspause, og det kan betyde skader til de udtaget landsholdsspillere.
 • I de seneste fem indbyrdes opgør har Sassuolo kun tabt et opgør til Roma.
 • Roma har indtil videre mødt Fiorentina og Salernitana to mandskaber som ikke er på Sassuolos niveau.
 • Romerne er ikke altid helt til at blive kloge på, og de to ugers landsholdspause kan betyde at man først skal til at finde det gode spil frem igen.
 • Jeg synes personligt tit at man ser en del overraskelser efter landsholdspauserne, og er romerne ikke klar til dette opgør, så kan de smide point, og også selvom de er på hjemmebane.
Oddsmarked

Nordicbet og Onsidebetting er i odds 1.80 på en Roma sejr, de komende to dage inden markedet kan få indflydelse på oddset, og hvis Sassuolo sælger to af profilerne.

ROMA: Romerne har fået en fin start på sæsonen med to sejre i Conference League og to i Serie A imod Fiorentina og Salernitana, og i de to Serie A opgør har man vist stor styrke offensivt med syv mål, og portugisiske Jose Mourinho kan bestemt ikke klage over spillet, eller den start man har fået.

Roma er favoritter i søndagens hjemmekamp imod Sassuolo, man har fået en bedre start end gæsterne, og spillet har virket bedre og med mere fart end hos gæsterne, samtidigt med at Sassuolo meget overraskende har solgt sidste års topscorer Francesco Caputo til Sampdoria, og det er en stor svækkelse i det offensive.

Det ligner et opgør hvor romerne hjemme på Stadio Olimpico kommer til at være spillestyrende mod et gæstende mandskab som senest i hjemmekamp imod Sampdoria skabte meget få chancer, og bestemt var til at tale med defensivt, og med Tammy Abraham, Mkhitaryan, og en sprudlende Pellegrini senest bør have gode muligheder for at hente den tredje sejr i sæsonen.

Romas forventede startopstilling 4-2-3-1: Rui Patricio- Karsdorp, Mancini, Ibanez, Calafiori- Veretout, Cristante- Zaniolo, Pellegrini, Mkhitaryan- Abraham.

Trupnyt: Roma må undvære langtidsskadet Spinazzola på den ene wing, og yderligere er Smalling i midterforsvaret forsat skadet.

SASSUOLO: Fire point efter de første to spillerunder er godkendt, og med den nye træner Alessio Dionisi ved roret, men senest så det ikke alt for godt ud hvis man kigger på tempoet i opgøret imod Sampdoria, og hvor det blev til et 0-0 resultat, alt gik ganske enkelt for langsomt og Sassuolo virkede ikke oppe i gear, om det var en offday eller varmen som også spillede ind må tiden vise.

Både Boga og Berardi var meldt på vej ud af klubben, førstnævnt fordi han har et år tilbage af sin kontrakt, og Berardi vil gerne prøve nye udfordringer, men begge blev ikke solgt og hvilket de fleste Sassuolo fans nok er ganske tilfreds med.

Sidste dag inden transfermarkedet lukkede solgte man meget overraskende Francesco Caputo til Sampdoria, og det ligner umiddelbart en svækkelse for den lille Reggio Emilia klub, han har scoret 33 mål i de sidste to sæsoner, og har været en af de helt store profiler i klubben i de sidste to sæsoner, og ledelsen har åbenbart valgt at satse på 22 årige Gianluca Scamacca i denne sæson.

Landsholdspausen kan have sat en lille stopper for romernes gode spil indtil videre, og det kan blive til Sassuolos fordel, men det ligner umiddelbart en vanskelig opgave man skal på, og man har det generelt ikke nemt når man spiller på Stadio Olimpico.

Sassuolos forventede startopstilling: 4-2-3-1: Consigli- Toljan, Chiriches, Ferrari, Rogerio- Lopez, Frattesi- Djuricic, Boga, Raspadori- Berardi.

Trupnyt: Sassuolo kommer til Rom i noget som ligner stærkeste opstilling, og det Berardi bør glide ind i startopstillingen til opgøret.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, Tuttomercatoweb.com, asroma.com, sportmediaset.mediaset.it, sassuolocalcio.it

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback