18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Roma - Lazio: 1

Match center
8. november 2015 kl. 15:00 - Fodbold, Italien - Italien Serie A
Stadio Olimpico, Rome
Opdateret
1
26
0
Jeg har fulgt italiensk fodbold siden starten af 80erne både på tv og på italienske stadions. Italiensk far/Dansk mor og kommer fra Cagliari på Sardinien, og hvilket betyder jeg taler og skriver flydende italiensk. Jeg ser frem til at dele mine tips med jer fra både Serie A, Serie B, Lega Pro, og kom gerne med input. Sampdoria-fan siden 1987, og elsker generelt alt fodbold.Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Kommentarer (26)
Chance (1-X-2): 53-27-20%
Betvalue: 103,35%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Derby della Capitale. Roma har spillet bedst indtil videre, mens bysbørnene fra Lazio har været meget svingende, og formentligt vil spille forsigtigt. Roma mangler Pjanic, men er ovenpå indbyrdes og bør have gode muligheder for at hente tre point.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN:

 • Roma har indtil videre i sæsonen virket bedre spillende end Lazio, og er ubesejret i de seneste fire lokalopgør.
 • Lazio har været meget svingende, og specielt defensivt har man været skidt spillende, hvilket man så i den seneste hjemmekamp mod Milan.
 • Roma har kun tabt et af de sidste seksten lokalopgør når man har haft hjemmebanefordelen.
 • Gervinho og Salah har begge set stærke ud på det seneste, og kan med deres hurtighed gi Lazios forsvar store problemer.
 • Lazio har tabt fire af de første fem udekampe, begge hold spiller på Stadio Olimpico, men Roma har en lille fordel ved at have fleste tilskuere til opgøret.
 • Roma har i øjeblikket det skarpeste angreb i Serie A, mens Lazio har det næst dårligste forsvar kun overgået af Carpi.
 • Roma vandt det seneste lokalopgør tilbage i maj med 2-1, og er ovenpå indbyrdes.
 • Lazio har tabt tre af de seneste fire kampe.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED:

 • Roma må undvære vigtige Pjanic på midtbanen som er i karantæne, samt De Rossi.
 • Begge mandskaber skal spille europæisk i denne uge - Roma på hjemmebane i CL onsdag, mens Lazio skal en tur til Norge i EL torsdag.
 • Ingen af mandskaberne har lyst (for at sige det mildt) til at tabe denne kamp, og derfor bliver det formentligt et meget intenst opgør.
 • Lazio vil formentligt have stort fokus på det defensive, hvor man vil prøve at lukke af for Romas hurtige kanter.
 • Begge holds tilhængere på Curva Sud og Curva Nord vil strejke til opgøret, det vil sige ingen tifo.

ROMA:

Romerne fik tre point i onsdagens vigtige hjemmekamp mod Leverkusen, og søndag gælder det så derbyet mod bysbørnene fra Lazio, hvor man er favoritter og bør have gode muligheder for at hente tre point.

Roma tabte den seneste udekamp i Milano mod Inter med 0-1, hvilket ikke var helt fair efter spil og chancer, og yderligere fik vigtige Pjanic på midtbanen det rødekort som betyder at han ikke er med mod Lazio, hvilket er en svækkelse på den ellers så stærke Roma midtbane.

Hjemmebanefordelen er normalt et plus for Roma når de møder Lazio, man har nemlig kun tabt et af de seneste seksten opgør, hvor Roma har været hjemmehold.

Når man kigger på sæsonen indtil videre så har Roma virket en tand bedre end bysbørnene, selvom man stadigvæk mangler en smule stabilitet i forsvaret, hvilket er det største problem hos Giallorossi i denne sæson.

Offensivt har man set rigtig stærke ud, og især Gervinho og Salah har indtil videre været to af de bedste spillere hos hjemmeholdet, og man må selvfølgelig heller ikke glemme Florenzi som har været meget stabil i samtlige kampe han har spillet, plus man er det mest scorende mandskab i Serie A indtil videre i sæsonen.

Romas farlige offensive bør kunne gi gæsternes noget skrøbelig forsvat problemer i omstillingsspillet, hvor Salah og Gervinhos hurtighed kan blive udnyttet til mål og chancer.

Jeg forventer ikke at spillestilen vil blive lavet om til dette opgør, nederlaget fra Milano skal revancheres, og selvom Pjanic er ude, har man forsat masser af kvalitet på holdet, og bør kunne hive en sejr i hus.

Romas hjemmebanestatistik: 4-1-0, målscore 15-6.

Trupnyt; Bosniske Pjanic er ude med karantæne, hvilket svækker Roma på midtbanen og det samme er De Rossi, men ellers kan man stille med et meget slagkraftigt mandskab til lokalopgøret.

Romas forventede startopstilling: 4-3-3: Szczesny, Torosidis, Rudiger, Manolas, Digne, Florenzi, Nainggolan, Keita, Salah, Dzeko, Gervinho.

LAZIO:

Lazio spiller torsdag i Norge mod Rosenborg, men med syv point efter tre kampe, har træner Stefano Pioli valgt at spare mere eller mindre de fleste stamspillere til opgøret, og have fokus på derbyet søndag eftermiddag i den italienske hovedstad.

Man har indtil videre ikke imponeret i denne sæson, og er løbet ind i et par store nederlag mod både Napoli og Chievo, og senest hjemme mod Milan, hvor man tabte med 1-3, og hvor man så meget skidt ud på samtlige pladser på holdet, og yderligere ikke skabte de store chancer mod milanerserne, som vandt fortjent.

Vurderet ud fra de første elleve kampe i sæsonen, så ligner Lazio ikke et hold som kommer til at kæmpe med om de europæiske pladser, man er ustabil i forsvaret, offensivt har man problemer med at skabe chancer specielt på udebane, hvor man har tabt fire af de første fem kampe, og kun har vundet over Verona.

Det er svært at se hvad Stefano Pioli kan nå at gøre inden derbyet med de store defensive problemer, og mod et offensivt mandskab som Roma kan man endnu engang komme i store problemer, for i målet har Marchetti heller ikke set stabil ud som tidligere, hvilket også er bekymrende.

Ingen af holdene vil tabe derbyet, men som Lazio har spillet senest, så er man underdogs i dette opgør, og har man samme store problemer som senest mod Milan, så bliver det en meget vaskelig opgave at få point mod Roma.

Lazio vil kunne leve med alt andet end et nederlag mod Roma, men holdet virker ramt på selvtilliden i øjeblikket, og med tre nederlag i de seneste fire kampe, skal der ikke meget til at knække dem.

Nu begge hold spiller på Stadio Olimpico så er det værd at nævne at Lazio har vundet fem af deres seks hjemmekampe i sæsonen, og kun har tabt mod Milan.

Lazios udebanestatistik: 1-0-4, målscore 4-14.

Trupnyt: Stefano Pioli har valgte at spare som mange spillere så muligt i torsdagens udekamp i Norge mod Rosenborg, Parolo(fast) på midtbanen ser ud til at blive klar til derbyet, efter at have været ude de seneste to kampe, men ellers meldes alle mand klar, hvis man ser bort fra hollandske De Vrij som er ude resten af sæsonen.

Lazios forventede startopstilling: 3-5-2: Marchetti, Basta, Gentiletti, Mauricio, Candreva, Parolo, Biglia, Lulic, Felipe Anderson, Milinkovic Savic, Djordjevic.

Kilder: Gazzetta dello sport, tuttomercatoweb.com, datasport.it, asroma.it, sslazio.it

 • God velkomstbonus på sport
 • Stort spiludvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
 • Rigtig god mobilapp
 • Meget brugervenligt og flot site
 • Konkurrencedygtige odds

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Tirsdag 25. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Danmark - Serbien: 1
2,22
Placer Bet
Lørdag 29. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Bliver slået ud i 1/8-delsfinalerne: Danmark
2,20
Placer Bet
23:00 Tour de France: Pogacar
3,15
Placer Bet
Mandag 1. Juli 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
00:00 Republikansk Vicepræsidentkandidat: Kristi Noem
9,00
Placer Bet
Torsdag 18. Juli 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
20:00 Flest guldmedaljer: USA
1,20
Placer Bet
Torsdag 1. August 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
Tirsdag 5. November 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
23:30 Hvilket parti får flest stemmer?: Republicans
4,50
Placer Bet
Onsdag 6. November 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
00:05 Wisconsin: Democrats
7,00
Placer Bet
Tirsdag 10. November 2026
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
20:00 Statsminister: Nicolai Wammen
10,00
Placer Bet

Kommentarer

Feedback