18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Roma - AC Milan

Infokamp
Match center
31. oktober 2021 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Olimpico, Rome    Fabio Maresca
29. okt. 2021 kl. 13:37 (Opdateret 31. okt. 2021 kl. 22:44) 29/10
181
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (5)
Roma er favoritter søndag aften på Stadio Olimpico og er normalt stærke hjemme, men Mialn har fået en super start på sæsonen og drømmer om Scudettoet, det dufter af en tæt affære, men hvor er værdien.
Oddsmarked

Marathonbet er i odds 2,45 på en Roma sejr, og er i odds 3,80 på uafgjort, mens en Milan sejr er i odds 3,02.

DET TALER FOR ROMA:

 • Roma har fået gang i en god omgang fodbold under Jose Mourinho, og mindre defensivt end man kunne have forventet fra portugiseren, og især hjemme på Stadio Olimpico har der ingen slinger været i valsen indtil videre, og hvor mandskaber som Sassuolo og Fiorentina er blevet besejret, og topholdet fra Napoli blev stoppet senest.
 • Romerne kommer til søndagens opgør i noget som ligner stærkeste opstilling, og kun Spinazzola og Smalling er forsat ude med skader, men ellers meldes alle mand klar.
 • Gæsterne fra Milano er kommet godt fra land med ni sejre og en uafgjort i de første ti spillerunder, men har bestemt også haft heldet på deres side i flere opgør, og hvor man sagtens kunne have smidt point, og jeg synes det begynder at trække op til at milaneserne snart løber ind i et nederlag eller pointtab, og det kan sagtens blive i Rom, og som det var tilfældet med Napoli senest.
 • Jeg synes Milan har vundet en del opgør på tilfældigheder, man vandt på mere eller mindre den eneste chance man skabte ude imod Sampdoria, og var bagud 0-2 hjemme mod Verona og hvor man vandt, udekampen i Spezia blev afgjort sidst i opgøret, og senest hjemme blev det til en en smal 1-0 sejr over Torino, og i et opgør som sagtens kunne ende uafgjort.
 • Offensivt har romerne nogle kort som på en god dag kan gøre ondt på milaneserne i Zaniolo, Pellegrini, Mkhitaryan, og engelske Abraham, og hvor man især på omstillingerne kan blive utrolig farlige, og især da Milan helst skal frem og vinde hvis de skal holde sig i toppen sammen med Napoli.
 • Gæsterne fra Milano har kun besejret Roma på Stadio Olimpico to gange i de seneste ni indbyrdes opgør, og Roma kan kun tabt to hjemmekampe i 2021 i Serie A.

DET TALER FOR MILAN:

 • Ni sejre og en uafgjort i de første ti spillerunder havde de færreste forventet inden sæsonen startede, men det skal dog også med at man endnu ikke har været oppe imod toppen af poppen i Serie A hvis man ser bort fra Lazio, Juventus og Atalanta, og de kommende to opgør kommer til at give et godt billede af hvor Milan står.
 • Milan kommer til Rom uden målmand Maignan, men ellers ser det ud til at både Brahim Diaz og Theo Hernandez begge vender tilbage fra start efter at have været ude, og det styrker milaneserne markant.
 • Selvom Milan har været ramt en del af skader i truppen så har det ikke påvirket mandsskabet på banen, og man hentede den femte sejr i streg senest hjemme over Torino dog uden at imponere, men det er man nok ligeglad med i Milano.
 • Defensivt ser det ud til at Milan igen kan stille med de stærkeste, og det styrker dem markant til opgøret i Rom.
 • Træner Stefano Pioli roterede en smule i midtugens hjemmekamp og især efter de mange opgør man har været ude i de seneste uger, og det gav en en lille pause til de vigtige profiler, og det kan give milaneserne et ekstra gear op til dette svære opgør i den italienske hovedstad.
 • Det dufter af en meget tæt og jævnbyrdig affære i Rom, men milaneserne har indtil videre haft heldet på deres side i mange af de tætte opgør i sæsonen, og har bevist at selv når de har været bagud så er de ikke gået i panik, men har tværtimod været utrolig stærke til at komme tilbage, og hente sejrene held eller ikke held.
 • Det ser ud til at Milan endelig kan stille i noget som ligner den stærkeste startopstilling igen, og det gør at de bestemt kan give hjemmeholdet problemer, også selvom opgøret spilles på udebane.

Romas forventede startopstilling: 4-2-3-1: Rui Patricio- Karsdorp, Mancini, Ibanez, Vina- Cristante, Veretout- Zaniolo, Pellegrini, Mkhitaryan- Abraham.

Trupnyt: Romerne må forsat undvære Spinazzola og Smalling, men ellers har man ikke vigtige fravær til opgøret.

Milans forventede startopstilling: 4-2-3-1: Tatarusanu- Calabria, Tomori, Kjær, Hernandez- Tonali, Bennacer- Saelemaekers, Brahim Diaz, Leao- Ibrahimovic.

Trupnyt: Maignan(fast) i målet er forsat skadet, og det tyder på at Kessie på midtbanen starter på bænken til søndagens opgør i Rom.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, Tuttomercatoweb.com, asroma.com, sportmediaset.mediaset.it, acmilan.com, Tuttosport.com

Kommentarer

Feedback