Renegades - CLG: 2

21. marts 2017 kl. 03:00
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Kommentarer (2)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 68-32%
Betvalue: 112,00%
Spilbar ned til odds: 3,13
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

CLG er underdogs mod Renegades, men er ved at få samlet et fornuftigt hold med ankomsten af Rickeh, der med koosta og NahtE er CLG’s fire power. Renegades er formstærke, men de fleste sejre er kommet på et billigt grundlag.

Derfor skal du følge tippet:

 • CLG med ’Rickeh’, ’koosta’ og ’NahtE’ besidder stort upset potentiale. De har mangler, men 3 solide spillere, hvilket de ikke har haft længe.
 • CLG har senest slået OpTic (med ’Hiko’) 2-0, og selvom OpTic er i frit fald, er det stadig en kvalitetssejr.
 • Selvom Renegades har vundet en del maps/kampe på det seneste, er de fleste sejre kommet mod modstandere af lavere kvalitet
 • ’Rickeh’ er for nyligt blevet cuttet af Renegades, hvilket kan tale for en stor motivationsfaktor hos ham.

Det skal du holde øje med:

 • Renegades har en fordel, når der kigges på de 2 holds map pool.
 • Renegades har vundet 16 af deres seneste 17 maps.
 • Rollefordelingen hos CLG er forsat forholdsvis usikker. ’Rickeh’ er en opgradering, men han er bedst som AWP’er ligesom ’koosta’.
 • Hvis CLG skal vinde, skal det være fordi de 3 ”stjerner” præsterer. ’FNS’ og ’reltuC’ er ikke de stærkeste spillere.

Odds-afsnit:

Kampen kan spilles på Danske Spil til odds 3.50, men der er også værdi på NordicBet til odds 3.25

Noter:

Counter-Strike Global Offensive (CS:GO) er et computerspil, hvor Counter Terrorist (CT) og Terrorist (T) kæmper om først at vinde 16 runder ved at få plantet(T) eller defused(CT) en bombe. Der kan også vindes ved at eliminere det modsatte hold i en runde. Der spilles 2 halvlege, hvor hvert hold får mulighed for at spille som CT og T. Efter 15 runder byttes der side.

Der spilles best of 3 i denne online-kamp, og vinderen kvalificerer sig til StarLadder I Kiev I april måned.

I denne analyse har jeg en lille fidus til at CLG kan slå Renegades. Ganske vist er Renegades 16/17, men mange er deres kampe er kommet mod mindre kvalificerede modstandere. Min teori er, at markedet overvurderer deres form set alene på antallet af sejre og ikke på kvaliteten af modstandere. Deres sejr over Cloud9 var, hvor Cloud9 manglede ’Skadoodle’ , og stillede med deres coach som stand-in. Det kan også diskuteres, hvor mentalt klar Cloud9 har været på kampen, idet ’Skadoodle’ var indlagt på hospitalet og på et tidspunkt var i kritisk tilstand. I samme omgang kom Renegades’ sejr over Liquid i en kamp, hvor der var utroligt mange tekniske problemer, og spillerne i flere timer ventede på teknisk support. Til sidst endte Liquid med at opgive kampen.

Renegades cuttede i midt februar ’Rickeh’ på grund af interne problemer, trods han var en af deres bedre spiller. Svenske ’atter’ har midlertidigt taget pladsen, og har leveret svingende resultater. ’atter’ kan være en fin stand-in, men han når ikke op på ’Rickeh’s niveau.

CLG har en fordel, idet Renegades ikke spiller Overpass, hvilket er Renegades’ permanente veto. Renegades bør veto Overpass, hvilket betyder, at CLG kan vælge Cache som sit map pick, hvor de bør være favoritter. Hvis CLG kan vinde et sit eget map pick er kampen pludselig helt åben og chancen for en upset sejr stiger betydeligt.

Der er naturligvis altid en risiko ved disse spil – og det er der bestemt også her. Renegades’ form er skærmende, og selvom jeg ikke er imponeret over kvaliteten af deres sejre, så siger det alligevel en del om deres form, at de har formået af vinde langt størstedelen af deres kampe, hvor de er klare favoritter. Det vidner om et hold med godt sammenspil og stor selvtillid – noget der godt kan være et åbent spørgsmål hos CLG.

Map pick/veto-processen foregår således:

Hold A – veto

Hold B – veto

Hold A – pick

Hold B – pick

Hold A – veto

Hold B – veto

Det tilbageværende map spilles.

Bemærk at det endnu er ukendt, hvilket hold der bliver hold A og B og at rækkefølgen nedenfor kan være omvendt.

Her kommet er realistisk bud på, hvilke maps der kan blive spillet:

Nuke – veto (CLG)

Overpass – veto (Renegades)

Cache – pick (CLG)

Train – pick (Renegades)

Inferno – ban (CLG)

Mirage – ban (Renegades)

Cobbelstone er tilbageværende map.

På Cache bør CLG være favoritter, mens Renegades står stærkere på Train. Cobbelstone er også et map, der bør favorisere Renegades, men CLG har blandt andet lige slået OpTic på Cobbelstone, der tidligere var et af deres stærkeste maps.

 • Høje odds på udvalgte kampe
 • Mange livebetting markeder
 • Stærk mobil-app
Feedback