Real Sociedad - Zenit: (AH: -1,5) 1

Match center
7. december 2017 kl. 21:05 - Fodbold, Europa - Europa League
Estadio Anoeta
2. maj. 2018 kl. 16:29 02/05

Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 64-0-36%
Betvalue: 117,76%
Spilbar ned til odds: 1,56
Rigtig/forkert:
888sport Spil nu hos 888sport
Gruppe L, 6. og sidste runde. Real Sociedad må forventes at kontrollere kampen i store perioder og dermed skrabe hjørnespark sammen. Kommer hjemmeholdet tidligt foran, kan scenariet ændre sig, men Sociedads spillestil lægger op til hjørnespark.

Derfor bør du følge tippet:

 • Puljen er afgjort men de to hold kæmper stadig om 1. pladsen- Zenit kan bruge uafgjort og sejr, mens Sociedad kun kan bruge sejr.
 • Roberto Mancini har ofte før i tiden haft en tendens til at stille sig dybt og forsvare sit resultat, når muligheden for det er der. (1*)
 • Real Sociedad er generelt et hold der er meget i boldbessidelse, og ynder at angribe ned over kanterne.
 • Det giver et godt afkast af hjørnespark – Hjemme i La Liga snitter de 8,1 og tillader 4,4. I EL snitter de i alt 7,4 pr. Kamp og tillader 2,4.
 • Zenits spillestil ligger ikke op til at kanterne skal trække mod baglinjen, eller være udfordrende på den sidste 1/3 del af banen. (2*)
 • Det giver som regelt også et lavt afkast af hjørnespark – Ude i den russiske liga; 4,9/4,7 – Total i EL; 5,8/5,6.

Det bør du holde øje med:

 • Kommer Real Sociedad tidligt foran, er det ligepludseligt russerne der skal jagte mål.
 • Zenit har et rigtig stærkt mandskab, og de kan også godt tage kampen op om teten, selvom det ikke forventes.
 • Real Sociedad træner Eusebio er berygtet for stort set aldrig at roterer imellem hans trofaste, spillerene kan begynde at mærke trætheden.
 • Alt efter hvordan han stiller op kan det være en ulempe for spillet; Ser vi f.eks. Juanmi i stedet for Januzaj er det en ulempe.
 • Det samme gælder hvis Xabi Prieto starter inde i stedet for Canales.
 • Det kan være svært at afgøre hvor meget Real Sociedad vil gå efter den her sejr, på trods af at begge trænere har udtalt at de vil vinde.

Argumentpunkter i kursiv: De elementer som jeg mener markedet/oddssætterne især fejlvurderer. 

Oddset:

Også værdi: 1,84 hos Unibet og Leovegas. Bwin har hvem der får flest corners til 1,56 hvilket også indeholder værdi.

Oddsudvikling: Oddset åbnede i 1,76 hos 888Sport og steg siden da til 1,84 det samme gælder for Unibet og Leovegas.

Umiddelbart ingen toneangivende licensløs bookmaker der gør sig i denne slags hjørnespil på EL.

Noter:

(1*) Det italienske trænergen kan til tider komme frem i Roberto Mancini, og det vil bestemt ikke overraske nogen hvis han vil lade Real Sociedad tage teten i kampen og afvente deres muligheder tålmodigt. Vi så i det omvendte opgør, at på trods af Zenit var favoritter, så lod de Real Sociedad styre spillet og udnyttede deres få muligheder. En kamp hvor Real Sociedad i øvrigt også vandt hjørnespillet 4-7. Det er oftest i større opgør hvor man kan leve med X, at Mancini vælger denne tilgang. Kigger vi på sådan en situation fra den hjemlige liga, så spillede Zenit ude mod CSKA Moskva d. 22/10. Et opgør hvor det måtte formodes at CSKA skulle være spilstyrende på hjemmebane, og at gæsterne ville stille sig tilfredse med X. Kampen bliver 0-0 og CSKA vinder hjørnespillet 11-1

(2*) Mancini benytter sig enten af et 4-3-3 system eller et 4-4-2 system. I store kampe hvor de ikke nødvendigvis skal frem i banen, kan han have tendens til at benytter sig 4-4-2. Et system der traditionelt set ikke er potent for hjørnespark.

Tanker vedr. Kampforløbet:

Begge trænere har været ude og udtale de gerne vil vinde, og det er der nok slet ikke tvivl om. Der kan dog sagtens drages tvivl om hvor meget man skal ligge sig i den slags udtalelser, og hvor meget de to hold vil investere. Eftersom det er Real Sociedad der er på hjemmebane, er favoritter, og deres spil ligger op til det. Så forventer jeg at de vil være spilstyrende i kampen.

Spillet for Sociedad har ikke været prangende den sidste månedstid, og selvom der har været godt med chancer så har resultaterne ikke helt været der. Derfor forventer jeg heller ikke at, Sociedad går ud og stormer Zenit over fra start. Et perfekt scenarie vil udspille sig sådan, at Sociedad trykker på igennem kampen mens Zenit står dybt og forsvarer sig. Et skidt scenarie vil være at Sociedad kommer tidligt foran og Zenit dermed skal op at score.

Holdnyt:

Real Sociedad; Jon Guridi (Midtbane/Reserve – ude siden 06/04), Agirretxe (Angriber/Reserve – ude siden 06/10).

Zenit; Dzyuba (Angriber/Fast – ude siden 28/09), Shatov (Kant/Fast/Reserve) – ude siden 13/08).

Kilder: Simplesoccerstats.com, Resultat.dk, Whoscored.com, Realsociedad.eus, En.fc-zenit.ru

 • Mange specialspil
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback