18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Real Sociedad - SSC Napoli: Begge hold scorer: Ja

Match center
29. oktober 2020 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Europa League
Reale Seguros Stadium
28. okt. 2020 kl. 09:44 (Opdateret 29. okt. 2020 kl. 22:54) 28/10
330
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance: 59%
Betvalue: 106,20%
Spilbar ned til odds: 1,69
Rigtig/forkert: 0-1
ComeOn Spil nu hos ComeOn
Sociedad er i spidsen i det spanske La Liga og bør kunne gøre ondt på Napoli, og italienerne skal frem og jagte point. Defensivt har hjemmeholdet set stærke ud, men begge er stærke offensivt, og det bør betyde chancer og ikke mindst mål.
Det taler for
 • Real Sociedad er placeret som nummer et i den spanske La Liga, og offensivt har de set stærke ud i denne sæson, og har scoret elleve mål i de seneste fire opgør, samtidigt med at de på hjemmebane er et stærkt mandskab som kommer frem til masser af chancer.
 • Napoli er kendt for deres offensive spillestil og sådan har det været i de sidste mange sæsoner, samtidigt med at det giver blottelser i det defensive og hvilket man så i sidste uge hvor AZ Alkmaar straffede italienerne på en omstilling, og senest lukkede man også mål ind mod oprykkerne fra Benevento.
 • Sociedad har vundet de seneste to hjemmekampe med 3-0 og 4-1 og bør have gode muligheder for at forsætte målstimen på hjemmebane, selvom modstanderen hedder Napoli og ikke Huesca som man spillede mod i weekenden.
 • Italienerne skal frem og jagte point efter sidste uges skuffende nederlag mod AZ Alkmaar, og det bør betyde at man fra start kommer til at se en offensiv tilgang fra Napolis side, og træner Gennaro Gattuso ser ud til at stille i noget som næsten ligner stærkeste opstilling, og vil muligvis kun rotere på to pladser til opgøret.
 • Napoli har lukket mål ind i de seneste tre opgør som man har spillet, og Sociedad har i Oyarzabal, Willian, og Portu en stærk offensiv, samtidig med at David Silva på midtbanen vil give napolitanerne problemer på omstilligerne.
 • Italienerne har igen Lorenzo Insigne med han var ude i en lille måned med en skade, og scorede i weekendens udekamp mod Benevento, og italienerne har bare mere power offensivt når den lille teknikker er med.
 • Napoli har scoret i tre ud af fire opgør i denne sæson, og Sociedad har scoret i seks ud af otte opgør i denne sæson.
 • Det ligner et ganske godt matchup mellem to offensive mandskaber, og det bør muligvis betyde offensivt fodbold med masser af chancer og mål.
Hold øje med
 • Real Sociedad kan måske rotere en smule til opgøret, og det kunne godt tyde på at Januzaj starter inde fra start og Portu ryger ud på bænken, samtidig med at træner Alguacil vil gå over og spille 4-3-3 i forhold til opgøret senest mod Huesca.
 • Napoli skuffede mod AZ Alkmaar man skabte ikke det store, og var også i problemer senest mod Benevento hvor man var bagud med 1-0, men alligevel fik vendt tingene til en 2-1 sejr.
 • Kigger man på sidste uges opgør mod hollandske AZ Alkmaar så lignede Napoli umiddelbart ikke et mandskab som tager denne turnering seriøst nok.
 • Hjemmeholdet har holdt nullet i tre af de seneste fire opgør, og hvis Napoli kommer med samme attitude som mod AZ så bør man ikke få problemer med at lukke ned for et tamt offensivt italiensk mandskab.
Oddsmarked

Comeon er i odds 1,80 på begge mandskaber scorer torsdag aften og Betfair og Nordicbet er begge i odds 1,75, og oddset er generelt faldende hos de fleste bookmakere.

REAL SOCIEDAD: Tingene er vendt op og ned indtil videre under corona-pandemien i de store ligaer i Europa, og Sociedad har fået en rigtig god start på sæsonen i den spanske La Liga og er efter syv spillerunder placeret på en førsteplads med fjorten point og et point for Real Madrid som dog har spillet et opgør mindre.

Det ligner et tæt og jævnbyrdigt opgør torsdag aften når italienske Napoli gæster Reale Arena i Sociedad, hvilket oddset også indikere og kigger man på de to mandskaber har begge fået en god start på sæsonen, men spanske mandskaber tager dog normalt denne turnering mere seriøst end de italienske mandskaber gør, og Sociedad vandt da også i sidste uge i Kroatien mod Rijeka med 1-0 og på et mål i dommerenstillægstid og kroaterne var det mandskab som slog FC København ud af turneringen.

Sociedad har indtil videre spillet friskt og offensivt fodbold og det bliver der sandsynligvis ikke lavet om på, selvom modstanderen hedder Napoli og det bør betyde et opgør med offensivt fodbold, og ikke mindst mål og chancer, da Napoli bestemt også er kendt for deres offensive spillestil, og det bør betyde et meget åbent opgør.

Træner Alguacil ser ud til at stille i en 4-3-3 opstilling som man normalt ikke spiller for at kunne presse gæsterne endnu mere i det offensive i forhold til senest mod Huesca, samtidig bliver der kun ændret en smule i det offensive hvor Januzaj skulle starte inde fra start, og Portu starter på bænken.

Sociedads forventede startopstilling: 4-3-3: Remiro- Gorosabel, Elustondo, Normand, Munoz- David Silva, Guevara, Merino- Januzaj, Willian Jose, Oyarzabal.

Trupnyt: Sociedad kan til opgøret stille i noget som ligner stærkeste opstilling.

NAPOLI: Italienerne har fået en god start på sæsonen i Serie A hvor det er blevet til tolv point i de første fem spillerunder, og kun et nederlag uden at spille i udekampen mod Juventus, hvor det blev til et skrivebordsnederlag, men hvor den sag måske forsat ikke er afsluttet endnu.

Sidste torsdags 0-1 nederlag hjemme mod hollandske AZ Alkmaar var ikke godt nok, man skabte ikke nok i opgøret mod et mandskab som stod kompakt i det defensive og lukkede godt af for napolitanerne, samtidig med at AZ scorede på mere eller mindre den eneste chance de havde i hele opgøret, og det tvinger Napoli frem i torsdagens opgør i Sociedad og hvor kravet er at få point.

Spørgsmålet er om Napoli gider denne turnering nu de har spillet Champions League i de seneste par sæsoner, og pludseligt skal spille en turnering som de fleste italienske mandskaber er kendt for at nedprioritere, men kigger man på den startopstilling som Gennaro Gattuso vil spille med i Spanien så tyder det ikke på at man nedprioritere Europa League, og sidste torsdags nederlag måske bare var et bump på vejen.

Offensivt kender de fleste Napolis kvaliteter og med en Lorenzo Insigne tilbage vil man være styrket endnu mere i angrebet, og det bør betyde at man kommer til at se et italienske mandskab som vil frem over stepperne fra start og jagte point, men det tyder dog på at Osimhen og mexicanske Lozano bliver sparet fra start, og det betyder at Petagna og Politano starter inde fra start.

Napolis forventede startopstilling:  4-2-3-1: Ospina- Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Mario Ruí- Fabian Ruiz, Demme- Insigne, Mertens, Politano- Petagna.

Trupnyt: Napoli kan til torsdagens opgør stille i nogen som næsten ligner stærkeste opstilling, man rotere dog på et par pladser til opgøret, men det ligner stadigvæk et meget slagkraftigt mandskab.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, realsociedad.eus, sscnapoli.it, calcionapoli24.it, as.com

 • God brugeroplevelse
 • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback