Annonce

Real Sociedad - Leganés: 1

Match center
1. april 2017 kl. 18:30 - Fodbold, Spanien - Primera División
Estadio Anoeta    Mario Melero
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 56-26-18%
Betvalue: 102,48%
Spilbar ned til odds: 1,79
Rigtig/forkert:
Jetbull Spil nu hos Jetbull

Real Sociedad tager hjemme på Anoeta imod Leganes.

Real Sociedad har en af La Ligas bedste hjemmebaner, og Leganes er tilsvarende ikke ligefrem det bedste mandskab på fremmed græs.

Sociedad har brug for point for at holde sig i toppen, om den sidste EL-plads, da Bilbao puster dem i nakken, mens Leganes har fået vind i sejlende og har fået skabt sig et hul på 5 point ned til Gijón i kampen om nedrykning.

Sociedad står muligvis med mange mangler til dette opgør, men alligevel finder jeg en fin værdi i hjemmesejren.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN:

* Sociedad kan bryste sig med een af La Ligas stærkeste hjemmebaner, hvor man kun har har lidt 4 nederlag på 14 kampe. Leganes er tillige ret svage når man gæster andre, og har tabt 8 af deres 14 udekampe.

* Trods mange mangler hos hjemmemandskabet, står man stadig stærkt offensivt. Juanmi er en guldfugl for klubben, og José (ang-fast med 9 mål i sæsonen) forventes at blive klar til dette opgør.

* Jetbull synes at sove lidt i timen, da resterende bookmakere ligger nede omkring 1,73-1,75 på dette spil.

* Leganes er stadig det mandskab i La Liga der har scoret færrest mål, og på udebaner er den helt skæv; Kun 10 mål på 14 kampe, og indkasseret hele 24.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED:

* Sociedad har mange mangler til opgøret. Vela (wing-fast) og Granero (midt-resv) sidder begge ude med karantæne. Dertil er Martinez (back-resv) ude resten af sæsonen mens Zurutuza (midt-fast), Illaramendi (midt-fast) og Inigo Martinez (forsv-fast) er meldt tvivlsomme med skader på nuværende tidspunkt.

* Leganes synes i bedring, og har leveret flotte kampe på det sidste. Med kun eet nederlag de seneste 5 kampe (2-2-1), er man begyndt at tro på overlevelsen.

* Sociedad kommer med 3 nederlag i bagagen mod hhv. Osasuna (træningskamp), Alaves og Bilbao.

* Leganes har samtlige mand klar på nuværende tidspunkt, og synes at have fundet manden til at stå i målet. Herrerin har leveret nogle flotte kampe på det seneste.

Trupnyt:

Sociedad; Illarramendi  (midt-fast) meldes ude i denne og muligvis også de kommende runder mod Atleticó og Gijón. Forsvaren Íñigo skulle dog nå at blive klar, og det samme gælder muligvis angriberen Jon Bautista.

Spændende hvis han får en start i stedet for Vela; Tror man vælger José.

Zurutuza meldes stadig tvivlsom, og det er på vippen om han når at blive klar frem mod opgøret her.

Leganes; Midtbanemanden Timor har fået et tilbagefald under træning, samt El-Zhar (wing) også bliver meldt yderst tvivlsom til dette opgør.

Sidstnævnte forventes at blive erstattet med Charles, mens Timor kan erstattes af en Moran eller Perez som også spillede seneste opgør på den centrale midtbane.

  • Hyppige promotions
  • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback