Real Madrid - Valencia: 2 (0-3)

Match center
27. august 2017 kl. 22:15 - Fodbold, Spanien - Primera División
Estadio Santiago Bernabeu    David Fernández
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Kommentarer (14)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 18-20-62%
Betvalue: 106,64%
Spilbar ned til odds: 1,61
Rigtig/forkert:
bwin Spil nu hos bwin
Valencia åbnede med godt spil og sejr over Las Palmas. Nu skal klubben en tur til hovedstaden, hvor mestrene venter. Zidanes tropper har fået en flot sæsonstart, men mangler både anfører Ramos og topscorer Ronaldo.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN:

 • Real Madrid er, som i 1. runde, uden målmaskinen Cristiano Ronaldo, der for nyligt modtog prisen ”UEFA BEST PLAYER AWARD”. (*1)
 • Derudover er det nyt fravær i anfører og forsvarsstyrmand Sergio Ramos, der har været fast mand på holdet i over ti år.
 • Dette er hjemmeholdets 7. kamp i august. inkl onsdagens prestigefyldte venskabskamp mod Fiorentina, hvor 5 forventede startere fik spilletid. (*2)
 • Valencia spillede en flot åbningskamp mod Las Palmas. Man væltede i muligheder og holdt gæsterne fra store chancer.
 • Gæsterne har en god historik mod mestrene. I 17 kampe siden 2010 har Real kun 2 gange vundet med mere end 2 mål. Ingen af gangene på Bernabeu.
 • Valencia voldte store problemer for hovedstadsklubben i 16/17. En sejr til hvert hold, i ret tætte kampe, hvor topscorer Ronaldo scorede i begge.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED: 

 • Real Madrid har længe været et af verdensbedste hold, og med nedgangen i FC Barcelona må de anses for de måske allerbedste lige nu.
 • Isco erstatter nok igen Ronaldo. Den kreative midtbanespiller tilføjer et andet aspekt i Reals spil end Ronaldo, der hovedsageligt er målscorer.
 • Varane forventes at blive klar, til at starte kampen i midterforsvaret sammen med Nacho. Midtbaneafløser Kovacic forventes også at blive klar.
 • Valencias gode start kom på en billig baggrund. De spillede størstedelen af kampen mod Las Palmas i overtal.
 • Der har været noget udskiftning i Valencia op til denne kamp, se trupnyt.

Argumentpunkter i kursiv: De elementer jeg mener oddssætterne/markedet især overser/fejlvurderer

(1*) Real Madrid har spillet uden Ronaldo i 34 kampe i hans karriere i Spanien. Holdet henter i gennemsnit samme antal point uden portugiseren, men scorer i gennemsnit 0,5 færre mål.

(2*) 7 kampe på en måned lyder meget normalt for en stor klub, men i optaksfasen og med to El Clasicos kan det have en betydning, for hvor meget Real vil trykke på speederen.

  

ODDSET:

Markedsoverblik

Bwin tilbyder 1,72, som lige nu er det højeste odds på markedet. Bet365 tilbyder 1,675, som ligeledes indeholder værdi. En toneangivende licensløs bookmaker tilbyder 1,67.

  

Oddsudvikling

Jeg kender ikke historikken på pågældende spil, men på det asiatiske marked startede Valencia højere end de pt. udbydes til med asian handicap.

Andre odds

1x2 – 1,17(Bet365) / 9,3(NordicBet) / 16 (Bwin)

Over/under 4.0 mål asian – 1,95 / 1,95 (begge Bet365)

Værdi

Jeg mener ligeledes der er god værdi i Valencia+2,25 (asian handicap), som Bet365 tilbyder til 1,88. En toneangivende licensløs bookmaker tilbyder 1,86.

TRUPNYT

Udover allerede nævnte trupnyheder, så er Jesus Vallejo (forsvar, reserve) ukampsdygtig til denne kamp.

Valencia forventer at have samme fravær, som mod Las Palmas. Gabriel Paulista (forsvar, ny), Ibanez (midbane, reserve), Montoya (back, fast), Nani (kant, fast).

Garay og Gaya er tvivlsomme, men forventes at blive klar til kampen.

Derudover har klubben hentet Murillo og Kondogbia. Om de endnu tilgår truppen er uvist, men de er til rådighed for den nye træner, Marcelino.

Klubben i denne uge sagt farvel til profilen Cancelo, der har været fast mand i klubbens højreside, både som back og kant.

Bud på opstillinger

Real Madrid: Navas – Carvajal, Varane, Nacho, Marcelo – Modric, Casemiro, Kroos, Isco - Benzema, Bale

Valencia: Neto – Vidal, Garay, Murillo, Gaya – Mina, Parejo, Medran, Soler – Rodrigo, Zaza

 • Stort spiludbud
 • Fremragende livebetting-sektion
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback