18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Real Madrid - Galatasaray: (AH: -2,75) 2

Match center
3. april 2013 kl. 20:45 - Fodbold, Europa - Champions League
Estadio Santiago Bernabeu
Opdateret
0

Burak er kun 19 år, og selv om han har interesseret sig for betting i seks år, er han i sagens natur relativt grøn og har stadig en del at lære (dette ved han godt, og han tager meget gerne imod konstruktive inputs, både fra redaktionen og fra læserne).

Når BetXpert, trods hans manglende rutine, har hyret ham som ekspert, skyldes det at han har stor indsigt i en liga som er svært tilgængelig, og fordi han har vist stort potentiale. Vi tror at han allerede nu vil være til gavn for BetXperts læsere, og vi tror at han med tiden vil blive endnu bedre.

Burak der er af tyrkisk afstamning og derfor læser sproget flydende, har haft en brugerprofil (Burak26) på BetXpert siden marts 2012, og i den tid har han leveret 29 Süper Lig-brugertips og noteret sig for en tilbagebetaling på 126% (en indsats på 29 enheder er blevet til 36,59).

Tidligere har han leveret en tilbagebetaling på 144% for 28 tyrkiske tips på Spilxperten.com.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 24-18-58%
Betvalue: 101,80%
Spilbar ned til odds: 1,41
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det er David mod Goliat, når Galatasaray skal forsøge sig mod mægtige Real Madrid. 1. kvartfinale-kamp spilles på Santiago Bernabéu i Madrid.

Samtidig er det en kamp mellem to hold, der begge er mestre i deres hjemlige ligaer.

Alligevel kommer Real Madrid til kampen med en klar favoritværdighed. Hjemmebanen, hvor Real med Mourinho i spidsen kun har tabt 1 af 16 europæiske kampe, vægter højt.

Det gør ligeledes kvalitetsforskellen mellem disse to hold, hvor Real Madrid bestående af verdensstjerner overgår det tyrkiske storhold på mange områder.

Men Galatasaray skal ikke undervurderes. Selvom de muligvis ikke er på niveau med Madrid, er tyrkerne alligevel i besiddelse af et godt hold, hvor flere spillere har CL-rutine.

Endvidere har tyrkerne klaret sig godt i CL-udebanekampene, hvor de har hentet 3 sejre i 4 kampe.

Madrilenerne vil nok være dominerende i kampen, hvor Galatasaray skal forsøge sig via hurtige omstillinger, med Drogba og Yilmaz i front.

Galatasaray bliver i denne kamp undervurderet lidt for meget. Jeg mener de har gode chancer for at komme fra Madrid med et hæderligt resultat. Spanierne har i hvert fald kun holdt dette spread i 1 ud af 4 CL-hjemmebanekampe i denne sæson, en 4-1 sejr over Ajax.

Med dette spil er der fuldt odds ved X2 og ved Real-sejr på 1 og 2 mål. Ved Real-sejr på 3 mål, betales halvdelen af indsatsen tilbage. Ved Real-sejr på +4 mål, tabes spillet helt.

CV: 1X2: 83-12-5 

0-1: 65-18-17 

0-2: 42-23-35 

0-3: 24-18-58 

REAL MADRID

De spanske giganters eneste mulighed for succes i denne sæson er, at hente Champions League-trofæet til Madrid. Man er fortsat med i Copa del Rey, hvor man i maj måned møder bysbørnene Atletico i finalen, men Champions League vægter uden tvivl højest.

Los Blancos har teoretisk set stadig mulighed for, at indhente de 13 point der er op til ærkerivalerne Barcelona ligaen, men der er ikke meget der tyder på at katalanerne skulle smide den føring over styr.

Derfor fokuserer Mourinho og co. mest på denne turnering, hvilket muligvis også havde en psykisk effekt i weekendens ligakamp mod Zaragoza, hvor man spillede 1-1 på udebane. Det skal dog med at der også blev sparet en del stamspillere i kampen.

Ser vi dog bort fra weekendens kamp, kan man meget muligt beskrive Madrid som i sæsonens bedste form, lydende på 7 sejre i træk, herunder to gange mod Barcelona og én enkelt gang mod Manchester United.

Madridlenernes vej til kvartfinalen har ikke ligefrem været det nemmeste. I det der blev betegnet som dødens gruppe, gik man videre som nummer to med 11 point og trak Manchester United i 1/8-finalen. Med 1-1 på hjemmebane og 0-1 bagud i returkampen, så det længe ud til at blive endestationen for spanierne, der dog takket være et billigt rødt kort til Nani, fik vendt kampen på få minutter og dermed avancerede videre.

Man har indtil videre ikke kunnet holde clean sheet CL-hjemmebanekampene, hvilket kan vise sig, at blive et ømt punkt, taget i betragtning af det farlige offensiv som tyrkerne er i besiddelse af. Den store favorit-rolle som Madrid har i disse to kampe, kan også vise sig at være en ulempe, da der vil være pres på spillerne.

GALATASARAY

Den tyrkiske storklub indtager en flot 1.-plads i den hjemlige liga, godt på vej mod det andet mesterskab i træk. Med 7 spillerunder igen har Cimbom et forspring på 4 point ned til ærkerivalerne Fenerbahce på 2.-pladsen og 7 point ned til Besiktas på 3.-pladsen.

Det hindrede dog ikke træner Terim i at stille i stærkeste opstilling (med undtagelse af venstre back, hvor Balta vikarierede for Riera) i weekendens hjemmebanekamp mod Buyuksehir, hvor man takket være 2 mål af brandvarme Burak Yilmaz vandt 2-0.

Spillere, trænerstab og fans er alle ivrige efter at genfinde storhedstiden som i starten af dette århundrede, hvor man først vandt UEFA-cuppen i Parken, og derefter slog ingen ringere end dagens modstandere, Real Madrid, i Super-cuppen.

Lodtrækningen gør det i midlertidig sværere end som så. Rollen som underdog gør dog, at Galatasaray mere eller mindre kan spille frit i begge kampe, hvor man ikke har noget at tabe. Med skal også at tyrkerne indtil videre har klaret sig bedst på udebane i CL-kampene, hvor man har hentet 3 sejre (mod Cluj, Braga og Schalke) ud af 4 mulige. Den fjerde kamp, på Old Trafford, blev tabt med 0-1 mod et ellers stærkt United-hold.

Set i forhold til Madrid, har Galatasaray haft en overkommelig vej til kvartfinalen. Man gik videre fra gruppe H på 2.-pladsen med 10 point (á point med Cluj, bedre indbyrdes). I 1/8-finalen trak man tyske Schalke 04, hvor man først spillede 1-1 i Istanbul og herefter overraskende vandt 3-2 i Gelsenkirchen.

TRUPNYT

(kilder: realmadrid.com, galatasaray.org, goal.com)

Real Madrids trup:

Målmænd: Diego López, Adán, Jesús.

Forsvarere: Ramos, Arbeloa, Varane, Coentrão, Marcelo, Pepe.

Midtbanefolk: Alonso, Khedira, Özil, Essien, Modric, Kaká, Di María.

Angribere: Higuaín, Cristiano Ronaldo, Benzema.

Førstemålmand Casillas er den eneste stamspiller der er ude til kampen. Han har været ude i over 2 måneder, hvor Diego Lopéz, efter en nervøs start, har gjort det fint. Yderligere er Carvalho, Callejón, Morata, Nacho og Albiol ikke med - alle reserver/indskiftere.

I modsætning til weekendens kamp mod Zaragoza, forventes det at Varane, Coentrão, Alonso, Khedira, Özil og Di Maria alle starter inde i denne kamp.

Galatasarays trup:

Målmænd: Muslera, İscan.

Forsvarere: Zan, Riera, Nounkeu, Balta, Kaya, Eboue, Sarıoglu.

Midtbanefolk: Altıntop, İnan, Melo, Sneijder, Kurtuluş, Çolak, Amrabat.

Angribere: Elmander, Drogba, Yılmaz, Bulut.

Istanbul-klubben har ingen stamspillere ude til kampen. Reservemålmændene Ercetin og Ceylan og forsvarerne Ujfalusi og Birinci er fortsat skadede. De to midtbanefolk Baytar og Yilmaz er ikke med i truppen.

FORVENTEDE STARTOPSTILLINGER


Real Madrid: Lopéz - Arbeloa, Varane, Ramos, Coentrão - Khedira, Alonso - Di Maria, Özil, Ronaldo - Higuain.

Galatasaray: Muslera - Eboue, Kaya, Nounkeu, Riera - Altintop, Melo, Inan - Sneijder - Drogba, Yilmaz.

  • God velkomstbonus på sport
  • Stort spiludvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
  • Rigtig god mobilapp
  • Meget brugervenligt og flot site
  • Konkurrencedygtige odds

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Tirsdag 25. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Danmark - Serbien: 1
2,22
Placer Bet
Lørdag 29. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Bliver slået ud i 1/8-delsfinalerne: Danmark
2,20
Placer Bet
23:00 Tour de France: Pogacar
3,15
Placer Bet
Mandag 1. Juli 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
00:00 Republikansk Vicepræsidentkandidat: Kristi Noem
9,00
Placer Bet
Torsdag 18. Juli 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
20:00 Flest guldmedaljer: USA
1,20
Placer Bet
Torsdag 1. August 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
Tirsdag 5. November 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
23:30 Hvilket parti får flest stemmer?: Republicans
4,50
Placer Bet
Onsdag 6. November 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
00:05 Wisconsin: Democrats
7,00
Placer Bet
Tirsdag 10. November 2026
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
20:00 Statsminister: Nicolai Wammen
10,00
Placer Bet

Kommentarer

Feedback