18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Real Madrid - Barcelona: Ronaldo scorer

Match center
30. januar 2013 kl. 21:00 - Fodbold, Spanien - Spanien Copa del Rey
Estadio Santiago Bernabeu
Opdateret
0
Hej fellow Punters!

Stor tilhænger af den spanske Primera Division og bruger en del timer om dagen på at skimte nyheder igennem om transfer rygter, aktuelle skifte samt problemer i trupperne.

Jeg er 27 år og har spillet (primært Primera Division) i små 10 år, dog på "hyggeplan" men med bagtanke i mine spil (Value better).

Læs mere om Morten her:

http://www.betxpert.com/artikel/spaniens-primera-2012-13-optakt-og-tips-af-ny-ekspert

Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance: 57%
Betvalue: 104,48%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert:
SportingBet Spil nu hos SportingBet
Copa del Rey-semifinale, indledende opgør. Madrid.

Real Madrids Cristiano Ronaldo nyder disse El Clasicós og har scoret i de seneste 6 opgør.

I denne sæson har han nettet 21 gange i 20 ligakampe (7,4 afslutninger per kamp) og 4 gange i 4 pokalkampe. Han blev dog lukket godt og grundigt ned i de 2 opgør mod Valencia 15. og 23. januar.

Real Madrid vandt 4-0 over bysbørnene Getafe søndag, og Ronaldo blev skiftet ud efter sit hattrick, så han har fået lidt ekstra hvile-tid frem mod dette opgør.

Barcelona spillede også søndag mod Osasuna. Osasuna blev dog sendt hjem med en 5-1 afklapsning, og Barca-mandskabet gearede ned i 2. halvleg.

Mod Real får Barca Pique med fra start – så en styrket defensiv.

Real-højrekant Di Maria har karantæne, så meget af Real Madrids angrebs-spil kommer nok til at gå igennem Cristianos venstreside. Dvs ekstra fokus på portugiseren - både godt og skidt for spillet.

Det bliver nok - det er jo en Clasico - en intens affære, og skulle der komme straffespark er Cristiano normalt manden der eksekverer. Desuden tager han typisk frispark tæt på feltet.

Alt i alt bør der, trods Piques tilstedeværelse hos Barca, være pæn chance for at Cristiano scorer i denne kamp.

Spillerprofil:

Navn : Cristiano Ronaldo

Alder : 27

Position : Venstre wing / angriber

Kampe : 20 (La Liga)

Mål : 21 (La Liga)

Skud på mål : 148 (La Liga - 7,4 pr. kamp).

Ronaldo er kommet i gang igen efter en lille krise internt i Real Madrid. Han leverede en pragt indsats i seneste runde, hvor bys-børnene Getafe kom på besøg, med et hattrick på 10min i 2. halvleg. Han blev efterfølgende skiftet ud da sejren synes i hus, så han har fået ekstra hvile frem mod dette opgør.

Kvartfinalen gik igennem Valencia, to kampe hvor Ronaldo blev lukket ned gang på gang og står noteret for 0 skud på mål i begge opgør. Det KAN blive det samme her da holdkammeraten Di Maria sidder ude med karantæne, og der dermed skal opbygges igennem Ronaldo, hvilket vil give endnu mere fokus på ham af Barcas defensiv.

Barcelona virker som en stor mundfuld, men det har indtil videre ikke stoppet portugiseren. Han har nemlig scoret min. 1 i de seneste 6 opgør mod Barcelona så det tyder på at være en god modstander for Ronaldo.

De seneste 3 opgør har han scoret 4 gange og afsluttet hele 16 gange, mens det i seneste Clasicó blev til 2 mål på 6 forsøg. Dertil er han den faste frisparks-skytte uden for feltet samt straffesparks tager. 

Barcelona kommer styrket i defensiven da Pique forventes tilbage i start 11'eren, men om det bliver Pique/Alves eller Puyol/Alves der skal hamle op med Ronaldo er uvist. Spanske marca forventer det bliver førstnævnte konstellation.

Forventet backkæde hos Barcelona:

Pinto; Alba/Adriano, Puyol, Pique, Alves.

  • Stort spiludbud
  • Stort live betting-udvalg
  • God support

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback