Real Madrid - Deportivo Alavés: Under 3,5 mål

Match center
2. april 2017 kl. 16:15 - Fodbold, Spanien - Primera División
Estadio Santiago Bernabeu    Jose Sanchez
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Kommentarer (4)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (Over-Under): 53-47%
Betvalue: 102,46%
Spilbar ned til odds: 2,13
Rigtig/forkert:
Jetbull Spil nu hos Jetbull

Zidane har meldt ud, at han sparer en del spillere op til denne kamp, hvilket meget vel kan gå udover Real Madrids opbyggende spil. Begge hold skal spille kamp få dage efter, og statistikken taler også for under 3,5 mål.

Det taler for spillet:

 • Zidane har besluttet at spare blandt andre Marcelo. Han har været utroligt vigtig i det opbyggende spil, og hovedstadsklubben kan derfor få svært ved hvordan de skal skabe chancerne.
 • Generelt har hovedstadsklubben mange der mangler fra den optimale start-11’er: Navas, Marcelo, Ramos, Casemiro, Varane og de kan dermed få svært ved at skabe kampen*
 • Ud af Real Madrids 14 hjemmekampe i La Liga er 10 af dem gået under 3,5 mål (71%)
 • Ud af Alaves’ 14 udekampe er hele 13 af dem gået under 3,5 mål (93%)
 • April-måned er et tætpakket program for begge klubber, og vi kan meget vel se, at man vil forsøge at spare på kræfterne så snart det bliver muligt.

Det skal du være opmærksom på:

 • Når Real Madrid spiller hjemme på Santiago Bernabeu, så forventer hjemmepublikummet, at der altid bliver leveret underholdende fodbold, og det kan presse dem frem og dermed skabe en mere målrig kamp.
 • Real Madrid har alle fra BBC klar, som nærmest er garant for mål.
 • Real Madrid har scoret i samtlige kampe denne sæson, og omvendt har de haft svært ved at holde nullet på det seneste (29% CS over alle sæsonens hjemmekampe).
 • Alaves har farlige Deyverson i front, som altid kan drille de helt store hold.

 

Argumenter i kursiv er de elementer jeg mener markedet særligt overser/fejlvurderer.

* Casemiro er ude grundet karantæne, mens både Navas, Marcelo og James bliver sparet pga. deres VM-kvalkampe i Sydamerika, hvor Zidane foretrækker at spare dem til den efterfølgende kamp. Ramos bliver sparret da han har spillet utroligt mange minutter senest, mens Varane er tvivlsom grundet en mindre skade.

 

Oddset:

Også værdi: Jetbull ligger et stykke over de andre, hvorfor der ikke er andre på licens-markederne der indeholder værdi

Oddsudvikling: Markedet åbnede generelt i 2,20 og er de fleste steder faldet til omkring 2,10

Markedsoverblik: En toneangivende bookmaker er også ude med 2,32.

Trupnyt:

Real Madrid

Som nævnt mangler Real Madrid en masse spillere til dette opgør. Først og fremmest er der karantæne til Casemiro (fast, defensiv midt) hvor Real Madrid ikke har nogen direkte erstatning. Der betyder at Kroos og Modric må påtage sig nogle lidt mere defensive roller, som kan gå udover det offensive spil (omvendt er de også selv mere sårbare). Ramos (fast, midterforsvar) bliver sparet, hvilket jeg mener taler for spillet, da han både har været skyld i flere mål og selv scoret, så det burde også tale for under-spillet. K. Navas (fast, målmand) bliver ”sparret” hvor der dog bliver spekuleret i om han bliver bænket grundet en meget svag sæson og han blev også buhet fra banen seneste hjemmekamp. Erstatningen Casilla har leveret i de kampe han har fået og jeg ser det ikke som den store svækkelse.

De øvrige fravær er Marcelo (fast, venstre back), James (reserve, midtbane), Coentrao (reserve, venstre back), mens R. Varane (fast/reserve, Midterforsvar) er tvivlsom.

Alle disse fravær efterlader forsvaret en smule svækket, og jeg forventer en 4-backkæde der hedder Carvajal, Pepe, Nacho, Danilo. Både Nacho, Pepe og Carvajal har haft deres måske bedste sæson og jeg synes egentlig der er potentiale for at holde Clean sheet. Hvis Varane er klar, så tror jeg at han starter, hvilket nok betyder at Nacho spiller venstreback.

Alaves

Alaves er hårdt ramt på midtbanen, hvor de må undvære lejesvenden M.Llorente (fast, midtbane) da han ikke har tilladelse til at spille mod Real Madrid. Feddal (fast, midterforsvar) er tilbage i forsvaret efter endt karantæne.

Der er tvivl om hvorvidt at T. Hernandez (fast, venstreback) bliver klar til opgøret, da han har pådraget sig en muskelskade.

Bud på startopstillinger:

Real Madrid (4-3-3): Casilla – Nacho, Varane, Pepe, Carvajal – Isco/kovacic, Kroos, Modric – Ronaldo,

Benzema, Bale

Alaves (4-5-1): Pacheco – Theo, Feddal, Alexis, Laguardia, Kiko – Ibai, Manu Garcia, Camarasa, Toquero - Deyverson

Kilder: whoscored.com, Flashscore.dk, Soccerway.com, Oddsportal.com, soccerstats.com, Betxpert matchcenter

 • Hyppige promotions
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback