18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Rangers - Young Boys: 1

Match center
12. december 2019 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Europa League
Ibrox Stadium
12. dec. 2019 kl. 15:32 (Opdateret 12. dec. 2019 kl. 22:55) 12/12
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (2)

Topholdet Rangers tager imod Young Boys hjemme på Ibrox, hvor ingen i gruppen endnu er sikre på videre avancement.

Chance (1-X-2): 58-22-20%
Betvalue: 106,72%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 1-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Det taler for spillet:

Alle har stadig noget af spille for - Som en af de få grupper, har ingen i Gruppe G endnu sikret sig en plads i Knock-out runden. Rangers ligger bedst til med 8 point, men har både FC Porto og Young Boys lige efter sig på 7 point. Rangers skal derfor vinde for at sikre sig gruppesejren, som giver avancement men også meget vigtigt, at holdet bliver seedet i knock-out runden og derfor slipper for de andre gruppevindere og de bedste 3'ere fra CL-gruppespillet.

Rangers har været perfekte hjemme på Ibrox i EL- Man har vundet alle 5 kampe - først 3 i kvallifikationen og derefter 2 i gruppespillet over Porto og Feyenoord - Specielt en sikker 2-0 sejr over FC Porto var imponerende.

Rangers er blevet genrejst - efter konkurs for år tilbage og tvungen nedrykning, er man nu helt tilbage i toppen af skotsk fodbold og ligger nr. 2 i ligaen. Man viste at man var helt tilbage, ved at spille helt lige op med Celtic i finalen i Liga-cuppen i weekenden, hvor man tabte knebet med 1-0.

LIgacup finalen var generelt en stor skuffende for klubben og spillerne, som længe havde tørstet efter et trofæ - De kommer helt sikker ud og skal vise at de hører til i det fine selskab.

Steven Gerrard har vist at han har en stor fremtid som manager - også i større klubber i England. Han formår at sætte holdet godt op til alle opgaver og har fundet det rette mix af unge og ældre spillere til at konkurrere med Celtic om titlen. EL har også en stor betydning - både for klubeen og for Gerrard - Rangers ser sig selv som en klub som skal kunne spille med i Europa hvert år og gøre det godt - Går man videre fra gruppespillet, så må det sige at væree godkendt. Også selvom Gerrard har gjort det godt, så skal han også vise at han kan europæiske, hvis han vil til en stor klub - Hvis han sørger for avancegent videre fra gruppen, viser han også at han kan klare at have et hold som spiller med i mange turneringer på samme tid.

Rangers top-angriber Alfredo Morelos har vist at han kan spille europæsike top-fodbold - Han har scoret 25 mål i 31 kampe og har scoret i 4 af de første 5 gruppekampe for Rangers. Han kommer sandsynligvis ind til denne kamp og gerne vil vise noget ekstra. I weekendens kamp mod Celtic brændte han et straffe og flere store chancer og var nok grunden til at man ikke vandt, selvom holdet spillede 30 min i overtal. Han er en meget følelsesmæssig spiller og vil helt sikker ud og vise noget.

Young Boys har haft en fin sæson, hvor man ligger nr. 1 i den Schweiziske liga. I EL-gruppespillet, har man indtil nu fået 2 sejre, som dog begge er kommet på hjemmebane - på udebane har man tabt i Porto og fået uafgjort mod gruppens dårligste hold fra Feyenoord. Man har generelt problemer ude i Europa hvor man kun har vundet 1 ud af de sidste 20 kampe.

Hold øje med:

Young Boys har også en del at spille for - Deres europa-eventyr er slut uden point i kampen - uafgjort er sandsynligvis heller ikke nok.

Netop Moralos har desværre også tendens til at være overtændt, når det ikke lige køre for ham - Han skal være glad for at han ikke fik rødt kort i kampen mod Celtic, hvor han er indvolveret i flere dumme situationer, da han blev frusteret over manglede mål. Han trækker underligt nok i mange kort, men han ligger tit på grænsen på at give sit hold problemer.

Young Boys har også en giftig angriber i Jean-Pierre Nsame, som har lavet 21 mål i 27 kampe - Han har dog kun lavet 2 mål i Europa og er inden i en lille "krise", da han ikke har scoret i de sidste 4 kampe.

Forventet Start-11

Rangers: McGregor; Tavernier, Goldson, Katić, Barišić; Jack, Ojo, Oribo, Kamara, Kent; Morelos.

Young Boys: Von Ballmoos; Janko, Sørensen, Zesiger, Garcia; Fassnacht, Aebischer, Moumi Ngamaleu; Assalé, Nsame

Skader

Rangers - Helander, Davis, Jones

Young Boys - Hele 10 mand har småskader - De har ladet Camara, Gaudino, Lustenberger, Lauper, Sierro og Sulejmani ude af truppen. Vigtigst her er Gaudino og Lustenberger som har haft en stor andel af deres sæson indtil nu. 

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Kommentarer

Feedback