Annonce

Rances Barthelemy - Kiryl Relikh: 2

11. marts 2018 kl. 02:00 - Boksning
2. maj. 2018 kl. 16:31 02/05

Kommentarer (3)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 58-4-38%
Betvalue: 106,40%
Spilbar ned til odds: 2,63
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Co-main event i Texas. WBA-titelkamp. Rematch. Relikh dominerede det første opgør, men han tabte efter et grimt røveri. Barthelemy er en elegant tekniker, som oftest har dommerne med sig, men han har en seriøs udfordring foran sig med Relikhs styrke og arbejdsrate.

Derfor skal du spille den: 

 • Relikh har en klar opskrift til at slå Barthelemy. Han blev røvet på det groveste i første opgør.
 • Relikh er trods sit output en glimrende puncher. Han har poweren til at stoppe sin modstander.
 • Relikh har en enorm vilje og styrke. Han kan arbejde i et langt højere tempo over tolv runder.
 • Relikh slog og landede dobbelt så meget som Barthelemy i første kamp. Dette kan dommerne næsten ikke overse endnu en gang.
 • Barthelemy er relativt ny på letweltervægt. Måske har han ikke helt styrken til at begå sig her.
 • Barthelemy er generelt ikke særlig arbejdsom, og hans lave arbejdsrate kan koste ham runder. 

Det skal du holde øje med: 

 • Barthelemy er det store navn i denne kamp. Han er cubaner, men hoppede af til USA i 2008, så han har hjemmebanefordelen trods sin baggrund.
 • Barthelemy er rent teknisk en dygtigere bokser. Han har en flot amatørkarriere i Cuba bag sig.
 • Barthelemy kan lande flashy kombinationer, der giver ham runder, hvor han bliver outworket.
 • Barthelemy er en lidt undervurderet puncher. Han havde Relikh i problemer til kroppen sidst.
 • Barthelemy er sjældent uheldig hos dommerne. Han har haft et par kontroversielle pointsejre.
 • Relikh er en lidt begrænset type fighter. Han har næppe et ekstra gear, hvis det skulle kræves. 

Argumenter i kursiv: De punkter, som jeg mener bookmakerne især overser/fejlvurderer.

Odds

OBS: Foruden Betsafe og Nordicbet finder jeg værdi på dette spil hos Betfair Sportsbook.

Kiryl Relikh er underdog overalt på markedet. Bet365 giver blot 2,62 på en hviderussisk sejr, Betfair Sportsbook giver 2,75, mens Betsafe og Nordicbet giver 2,80. Jeg har valgt at give en ret forsigtig chancevurdering, da jeg frygter for, om dommerne igen vil give en frygtelig dom, som slet ikke har noget at gøre med, hvordan selve kampen forløber. Samtidig overraskede Relikh mig positivt i første kamp, og det kan være, at han boksede en smule over evne.

Rances Barthelemy

Cuba

31 år (25. juni 1986)

26-0, 13 KO

Ortodoks

Højde: 180 cm.

Rækkevidde: 185 cm.

Vægt: 63 kg.

Rances ”Kid Blast” Barthelemy er rangeret som nummer ni i letweltervægtsdivisionen hos The Ring. Han er tidligere IBF-mester i både superfjervægt og letvægt. Han har bl.a. besejret Hylon Williams, Arash Usmanee, Argenis Mendez, Fernando David Saucedo, Antonio DeMarco, Denis Shafikov, Mickey Bey og Kiryl Relikh.

Kiryl Relikh

Hviderusland

28 år (26. november 1989)

21-2, 19 KO

Ortodoks

Højde: 177 cm.

Rækkevidde: 171 cm.

Vægt: 63 kg.

Kiryl ”Mad Bee” Relikh er tidligere WBA Inter-Continental-mester i letweltervægt, men han er endnu ikke rangeret i top ti i divisionen hos The Ring. Han har bl.a. besejret Lazaro Santos de Jesus, Christian Ariel Lopez og Joaquim Carneiro, mens han har tabt til Ricky Burns og Rances Barthelemy.

Matchup

Normalt gør jeg ikke så meget ud af, hvor en kamp finder sted. Jeg stoler på, at variansen vil udligne eventuelle dårlige kendelser på længere sigt. Der er dog omstændigheder i boksning som gør, at dette ikke nødvendigvis er tilfældet; navnlig når et stort navn på hjemmebane møder en ukendt udfordrer. Man har bl.a. set dette med Huck, Sturm og Brähmer, hvilket har givet Tyskland et så dårligt ry i sporten...

Der er i mine øjne ikke nogen anden forklaring på, hvordan det første opgør mellem Barthelemy og Relikh endte, som det gjorde. Alle så Relikh dominere størstedelen af kampen, men alligevel endte han med at tabe med scorer, der svarede til minimum 8-4 i runder. Hvis en kamp ender således, så er der aldrig nogen grund til at lave en rematch. At den her kamp overhovedet finder sted understreger, at dommerne var fuldstændig håbløse første gang.

Jeg har stor respekt for Barthelemys evner. Jeg mener, at han rent teknisk er en dygtigere bokser end sin modstander. Derfor er det sandsynligt, at meget af kvaliteten i denne kamp vil komme fra ham. Dette ændrer dog ikke på, at han efter alt at dømme vil blive outworket i størstedelen af kampen. Der skal store træffere til regelmæssigt for at gøre op for dette. Det kan godt være, at han formår at lande disse, men når dette ikke er tilfældet, så har jeg svært ved at se, hvordan han skal vinde runder.

Det er helt afgørende for Barthelemy, at han formår at holde kampen på afstand. Her kan han anvende sin størrelse og teknik bedst muligt. Omvendt skal Relikh tæt ind på kroppen af sin modstander for at få succes. Han lykkedes med dette i store dele af første kamp, og Barthelemy havde ikke noget svar på hans styrke og arbejdsrate. Det er skam ikke sikkert, at rematchen bliver en gentagelse af det første opgør, men hvis det er tilfældet, så har vi et flot spil.

Ofte i boksning, når det kommer til rematches, får vi en kamp, som minder om det første opgør. Det ender typisk med samme vinder, som gør det mere overbevisende end i første omgang. Det lader til, at bookmakerne er farvede af denne regel i forhold til deres vurdering af kampen, men deres vurdering sker efter min mening på et forkert grundlag. Hvis rematchen følger tendensen, som man oftest ser i sporten, så burde Relikh ende med en endnu mere overbevisende sejr.

Jeg lægger utrolig stor vægt på, at dommerne gør deres arbejde ordentligt, hvilket er et sats i en kamp som denne, men efter al den negative omtale, som det oprindelige resultat gav, så er det ikke umuligt at tro på. Der vil være flere øjne rettet på denne kamp, hvilket kan tvinge dem til at score ordentligt denne gang.

Begge mænd havde hinanden til tælling i det første opgør, så selvom fuld tid er mest sandsynligt, så må det ikke udelukkes, at der ikke bliver brug for dommerne. Det ville være dejligt. Dårlige dommere eller ej så kan jeg ikke undgå at se denne kamp tættere end bookmakerne. Hvis det ikke var for hans hjemmebanefordel og ry, så ville Barthelemy være underdog her. Det er muligt, at cubaneren ikke er helt så farlig på letweltervægt, som han var tidligere. Han har evnerne og størrelsen til at begå sig på vægten, men det er usikkert, om han har muskelmassen.

Hvis den første kamp var nogen indikation, så får Barthelemy det svært, når han er oppe mod stærke pressure fighters. Hans længde og teknik hjælper ikke, når han bliver bullied af en stærkere og mere sulten modstander inside. Spørgsmålet er, om cubaneren har taget ved lære af dette. Det er ham, som har skolingen til at ændre på, hvad vi så sidst. Relikh skal blot ind i ringen og gøre mere af det samme.

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app
Feedback