18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Rafael Nadal - Juan Mónaco: (AH: -9,5 Partier) 2

Match center
2. december 2011 kl. 14:00 - Tennis, International - Davis Cup
1. dec. 2011 kl. 23:13 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 01/12
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 45-0-55%
Betvalue: 104,50%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet
Davis Cup, 1. rubber, indendørs grus. Bedst af 5 sæt.

Den spændende Davis Cup-finale spilles fredag-søndag, og det spanske grus-monster Nadal møder argentinske Juan Monaco i den første kamp.

Nadal er suverænt den bedste grusspiller på Touren, men han har udtalt at han er træt og egentlig gerne ville holde ferie. Dermed ikke sagt at han ikke er motiveret, men han kan have problemer med at spille sig ud.

Monaco kommer med rigtig god form fra sine seneste turneringer. Det ligner et taktisk klogt spil af træner Vazquez at kaste Monaco i kamp. Nadal er træt, og Monaco har en god defensiv og kan spille lange dueller i modsætning til Nalbandian. Det vil også give Del Potro en større chance om søndagen mod en mere træt Nadal.

Monaco har haft det svært mod Nadal i deres kampe på grus, men jeg ser en sulten og top fit Monaco tage de nødvendige partier mod Nadal til at dække dette handicap.

Rafael Nadal (2) kommer fra World Tour Finals i London, hvor han spillede på indendørs hardcourt. Det var ikke nogen succes for spanieren, der tabte to af sine tre kampe i turneringen. Han havde nok tankerne på den prestigefyldte Davis Cup-finale, som han åbner fredag kl. 14. Nadal har klaget over træthed og ville allerhelst gå på ferie. Det skal dog ikke menes som om han ikke er motiveret, hvilket han med garanti er på hjemmebanen i Sevilla. Nadal er verdens bedste grusspiller og det kan man ikke tage frem ham. Statistikken taler også sit tydelige sprog med 18-1 i Davis Cup-kampe og kun et nederlag tilbage i 2004 ødelægger den statistik. Når han spiller Davis Cup er han utrolig motiveret og koncentrationen skærpes markant. Jeg tror vi får en helt anden udgave af Nadal at se i forhold til i London, men samtidig ser jeg dette handicap som værend en tand for stort oven på en lang sæson.

Det kan måske virke som en overraskelse at Juan Monaco (26) spiller den første kamp mod Nadal og ikke Nalbandian. Jeg tror dog valget af Monaco skal findes i de udmeldinger Nadal er kommet med omkring sin træthed samtidig med at Monaco har vist den bedste form af de to. Nalbandian er en rigtig god spiller med et højt topniveau, men han er ikke hvad han har været og Nadal vil kunne grinde ham ned under sandet i La Curtaja. Monaco kommer til gengæld med to gode indendørsturneringer i Valencia og Paris, hvor han nåede semifinalen og kvartfinalen. Han kommer med selvtillid og ikke mindst en god form. Træner Vazquez må også have haft det taktiske aspekt med i sin udvælgelse af Monaco, da argentineren har større mulighed for at gøre Nadal mere træt end Nalbandian. Det defensive spil, gode benarbejde og sikre grundslag kan få Nadal til at føle trætheden mod Del Potro, så denne har en større chance for at vinde.

I de to spilleres h2h har Nadal domineret selvom Monaco vandt den seneste kamp, da Nadal gav op på hardcourt i Cincinnati i 2007. Ellers fører spanieren 2-0 efter to rimelig sikre sejre på grus i 05 og 07.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback