Annonce

Qarabağ - Fiorentina: (AH: +0,25) 1

Match center
8. december 2016 kl. 17:00 - Fodbold, Europa - Europa League
Tofiq Bakhramov Stadium
2. maj. 2018 kl. 16:19 02/05

Kommentarer (3)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 34-29-37%
Betvalue: 103,25%
Spilbar ned til odds: 2,09
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Gruppe J, 6. runde. Fiorentina er videre, blot de ikke taber med mere end syv mål...! - så hvordan mon det så står til med italienernes motivation? Selv et 'Fiorentina B' bør være stærkere end Karabakh, men motivationen foran eget publikum skal ikke undervurderes.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN

 • Fiorentina kan tillade sig at tabe med syv mål og stadig være sikker på at gå videre.
 • Italienske hold plejer ikke at top-præstere, når der reelt ikke står noget på spil for dem.
 • Hvis denne skribent får ret (ikke garanteret dog!) bliver det et reserve-spækket Fiorentina-mandskab, der bliver sendt på banen.
 • Karabakh Agdam er videre med sejr, med uafgjort afhænger det af udfaldet af den anden kamp i gruppen, og med nederlag er de ude.
 • Det bliver ikke opbakningen, det kommer til at skorte på til Karabakh Agdam. Der forventes fuldt hus = tæt på 30.000 tilskuere.
 • Aserbajdsjansk klubfodbold har været i fremgang de seneste år, og nationen har to hold med i Europa League-gruppespillet.
 • At Karabakh Agdam står med videre-kvalifikations-afgørelsen i egne hænder, bør ikke komme overraskende. Holdet har længe været undervurderet.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED

 • Fiorentina er på alle parametre et stærkere hold end Karabakh Agdam. Tidligere i dette gruppespil vandt Fiorentina hjemme 5-1 over Karabakh.
 • Meget tyder på, at det bliver reserverne, der kommer i spil for Fiorentina, men selv et 'Fiorentina B'-hold bør vurderes som stærkere end Karabakh.
 • Vil Fiorentina stile efter gruppens førsteplads? Jeg tror det umiddelbart ikke, men det kan ikke afvises (ét point vil dog være nok for Fiorentina).
 • Okay, måske man skal passe på med at falde alt for meget på halen over et hold som Karabakh. Det er tænkeligt, jeg overvurderer aserbajdsjanerne.

Argumenter i kursiv: De elementer som jeg mener odds-sætterne/markedet især overser/fejlvurderer.

Spil-form: Jeg har valgt at tage Karabakh Agdam på den for mig at se logiske Asian Handicap-linie +0,25. For at det fulde odds skal komme til udbetaling, skal Karabakh Agdam vinde, men der er også gevinst (omend kun til det 'halve' odds = 1,41) i tilfælde af uafgjort. Da Karabakh Agdam skal vinde for at være sikker på at gå videre, men også kan være heldig at uafgjort vil række (det, hvis PAOK Saloniki i den anden kamp i gruppen ikke lykkes med at besejre Slovan Liberec), synes +0,25-linien passende. Ydermere har jeg det argument, at dansk licens-havende Bet365 med odds 1,83 for Karabakh Agdam AH +0,25 ligger et enkelt lille klik over Asian-markedet, hvilket altid er rart udfra et værdi-antagelses-perspektiv.

Odds-udvikling: Oddset på Karabakh Agdam +0,25 har været højere, således åbnede Asian-markedet i 2,00, men efter et tidligt dyk har det ligget og svinget lidt frem og tilbage. Det bemærkes i denne forbindelse, at Bet365 i går var nede i 1,70 på Karabakh Agdam +0,25, men altså nu har oppet sig til 1,83. Hvordan udviklingen frem til kamp-start kommer til at se ud? Tjae... jeg tror, vi vil få et lille fald i oddsene på Karabakh-siden at se.

Bedste betaling for Karabakh Agdam på Asian Handicap +0,25: Odds 1,83 hos Bet365, 1,82 hos førende Asian-bookie, 1,79 hos JetBull.

Mine procenter for 1X2:

1: 34 %

X: 29 %

2: 37 %

Europa League, gruppe J: Nogle står naturligvis bedre til end andre, men faktisk kan alle fire klubber endnu nå at gå videre fra Europa Leagues gruppe J, ligesom ingen af de fire endnu er sikre på videre kvalifikation. Situationen er den, at Fiorentina her før sidste spillerunde topper med 10 point for fem kampe, hvorefter Karabakh Agdam og PAOK Saloniki følger med syv point, og Slovan Liberec er sidst med fire point. Indbyrdes kampe kan meget vel bliver afgørende i denne gruppe.

De interessante scenarier opstår, hvis det skulle lykkes Karabakh Agdam at besejre Fiorentina, idet situationen så kan kompliceres af en PAOK Saloniki-sejr i grækernes hjemmekamp mod Slovan Liberec. Det sidstnævnte må anses som et sandsynligt resultat, og det vil i så fald betyde, at både Fiorentina, Karabakh Agdam og PAOK Saloniki slutter på 10 point. I så fald vil Karabakh Agdam være bedst indbyrdes, da de vil have ni point af de fire indbyrdes kampe - tre point mod Fiorentina og seks point mod PAOK Saloniki - mens både Fiorentina og PAOK Saloniki vil have fire point hver. Så kommer målscoren i de tre holds indbyrdes kampe (altså også Fiorentinas og PAOK's kampe mod Karabakh) til at afgøre mellem Fiorentina og PAOK Saloniki. Og her står Fiorentina overlegent. Italienernes målscore i disse indbyrdes kampe er lige nu 8-3. PAOK Salonikis målscore (i en mini-stilling mellem PAOK, Fiorentina og Karabakh) er 3-5, hvilket grækerne er uden mulighed for at ændre på, da deres sidste spillerunde-opgør er mod Slovan Liberec og derfor ikke tæller med i en evt. indbyrdes-afgørelse

Og alt dette betyder sammenfattende, at Fiorentina blot skal sørge for ikke at tabe med mere end syv mål i Aserbajdsjan...!

 ... og da det jo nok næppe sker, kan vi dermed allerede på nuværende tidspunkt erklære Fiorentina videre fra gruppen.

Karabakh Agdams situationen er ganske anderledes. For at være sikker på at gå videre, skal de nemlig vinde denne afsluttende hjemmekamp mod Fiorentina. Det gode for Karabakh er, at de i alle scenarier med samme antal point er bedre end PAOK Saloniki indbyrdes, da de har slået grækerne både hjemme og ude. Det betyder, at sejr mod Fiorentina vil være nok, og det betyder også, at ét point mod Fiorentina vil række, i fald PAOK Saloniki ikke besejrer Slovan Liberec. Skulle Karabakh Agdam tabe til Fiorentina, vil de derimod være stensikkert ude, idet enten PAOK vil gå forbi på point, eller alternativt, hvis PAOK skulle tabe hjemmekampen til Slovan Liberec, det så vil være tjekkerne, der tager billetten frem til forårets sekstendedelsfinaler, da Liberec i så fald vil være bedre end Karabakh og PAOK indbyrdes.

Kompliceret? Well, lidt, men egentligt ikke så meget endda. Sammenfattende, så er Fiorentina videre, blot de ikke taber med mere end syv mål. Karabakh er videre, hvis de vinder, og kan være heldig også at være videre med uafgjort (hvilket vil kræve, at Liberec tager point fra PAOK). Ved nederlag er Karabakh ude.

Mine tanker & vurdering: Umiddelbart vil mange sikkert mene, at dette bet er helt i skoven - Fiorentina er på alle parametre et klart stærkere hold end Karabakh Agdam, og italienerne havde hjemme i Firenze ingen problemer med at baske det aserbajdsjanske hold af 5-1. Ydermere, kigger man på tabel-stillingen i denne gruppe, så er Fiorentina endnu ikke sikret (matematisk, forstås) videre avancement, så en italiensk sejr, udebane eller ej, turde ligge lige til højrebenet, ikke sandt?

Min svar er imidlertid nej. For det første, så er det da korrekt, at Fiorentina ikke er matematisk sikker på at gå videre, men...(!) ... Fiorentina skal altså bare undgå at tabe med mere end syv(!!) mål, så er videre-kvalifikationen en realitet. Og i en sådan situation, ja der er jeg ret sikker på, at vi vil få en omfattende rotation fra Fiorentinas side at se.

Kigger vi på Karabakh Agdams situation, så vil de være videre med sejr og tre point, men ét point kan også vise sig at være nok, det hvis det i gruppens anden kamp ikke lykkes PAOK Saloniki at besejre Slovan Liberec, så jeg forvente ingen hung-ho-indstilling fra start fra Karabakh Agdams side. Taber Karabakh, er de uanset resultatet af den anden kamp ude. Alt står således på spil for Karabakh Agdam, men situationen, idet jeg nu tillader mig en foruddiskontering af, at det bliver et væsentligt svækket Fiorentina-mandskab, der bliver sendt på banen, er langtfra umulig for aserbajdsjanerne. Og opbakning kommer det ikke til at skorte på, Tofik Bahramov adina Respublika stadionu i Baku, hvor der med de begrænsende UEFA-restriktioner er plads til små 30.000 tilskuere, bliver med garanti fyldt til sidste plads.

Karabakh Agdam har ved flere lejligheder de seneste sæsoner vist sig som en vanskelig modstander at få lagt ned, og selvom Fiorentina er et på papiret langt stærkere mandskab (og det gælder vel egentligt også et 'Fiorentina B'-mandskab, omend forskellen så bliver lidt mindre), så er det med den berømte italienske mentalitet, når det ikke gælder noget, ikke oplagt, hvorfor Karabakh Agdam skulle tabe. Tværtimod finder jeg, at værdien i kampen er på det aserbajdsjanske mandskabs side.

Situation - Karabakh Agdam: Aserbajdsjansk fodbold har gjort støt fremskridt de seneste godt en håndfuld år, og denne sæson er det lykkes to aserbajdsjanske klubber at kvalificere sig til Europa League-gruppespillet, udover Karabakh Agdam også Qabala. Oven i købet står Karabakh Adgam før den sidste kamp med den videre kvalifikations-skæbne i egne hænder, så helt ringe er det ikke

I Aserbajdsjans Premjer Liqa ser man en kopi af klubbernes internationale præstationer. Karabakh Agdam har lagt sig i spidsen med tre point ned til næstfølgende Qabala. Så følger Inter Baku yderligere fire point efter, og derefter er der et stort spring ned til resten.

Form & seneste resultater – Karabakh Agdam: Den seneste måneds resultater ser (i kronologisk rækkefølge) således ud for Karabakh Agdam: 1-0 hjemme over FK Kapaz, 0-3 ude til Slovan Liberec (EL), 2-1 hjemme over Qabala, og i seneste weekend 5-0 hjemme over Sabail (pokal-kamp) fra den næstbedste række.

Karabakh Agdam skal ikke i ilden igen før næste midtuges pokal-runde, hvor de hjemme tager imod FK Sumqajit.

Situation – Fiorentina: Med kvalifikationen til forårets cup-fase i Europa League 99,9999...(,999 etc.) % sikret kan Fiorentina koncentere sig om Serie A, hvor tingene til gengæld går knapt så smurt. Fiorentina er med 23 point for 14 kampe at finde nede på Serie A's ottende-plads, og selvom Viola har en kamp i hånden i forhold til konkurrenterne, så er det ikke tilfredsstillende. Mange klubber leger 'catch up' i Italien i denne tid, og Fiorentina er én af dem. 

Form & seneste resultater – Fiorentina: Formen var egentlig ganske god for Fiorentina, der da også indledte den seneste måneds resultater med en 4-0-udesejr over Empoli, men siden er det ikke gået så nemt. Først blev det til 0-1 hjemme til PAOK Saloniki (EL), og så til 2-4 ude til Inter, inden det i seneste weekend lykkedes at komme tilbage på ret spor med en 2-1-hjemmesejr over Palermo.

Det kneb imidlertid med at få de tre point i land mod Serie A's bundprop, idet Fiorentina måtte helt hen i tredje minuts overtid, før det lykkedes for Khouma Babacar at få sat den afgørende scoring ind til resultatet 2-1.

Mandag tager Fiorentina i Serie A imod Sassuolo.

Trupnyt – Karabakh Agdam: Træner Qurban Qurbanov har, efter hvad jeg har været i stand til at researche mig frem til, ingen spillere ude med skader, men to stamspillere er til gengæld spærret af karantæne, nemlig forsvareren Maksim Medvedev og den spanske midtbanespiller Michel.

Trupnyt – Fiorentina: Hvad vælger træner Paulo Sousa at stille med, det er det gode spørgsmål? Indtil videre i denne EL-gruppe har Fiorentina på intet tidspunkt stillet stærkest mulige mandskab. Paulo Sausa har roteret flittigt, men dog aldrig mere, end det stadigt var et konkurrence-dygtigt Fiore-hold, som blev sendt på banen. Nu, hvor den videre kvalifikation er sikret (ingen tror på, at Fiorentina kan tabe med otte mål), så forventer jeg ( - uden at være sikker!) tæt på et 100 procent reserve-mandskab.

Ude med karantæne for Fiorentina er den normalt faste forsvarer Nenad Tomovic, mens der ikke meldes om skader af betydning.

At gætte på Fiorentinas start-11'er er alt i alt noget af et puslespil, da jeg ikke kan vide, hvad der foregår i træner Paulo Sousas hoved. Det virker oplagt, at reserve-målmand Luca Lezzerini får chancen i buret, ligeledes virker det oplagt, at en mand som centerforsvareren Sebastien De Maio, der kun har én kamp under bæltet dette efterår, får spilletid. En mand som den græske midtbane-højrekant Sebastien Cristoforo kan jeg også godt se komme i spil, ligesom det i angrebet ligner en oplagt mulighed at give give Mauro Zarate spilletid, også da sådanne dispositioner vil give faste folk som Christian Tello og Filippo Bernardeschi tiltrængte hvil. Alt i alt er nedenstående bud på Fiorentinas start-11'er ét stort gæt (og jeg har 'for en sikkerheds skyld' valgt at angive en 'relativ' stærk Fiorentina-opstilling, men meget peger på, at der kan blive tale om endnu flere reserver).

Holdene: Mit bud på de sandsynlige start-opstillinger:

Karabakh Agdam: Ibrahim Sehic; Arif Dasdamirov, Rasad Sadiqov, Badavij Husejnov, Ansi Agolli, Muarem Muarem, Afran Ismaijlov, Qara Qarajev, Richard, Dani Quintana og Dino Ndlovu.

Fiorentina: Luca Lezzerini; Carlos Salcedo, Gonzalo Rodriguez, Sebastien De Maio, Maximiliano Oliveira, Sebastian Cristoforo, Milan Badelj, Carlos Sanchez, Borja Valero, Mauro Zarate og Khouma Babacar.

Kilder: Gazzetta dello Sport, Corriere dello Sport, SoccerWay og Fiorentinas hjemmeside.

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback