18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Pro100 - Espada: 1

22. april 2020 kl. 11:30 - LOOT.BET Season 6
21. apr. 2020 kl. 15:18 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 21/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (16)

LOOT.BET Season 6

Chance (1-2): 50-50%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

En på papiret helt lige kamp. De ligger næsten side om side på verdensranglisten. Så det bliver sjovt: Pro100 mod Espada! 

Hvad taler for:

- Pro100 ligger lige nu #49 i verdenen. De har været helt oppe og ligge #31. Der er ingen tvivl om, at hvis de kan på ro på de indre linjer som jeg nu er ved, at tro på. Den nye coach er ved, at have sat sit præg også. Så har de helt klart holdet og ikke mindst spillerne omkring det. Til at blive et top #30 hold. De har spillet sammen i 6mdr og mere. Så de kender hinanden ind og ud. Det det bare på tide, de beviser hvorfor folk tror på dem. Det kan de starte med, at gøre mod Espada. 

- Pro100 har et hold der leverer næsten over hele linjen. Det er faktisk kun Waylander der endnu lider. Manden har ikke spillet godt i 2 måneder og er nogen gange kun med som statist. Det er sørgeligt, at se på. For han er normalt en sindsyg god fraccer. Vi må håbe lykken vender for ham. Men derfra er det kun talent vi kigger på, selv deres IGL giver den gas.han ligger på 1.10 i ratio og ligger godt med i kampene. Holdets store folk er Yekindar, Worldedit & Dimasick. De ligger på 1.14, 1.01 & 1.03. Det er fine ratio. Men på dette hold ser jeg dem ikke lige så "vigtige" for de levere som hold.Og kunne sagtens forestille mig der ligger en topfraccer på +20 kills. Men derfra tror jeg vi ser et hold der ligger meget lige i kills. 

Trods Yekindar kan have sine svingninger i kampe. Så er han som regel manden der giver holdet en fordel ved first kill - Hans impact i runderne osv. Han ligger på 1.33 som er det bedste på serveren og nok et af de højeste stats på dette niveau. Han kan spille alle positioner. Han er entryfragger. Udover rifler, kan han også svinge den store grønne awp.

Pro100 har det med, at spille med 2 awper når økonomien er til det. Det er hvert fald set praktiseret flere gange.

- Vetoen bliver svær for mig, at forudse da de har flere maps de kan spille. De sidste 2 gange mod Espada har de valgt Train. Det resulterede i 1 sejr & 1 nederlag. Jeg håber dog på, at se dem pick Dust2 eller Inferno. Jeg synes deres spillestil passer godt, til de 2 maps. De vinder 62 & 55% på de to maps. Dog er det maps de spiller ca. dobbelt så meget som Espada. 

Hold øje med:

- Espada ligger lige nu #57 i verden, deres højeste er #55. De har vundet 2 ud af deres sidste 5 kampe. Den ene sejr kom så fra et FF. De vinder næsten 67% af deres kampe. De vandt deres seneste opgør mod Pro100 i en Bo3 kamp, hvor alle 3 maps kom i spil.

- Espada har kun et map de ikke spiller, det er Vertigo. Derfra spiller de faktisk alle maps. Men de ser skarpest ud på Nuke & Mirage. Men da Nuke vil blive ban af Pro100, ser jeg dem tage Mirage. Der vinder de 64% for 14 forsøg. Pro100 vinder kun 43% og ser bestemt ikke ud til, at have fundet nøglen til hvordan man vinder det map.

- Pro100 kan have svært ved, at lukke maps og kampe når det rigtigt tæller. Om det er nerver, eller hvad der træder ind, skal jeg ikke udtale mig om. Der er Espada mere kyniske. Da jeg godt kunne forestille mig en tæt kamp, ser jeg det som en klar fordel man kan holde hovedet koldt.

- Pro100 besidder spillere der kan gøre det onde ved alle modstandere, men de har også spillere der har det med, at melde sig ud af kampen. Dette er der ikke plads til, mod Espada, da de vil udnytte en hver chance. Espada har 4 mand der kan afgøre kampe, tager vi lige s0tfik ud af ligningen. Så har de 4 spillere med store talenter. Det er alle, som når de rammer niveau kan vinde runder. Men skal de være med i kampen her vil det kræve en holdindsats. 

Hvis jeg skulle koge det hele lidt ned, til hvorfor jeg tror Pro100 slår Espada:

Pro100 har mere individuelt klasse. Trods Yekindar ikke stepper op, så har de 3 andre mand der kan tage styringen. Vetoen for Pro100 ser jeg ikke som afgørende. Den er mere vigtig for Espada end for Pro100. Pro100 ser jeg som favorit på 5/7 maps. Espada har allerede vidst, at selvom deres store stjene i Degstar viser fremragende spil, så er det bare ikke nok til sejr. Det så vi senest i Espada - Hard Legion kampen. Der er mere firepower og ingame skill på Pro100 kampen. Niveauet er bare, når det rammes større. Men glæder mig til, at se de to IGL, hvordan de håndtere denne kamp. For det er to mand med klasse for spillet. De læser begge spillet utroligt flot. S0tfik vil jeg nok se have overtaget lidt, da han kommer med lidt mere erfaring. Han kom fra Spirit af hvor han spillede i 3år. Så han har prøvet lidt mere end Nickelback. Men begge med utrolig klasse.

Dette kan ikke blive en mere 50/50 kamp end det er. Jeg ser dog Espada være mere afhængig af en eller to mand. Hvor Pro100 har lidt flere spillere. Ingen tvivl om, Espada har kvalitet på hele linjen. Men næsten alle hold har en x-faktor spiller, som man gerne ser viser niveau og fra Espada side er det degster, han ligger på 1.22 i ratio og har fantastiske 1.26 impact. Men kræver han har en 2-3 mand bag sig. Pro100 har 4 klasse spillere som alle i bund og grund kunne topfracce forskelligt fra kamp til kamp. Så skulle jeg være fræk på denne tirsdag. Så ser jeg Pro100 som SMÅ favoritter og ser oddset for højt sat.


God kamp.

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback