18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Prima - SKADE: Resultat: 0-2

29. marts 2020 kl. 18:00 - ESEA Advanced Season 33 Europe
28. mar. 2020 kl. 21:49 (Opdateret 29. mar. 2020 kl. 21:20) 28/03
176
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (5)

SKADE kan få lidt selvtillid med sikker sejr

Chance: 47%
Betvalue: 112,80%
Spilbar ned til odds: 2,13
Rigtig/forkert: 1-2
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

SKADE møder det svenske hold Prima, som jeg tidligere har haft en analyse imod. Denne gang går det den samme vej, hvor jeg her tror på en sikker sejr til det bedre og mere rutinepræget hold, SKADE. Jeg mener oddset er for højt taget i betragtning af SKADEs styrke i forhold til deres modstander. De spiller primært alle maps, pånær Primas bedste map, Vertigo, som de derfor vil banne. Dermed har vi 6 maps, hvor SKADE efter min mening er klasse bedre. 

At de vinder eget map pick tager jeg som en selvfølgelig (jinx) eller i hvert fald med meget stor sandsynlighed. De skal så vinde Primas map pick, som muligvis godt kunne blive Train. Så starter SKADE altså CT her og kan få et rigtig fint udgangspunkt. De kunne også vælge Mirage, hvis ikke SKADE banner dette. Det kunne jeg forestille mig de gjorde, så er jeg faktisk ikke nervøs for Primas map pick. Ikke nok i forhold til 2,40 på 2-0 sejr til SKADE.

De sidste 3 måneder har SKADE spilles væsentlig flere officielle kampe og imod meget bedre modstand end Prima, så de bør være gearet til at skyde fra sig imod et hold som pt. ligger 174 på hltv ranglisten. 

SKADE har dog ikke været så stabile, som de var i en overgang med sejre over Spirit blandt andet. Men de bør slå dette hold 2-0 uden problemer efter min vurdering.

Held og lykke!

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback