18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Prima - SKADE: (AH: -1,5 Maps) 2

29. marts 2020 kl. 18:00 - ESEA Advanced Season 33 Europe
29. mar. 2020 kl. 14:16 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 29/03
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (7)

Et SKADE mandskab der har haft det med, at droppe første map, stopper sygdommen i dag?

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 54-0-46%
Betvalue: 120,52%
Spilbar ned til odds: 2,17
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Ville faktisk ikke røre denne kamp. Men da jeg nu ser oddsene udvikler sig, til den bedre side for mig. SÅ hopper jeg på den da jeg ser super værdi i spillet. Et godt spillende skade hold, skal op i mod et svensk team

Taler for skade storsejr:

- Skade har langt større erfaring end drengene fra Prima. Da skade deltager i en del flere turneringer end Prima gør. Prima har deres erfaring mest fra ESEA, hvor der selvfølgelig også er god modstand. Dog kan det ikke sammenlignes. Prima største modstand har vel ligget i Cr4zy og Alternative Attax?

- Skade map pool er bedre og bredere end Prima, Skade har et map de ikke spiller. Så det vil de ban med det samme, det er Vertigo der er tale om. Vertigo er og bliver Prima bedste map. Derudover ser jeg Prima ban Inferno el Overpass, som er Skade klart bedste maps.

- Jeg tror på, an på ban så vil vi se Skade pick Inferno eller Overpass. Overpass er et map Prima heller ikke spiller. De har spillet mappet en gang i ESEA sæson 33 og 1 gang i ESEA Advanced. Om ikke andet, så ser jeg Skade favorit på samtlige maps der kan blive valgt efter bans.

- Vi har allerede set Prima spille lidt tosse Cs:go, lige så snart de kommer på uvante maps. Så jeg forventer klart, at se et skade hold gå forrest og vise hvor skabet skal stå.Kan man først komme i hovedet på modstanderen, på et map man måske allerde tvivler lidt på, så kan jeg nemt se kampen bliver lidt op af bakke for Prima.

- Skade har et godt stabilt hold, hvor de nu er begyndt, at skifte lidt hvem den bedste spiller er. Dette giver måske også lidt ro til stjerne spillerne Rainwaker og dennyslaw, at selv Rock1ng og Spellan kan give den lidt gas. Mand for mand, stats for stats – Har Prima faktisk ”kun” eraa som man skal passe på. For ellers er Skade et bedre mandskab.

Hold øje med:

- Prima har spillet noget rigtig flot Cs! Og kommer med flotte sejre mod Fate og Defusekids. Derudover har de en win record på 10-6 i ESEA – som må siges, at være godkendt.

- Prima holdet er IKKE et nyt hold, som mange tror. 4 af gutterne har spillet sammen i snart nogle år. Og kender hinanden særdeles godt. De har rigtig gode spillere i form af eraa og ztr. Som begge på dagen deler godt med headshots ud.

- Vi har nu set skade være lidt langsom starter. Gør de det i dagens kamp mod Prima, så kan de sagtens droppe første map, som de desværre har gjort nogle gange nu.

- Prima har vist, de sagtens kan spille andet end Vertigo. De tog Fate på Train og var ude i tætte maps mod Defusekids på Mirage og Inferno. Nu er Skade bare et niveau bedre end både Fate og Defusekids. Både på Ranglisten og spilmæssigt.


 

Alt i alt skal et SKADE mandskab som kun vil frem i verdenen og op af den HLTV rangliste vinde. De ligger lige nu #48 men har været oppe som #39 – De møder nu Prima som er unranked, men som har ligget #167, og tilbage i februar lå de #174. Vi har været lidt rundt om map pool, og med Prima's helt klart første valg i form af Vertigo, som med garanti vil blive bannet. Ser jeg ikke Prima have mange chancer i dagens match-up!

God kamp!

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback