18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Portugal - Holland: Begge hold scorer: Ja

Match center
17. juni 2012 kl. 20:45 - Fodbold, Europa - EM
Stadion Metalist
17. jun. 2012 kl. 02:33 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 17/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance: 65%
Betvalue: 104,65%
Spilbar ned til odds: 1,54
Rigtig/forkert:
Betsson Spil nu hos Betsson
Spillet: Begge hold scorer - Betsafe med samme odds.

Det ligner et målrigt opgør, når Holland og Portugal mødes søndag aften, hvor Gruppe B ved EM afgøres.

Holland skal ud over stepperne og vinde med minimum to mål over portugiserne samtidig med, at de skal håbe på, at Tyskland slår Danmark. Hvis det sker, går Holland videre fra puljen.

Derfor vil vi formentlig se et meget offensivt hollandsk hold fra start, uden for mange taktiske bånd, med spillere som van Persie, Sneijder og Robben mod et portugisisk hold med verdensklasse-omstillingsspillere som Nani og Cristiano Ronaldo. Det virker altså som et godt matchup for mål taget kampens formodede ubalance i betragtning og med to forsvar, som har vist svaghedstegn.

Det skal dog også med at begge hold har vist manglende effektivitet i afslutningerne.

Drømmescenarie for mål

Sagen er klar for Holland: For at gå videre til kvartfinalerne, skal de besejre Portugal med minimum to mål og håbe på, at Tyskland besejrer Danmark. Og hvad kommer det så til at betyde? Det vil betyde, at Holland vil have en meget offensiv tilgang til opgøret, hvor de med deres stjerne-offensiv med van Persie, Robben og Sneijder, som har skuffet gevaldigt i de første kampe, skal prøve at åbne et portugisisk hold, som nok vil være tvunget til at køre mere på omstillinger, hvilket de næppe er kede af. Med Nani og Ronaldo på kanterne kan det komme til at gøre nas i omstillingerne på et offensivt hollandsk hold, som er middelmådige rent defensivt og på målmandsposten.

Det her bliver efter min bedste overbevisning lidt af et indianeropgør, og forudsætningerne for, at begge hold kommer på tavlen, er yderst favorable.

Indbyrdes opgør

Vi skal seks år til tilbage for at finde holdenes seneste indbyrdes opgør, hvor Portugal slog Holland 1-0 ved VM i Tyskland. De to hold mødtes også ved EM i Portugal i 2004, hvor portugiserne ligeledes sejrede 2-1. Faktisk skal vi 21 år tilbage og 9 indbyrdes opgør, før vi kan notere den seneste hollandske sejr. Her sejrede de orange med 1-0 i Rotterdam på et mål af Richard Witschge i EM-kvalifikationen.

Holland

Læs nærmere om holdet i EM-optakten:

http://www.betxpert.com/em-2012/hold/holland

 

Holland er ubestridt turneringens største skuffelse indtil videre, og de har et stort rundt 0 på point-kontoen efter de to første opgør i puljespillet, hvor det er blevet til et 0-1-nederlag til Danmark i åbningskampen og et 1-2 nederlag i ”hadeopgøret” mod tyskerne. Vi kommer dog ikke udenom, at selv om det tilsyneladende ikke fungerer for hollænderne, så har de stadig et frygtindgydende materiale rent offensivt, mens det kniber mere med en usikker bagkæde og en noget gumpetung defensiv midtbane med de Jong og van Bommel. Holland er trods fiaskoen indtil videre stadig vurderet til at være svage favoritter i opgøret mod Portugal hos stort set alle bookmakere.

Som nævnt skal Holland vinde med to mål, og Tyskland skal slå Danmark, før ”Oranje” kan gå videre til kvartfinalerne.

Team news

Bert van Marwijk har ingen skadesbekymringer forud for opgøret mod Portugal. Dog må han overveje at stille i en endnu mere offensiv opstilling med tanke på, at Holland skal vinde med minimum to mål for at gå videre til kvartfinalerne. Det kan tænkes, at Klaas-Jan Huntelaar vil starte inde ved siden af Robin van Persie i front.

Mulig startopstilling

Stekelenburg

Van der Wiel, Heitinga, Mathijsen, Willems

N De Jong, Van Bommel

Robben Sneijder, Afellay, 

Van Persie

Portugal

Læs nærmere om holdet i EM-optakten:

http://www.betxpert.com/em-2012/hold/portugal

Portugal er videre med en sejr over Holland, selv hvis Danmark vinder over Tyskland. De kan også tåle et nederlag til Holland på et mål, hvis Tyskland samtidigt vinder over Danmark.

Portugal spillede en god åbningskamp mod tyskerne, hvor de dominerede og var det bedste hold, men tabte knebent 1-0 på et mål af Bayern München-angriberen Mario Gómez, som også scorede begge tyskernes mål mod Holland. Mod Danmark var portugiserne det bedste hold, og de havde flere store muligheder for at lukke kampen, inden de til sidst sejrede på mål af Varela tre minutter før tid, efter et to måls forspring tilsyneladende var sat over bord, da Bendtner udlignede til 2-2 i 80’ minut. Det noteres, at Cristiano Ronaldo havde to friløbere på Stephan Andersen, men skuffede med svage afslutninger.

Team News

Portugal-træner Paulo Bento har ingen skadesbekymringer forud for opgøret mod Holland, og han kan stille med de samme 11, som slog Danmark 3-2 i onsdags.

 

Mulig startopstilling

Rui Patricio

Pereira, Pepe, Alves, Coentrao

Meireles, Veloso, Moutinho

Nani, Postiga, Ronaldo

  • Stort udvalg
  • Livebetting i toppen af markedet
  • Højt support-niveau

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback