Annonce

Polen-special: Holdets bedste oplægger: Piotr Zielinski

14. juni 2018 kl. 16:30 - Fodbold, VM
28. maj. 2018 kl. 11:38 (Opdateret 28. jun. 2018 kl. 18:41) 28/05

Kommentarer (1)

Polen-special

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 15%
Betvalue: 112,50%
Spilbar ned til odds: 6,67
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Napoli-tekniker Piotr Zielinski lavede flest assists for Polen under VM-kvalifikationen (4). Der er flere tilfældigheder på spil i en slutrunde, ligesom Polen kan skifte system, men Zielinski ligner en nøglespiller uanset hvad på Nawalkas landshold.
Det taler for
 • Zielinski spiller som regel på den centrale midtbane i Napoli, men hos Polen er han som regel lige bag Lewandowski i en mere offensiv rolle. (*)
 • Piotr Zielinskis samarbejde med Robert Lewandowski fungerede godt i VM-kvalifikationen. De to komplementerede hinanden godt. Lavede flest assists (4).
 • Zielinski er en dygtig dødboldsspecialist. Lavede fx to assists på hjørnespark, og man må formode, at han slår indlæggene på frispark.
 • Han er en dygtig dribler, der kan splitte mange forsvarskæder af, og samtidigt forsøger han sig gerne med en nøgleaflevering eller to.
 • Konkurrenterne: Lewandowski (oddsfavorit) laver få assists: én i kval, to i ligaen. Grosicki fik ikke meget spilletid mod slutningen af sæsonen.
 • Øvrige konkurrenter: Milik (angriber) og Blaszczykowski (højrewing) har været meget skadet og er først lige vendt tilbage. Kan mangle topformen. (*2)
Hold øje med
 • Robert Lewandowski kan skabe meget plads og fungere som spilstation, hvilket kan resultere i assists. Især hvis Milik kommer ind på holdet.
 • Grosicki blev to’er på den interne assistliste i kvalifikationen med tre: alle tre til Lewandowski. Deres sammenspil fungerer upåklageligt.
 • Nawalka kan gå tilbage til to angribere. Det vil i så fald nok betyde, at Zielinski ryger ud på kanten eller ned på den central midtbane. (*3)
 • På den centrale midtbane er han dygtig – men han er sjældent næstsidste fod på bolden. Blot to assists i ligaen. Samme billede på landsholdet.
 • Zielinski deltager i mange af Napolis kampe, men spiller sjældent fast. Snitter omkring 46 minutter i ligakampene.
 • En slutrunde består af få kampe, hvilket gør det lidt mere tilfældigt. Ved seneste VM var der blot 20 spillere, der lavede mere end én assist.
Oddsmarked

Jeg er ikke bekendt med odds-udviklingen på dette spil. Jeg formoder, at oddsene står, som de gjorde da de kom.

ODDS:

7,50 – Betsafe, Nordicbet
7,00 – 888sport, Unibet, LeoVegas

Oddset kan findes på følgende måde:

Hos Nordicbet og Betsafe: Fodbold => VM => Holdvæddemål => Spiller-specials => ”Polen – Specielle: Holdets bedste oplægger”

Hos 888sport, Unibet og LeoVegas: Fodbold => VM => VM 2018 / Holdmarkeder => Polen => Flest assists for landet i turneringen

Evt. kan man alle steder søge efter Zielinski og finde spillet på den måde.   

Bemærk: I fald flere polske spillere laver lige mange assists, deles oddset efter de såkaldte dødt løb-regler. Dvs: hvis to spillere laver to assists (og Zielinski er den ene) halveres oddset. 

CHANCEVURDERING:

Jeg lander på 15 %. Det er – synes jeg selv – en anelse konservativt for holdets bedste oplægger i kvalifikationen, men det hænger sammen med, at han kan ende på den centrale midtbane, hvor han i så fald oftere vil være manden, der laver afleveringen til oplæggeren.

Selv her forventer jeg dog, at han får en mere offensiv rolle end hos Napoli. Blandt andet fordi et par af de øvrige kreative spillere er lidt mærket: Grosicki synes at være faldet lidt i niveau og fik ikke så meget spilletid sidst på året hos Hull, hvor han siden årsskiftet sjældent har fået mere end 30 minutter pr. kamp (skete seks gange), mens Blaszczykowski, der har været fast mand på landsholdet, stort set ikke har spillet i år. Det betyder, at de kan blive afhængige af at få Zielinski i omdrejninger.

NOTE:

(*) = Det var i al fald tilfældet mens Milik var skadet. Spørgsmålet er hvad Nawalka gør nu: går han tilbage til to mand i front? I så fald forventer jeg, at Zielinski rykker ud på kanten eller ned på midtbanen. Træningskampene afslører nok meget her.

(*2) = Blaszczykowski nåede at spille 709 minutter for Wolfsburg i år. Blot 94 minutter efter han vendte tilbage i slutningen af april. Milik nåede 543 minutter i år, 348 af disse efter han vendte tilbage i starten af marts.

(*3) = Det var blandt andet på den centrale midtbane, at han spillede i sejren over Danmark tilbage i oktober 2016. 

Bemærk: Tippet blev publiceret i går (27/5), men datobøvl gjorde at det forsvandt fra forsiden - nu er det tilbage. 

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app
Feedback