18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Polen - Rusland: Rusland vinder med 1 eller uafgjort

Match center
12. juni 2012 kl. 20:45 - Fodbold, Europa - EM
National Stadium, Warsaw
11. jun. 2012 kl. 16:59 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 11/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance: 58%
Betvalue: 104,40%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet
Vi skal igang med anden spillerunde i Gruppe A, og har vi mon allerede fundet slutrundens sensationshold, der kan gå hele vejen og overraske storfavoritterne?

Gruppe A var ellers udset som kedelig og målfattig, men den alsidige russiske offensiv blæste tjekkerne af banen i 4-1 sejren, og med en forfriskende spillestil kan Rusland blive en svær modstander i slutspillet.

Inden vi kommer så langt skal Rusland møde værterne fra Polen, der langt fra imponerede mod Grækenland i åbningskampen. Det begyndte ellers glimrende med spilovertag og scoring fra den giftige Lewandowski, men da grækerne blev reduceret til 10 mand blev forventningspresset for meget for de polske spillere. Der blev begået adskillige forsvarsfejl, som der bestemt ikke er råd til overfor dette russiske mandskab.
Denne gang må Polen endda undvære Arsenal keeperen Wojciech Szczesny, og de brandvarme russere er da også favoritter i opgøret på National Stadium i Warszawa.

Det forventes, at træner Franciszek Smuda vil stiller defensivt op mod russerne, og det ligner ikke umiddelbart en målrig kamp. Det taler selvfølgelig for et uafgjort resultat, som begge hold sandsynligvis kan vise sig at være tilfredse med. Med et point vil Rusland være tæt på kvartfinalerne, mens Polen udskyder afgørelsen til sidste gruppekamp mod Tjekkiet.

Så her er valgt at satse på handicapkrydset (Rusland -1 X), hvor russerne skal vinde med præcis ét mål kombineret med uafgjort.

ODDS

Chancevurdering for 1X2: 28-32-40

For at finde vores odds 1,80 skal vi have kombineret to odds hos Unibet:

Uafgjort: odds 3,30

Handicapkryds (Rusland -1 X): odds 3,95

Herefter fordeler vi indskuddet 45,5% på Rusland -1 X og 55,5% på et uafgjort resultat.

Vi mister vores indskud, hvis Polen vinder kampen eller Rusland vinder med mere end 1 mål.

Udregning af indsatsfordeling: http://www.betxpert.com/odds-tools/halvgardering

Man kan endda få odds 4 for Rusland vinder med præcis ét mål hos Sportingbet, men her er valgt at tage begge odds hos Unibet for at gøre det mere overskueligt.

EM-OPTAKTER

http://www.betxpert.com/em-2012/hold/polen

http://www.betxpert.com/em-2012/hold/rusland

SLAGET OM WARSZAWA

Der var lagt op til den helt store folkefest i åbningskampen, da Robert Lewandowski bragte Polen foran med 1-0 på et fint indlæg fra Dortmund kammeraten Blaszczykowski allerede efter 17 minutter.

Men det blev en fuser for den mange håbefuld fans på lægterne. Der kom masser af dramatik, da grækerne blev reduceret til 10 mand inden pausen, og muligvis også blev snydt for et straffespark.

Det var ikke til at se, at Grækenland var en mand i undertal i anden halvleg. Det varede dog heller ikke længe for der var balance på måltavlen, da Salpingidis fik sparket bolden i nettet allerede 5 minutter inde i anden halvleg til stillingen 1-1.

Men der var stadig panik i den ellers så roste polske defensiv og keeper Szczesny måtte begå straffespark, da Salpingidis igen kom fri. Szczesny fik korrekt rødt kort.

Dagens helt blev PSV keeperen Przemysław Tytoń, der reddede et svagt spark fra den græske anfører Karagounis.

Herefter virkede begge hold tilfredse med en pointdeling, og det lykkedes aldrig rigtig for Polen at få spillet til at køre i anden halvleg. De var heldige med overhovedet at få point i et nervøst opgør.

Premieren er overstået, og der kan nu fokuseres på næste opgave. Presset er denne gang på Rusland. Det forventes, at Polen vil overlade initiativet til russerne, og det passer ganske sikkert træner Franciszek Smuda glimrende, at der nu bliver mulighed for at satse mere på den defensive organisation, mens Robert Lewandowski skal være klar på kontra-angreb.

Polen skal denne gang ikke frem og underholde eller begejstre. De kan spille på deres forcer med at stå dybt i banen og bygge organisationen op omkring Dortmund trioen Piszczek-Blaszczykowski-Lewandowski.

Der vil være stor fokus på at bremse den russiske offensiv med Arshavin og Dzagoev i fokus.

DEN RØDE INVASION

Russerne kender vejen til Polen, og rigtig mange russiske fans vil være på plads i Warszawa til at skabe en intens stemning til dette vigtige gruppe-opgør.

Rusland var udråbt som stærkeste hold i Gruppe A, men det var alligevel en imponerende fodboldopvisning, som Tjekkiet vel faktisk kun var tilskuere til i den første kamp.

Specielt Arshavin og Dzagoev gjorde mere eller mindre, hvad der passede dem mod de langsomme tjekkiske spillere, der aldrig rigtig opdagede, hvad der ramte dem, før den flyvske EM bold lå inde bag Petr Cech.

Der stod 2-0 efter 25 minutter, og så drejede resten af kampen sig kun om, hvor stor den russiske sejr ville blive. Et par afbrændere af spidsangriberen Kerzhakov gjorde dog, at Tjekkiet kom ind i kampen med scoringen til 2-1 i anden halvleg, men med indskiftningen af Pavlyuchenko kom der mere præcision i afslutningerne, og Rusland kombinerede sig til en flot 4-1 sejr.

Forventningerne er derfor skyhøje til Dick Advocaat´s røde hær, og en sejr over Polen vil sende russerne videre til kvartfinalerne.

Den erfarne hollænder Dick Advocaat har med garanti noteret sig de defensive blottelser i det polske forsvar i anden halvleg mod Grækenland, og det forventes, at russerne igen vil forsøge med en offensive taktik for at hente kvartfinalebilletterne.

Polen har hjemmepublikum til at bære holdet, og de er defensivt stærkere end Tjekkiet. Derfor forventes der en vanskelig og mere lige kamp, hvor Rusland dog stadig indtager favoritrollen.

TRUPNYT

Polen må undvære keeper Szczesny, som afløses af straffesparkshelten Tytoń.

Hos russerne ser det ud til, at Vyacheslav Malafeev (solid indsats mod Tjekkiet) får lov til at blive i buret, selv om den normale førstekeeper Igor Akinfeev der missede Tjekkiet-kampen pga en knæskade, skulle være klar.

FORVENTEDE STARTOPSTILLINGER

POLEN

Tyton; Piszczek, Wasilewski, Perquis, Boenisch; Murawski, Polanski, Blaszczykowski, Obraniak, Rybus; Lewandowski.

RUSLAND

Malafeev; Anyukov, Ignavich, A.Berezutskiy, Zhirkov; Shirokov, Denisov, Zyryanov, Dzagoev; Arshavin, Kerzhakov.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback