Annonce

Philadelphia Eagles - New York Giants: 2

23. december 2016 kl. 02:25 - Amerikansk Fodbold
2. maj. 2018 kl. 16:19 02/05
Kommentarer (3)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 45-55%
Betvalue: 115,50%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet
Thursday Night Football byder på et opgør af stor karakter - og med stor betydning for det ene hold, imens det andet hold blot kan kæmpe for æren - og retten til at forstyrre en rivals vej mod slutspillet. Eagles(5W-9L) tager i mod Giants(10W-4L). 

Derfor skal du spille den: 

★ Giants spiller noget af det bedste forsvar i ligaen for tiden. Man er tredjebedst målt på point imod. 
★ Mod løbet gør man det især godt, og dette er en fordel imod et hold der virkelig har fået problemer med deres kaste-spil. 
★ Selvom jeg ofte er fortaler for at motivationen skal være tilstede i divisionsopgør uanset holdenes situation, så har Eagles set lidt håbsforladte ud på det seneste - og at skulle motivere sig til denne kamp med en sæson der er "slut" kan blive svært. 
★ Carson Wentes, Eagles QB, har om nogen ramt Rookie-muren. Det som startede godt, blev hurtigt til det værre - især efter at modstanderne så småt har fået en del film at se på med hans spil. En TD/INT ratio på 13/13 efter 14 kampe er skidt. Det er en da pænt sagt. Wentz nyder dog godt af talent-prædikatet, men især også det at Eagles ingen regulær backup har. Chase med 8 år i ligaen og kun 2 kampe fra start er ikke et alternativ. 
★ Har Giants råd til at tabe? Ja! -Men så alligevel ikke. De kan selv afgøre deres skæbne med en sejr da de dermed låser sig fast på et wild card - og med mulighed for at hente Cowboys, der dog ikke ser ud til at snuble. 

 

Det skal du være opmærksom på: 

★ Giants mangler Jason Pierre-Paul på forsvaret. Det er dog ikke et nyt fravær, men han var/er vigtig. 
★ Giants har INTET løbespil der fungerer, og alt er i hænderne på Manning, Beckham og Sheppard. 
★ Eagles har, især hjemme, et godt tag på Giants. 
★ Eagles kan spille frit, og spillere der måske er på vippen til et release/trade kan træde kan træde i karakter i en kamp som denne. 
★ Manning har gjort det til "okay" denne sæson, men der skal ikke meget til at bringe ham ud af kurs. Dog har hans offensive linje kun tilladt 20 Sacks i 14 kampe - det er vigtigt de holder det tal nede når Giants ikke har et løbespil til at aflede opmærksomheden med.
★ Som skrevet så har Giants råd til at tabe denne kamp, og stadig selv afgøre om de får et wild card. Dog har de sidste kamp Redskins på udebane i Washington. Redskins kan stadig nå playoffs, og derfor ville det være mest optimalt at afgøre det hele nu. 
★ Målt på turnover - som er en vigtig del af NFL, så er Giants -2, mod Eagles +3. Ikke imponerende, men til gengæld understreger det kvaliteten af det forsvar man er i bessidelse af. 

Tanker:

Tidligere på sæsonen havde det været svært at forsvare et CV på 55% sejr til Giants, men efter at have været vidne til Eagles - og især Wentz´deroute mener jeg godt det kan forsvares, især med vigtigheden for Giants i betragtning. 

Angrebet sælger billetter, forsvaret vinder kampe. Eller som andre siger - Angrebet vinder kampe, forsvaret vinder mesterskaber. Som Cowboys-fan med stor F, ser jeg ligheder ved Giants der bringer tankerne tilbage på deres sidste ture hele vejen til Super Bowl. De peaker defensivt på et meget godt tidspunkt, og de kan ikke møde Eagles ude på et bedre tidspunkt. 

Spillet hos Unibet er inkl. overtime - hvilket jeg oftest anbefaler i kampe der kan blive tætte. Er man frisk/modigere så tilbyde Danske Spil 2,15 uden overtime. -Jeg forventer at den falder indenfor de næste timer. 

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback