18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Peterhead - Stranraer: (AH: -0,5) 1

Match center
15. oktober 2011 kl. 16:00 - Fodbold, Skotland - Skotland 3. Division
Opdateret
0
Links til mine tips kan også findes på twitter under @jonas_71
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 39-0-61%
Betvalue: 108,03%
Spilbar ned til odds: 2,56
Rigtig/forkert:
Pinnacle Spil nu hos Pinnacle
Nedrykkerne fra Peterhead har kun én ligasejr og 4 points på kontoen efter 8 runder. Senest tabte man 1-2 ude til Montrose efter ellers at have været foran - nærmest klassisk bundholds-
agtigt at smide det hele væk trods ellers rimeligt spil. Men på et tidspunkt MÅ det vende for højlænderne, der råder over 3. divisions nok bedste (og helt sikkert dyreste) trup. Og måske bliver det nu hvor der er sket et skifte på managerposten: den karismatiske indpisker McInally er kommet til.

Oddset tilsiger i hvert fald, at det skal prøves, også selv om modstanderne er Stranraer, der er ubesejrede i deres sidste 6 kampe, omend de kun fik 0-0 hjemme imod Clyde i sidste spillerunde.

Spillet: Peterhead Asian -0,5 (det samme som almindeligt ettal) til nydelige 2,77 hos Pinnacle. Ingen tvivl om, at vi er ude i en slags langskud her, men efter min vurdering er det ikke ret langt.

Peterhead har været notorisk underpræsterende i snart 1½ sæson. Ikke nok med, at man rykkede ud af 2. division i sommers; trods massiv oprustning på spillersiden - først og fremmest med indkøbet af Rory McAllister fra Brechin City, et regulært scoop - med mange veletablerede 2. divisionsnavne er den dårlige stime bare blevet ved og ved.

Fraregnet 2-0 ude imod East Stirling i 3. spillerunde har man bare tabt og tabt, bortset fra en temmeligt heldig 1-1er hjemme imod Queen's Park i sidste hjemmekamp. Næppe et vendepunkt, og dog:

Som angivet er værktøjet om jeg så må sige i orden hos Blue Toon. Man hører ikke naturgivent til i den tunge ende af tabellen qva et dårligt spillermateriale sådan som f. eks. East Stirling gør. Spiller for spiller *burde* Peterhead ikke alene ligge i toppen af 3. division; holdet er faktisk efter min vurdering godt nok til at ligge i den bedste halvdel af 2. division. Peterheads problemer er med andre ord hovedsageligt af psykologisk art.

Det er i dét lys, man skal vurdere højlændernes resultater. Ganske ofte - dvs. i 3 ud af 7 liga-nederlag - er Peterhead kommet foran, kun for at lukke så tilpas mange mål ind, at man ikke alene ikke har vundet, men også tabt. Meget klassisk for et bundhold, der ikke kan få tingene til at fungere.

Men der er grund til at tro, at landskampspausen har bekommet Blue Toon vel. John Sheran - en ren deadbeat - er omsider blevet fyret som manager. Hans plads har i den sidste uges tid tilhørt den superkoleriske men også meget karismatiske Jim McInally, der tidligere har stået i spidsen for East Stirling og Greenock Morton. McInally er en klassisk indpisker-type, der måske i højere grad står for stærk moral end for taktiske genialiteter - netop, hvad Peterhead efter min mening har mest brug for.

Man vil med andre ord bemærke, at dette er et spil, der inkluderer den sagnomspundne ny manager-effekt i sine bevæggrunde. Jeg har op til flere gange i denne sæson postet spil, der er gået imod denne ofte overdrevne effekt, med en 100% forbier-rate indtil videre som resultat, men i dette tilfælde overgiver jeg mig altså og tillægger McInallys udnævnelse betydning for Peterheads chancer.

Videre til Stranraer, der indtil videre har gjort det godt i denne sæson. Fem sejre, én uafgjort og to nederlag (ude til Queen's Park og hjemme til Alloa) berettiger til en øjeblikkelig andenplads i 3. division. Flot af Dumfries-holdet, der for et par sæsoner siden var døden nær pga. en katastrofalt dårlig økonomi.

Det er imponerende, især fordi Stranraer umiddelbart set kom ud af sommerens transfervindue i lettere minus - bl. a. mistede man den mangeårige anfører Kevin Nicoll til Dumbarton og den franske tankforward Armand Oné til Alloa. Af de nytilkomne spillere er det nok Chris Aitken (ex - Stirling Albion), der er den største profil.

Men nærmest som flipsiden af Peterhead, der underpræsterer med en million dollar-trup, så udviser Stranraer nok det for denne række mere typiske, at moral og deraf affødt momentum ofte betyder mere end navnene på de spillere, der løber rundt på banen og deres tidligere bedrifter.

Men selv om det er endog meget pænt i denne række at være ubesejret i seks kampe i træk (i øvrigt efter en temmeligt dårlig sæsonstart, der blandt andet bød på et 0-8 hjemmenederlag til Greenock Morton i Challenge Cup'en), så er der alligevel svaghedstegn at spotte hos sydskotterne. F. eks. har man kun formået at slå East Stirling og Montrose, der er hhv. nr. sidst og nr. tredjesidst i rækken, på udebane.

Ikke at hjemmefordelen er noget særligt i denne række, som jeg tit og ofte har plæderet i mine analyser, men på et rent historisk plan er Peterheads hjemmebane Balmoor et lidt farligt sted at besøge, især hvis man kommer fra Stranraer. Stranraer har ikke fået point på udebane imod Peterhead siden 2003. Det er måske mere en pudsighed end det er et egentligt argument for dette spil - især fordi bookmakerne selvfølgelig også kender denne statistik - men den underbygger dog, at Peterhead til lejligheden godt kan påberåbe sig en hvis begrænset hjemmefordel, samt at de hvis ellers de begynder at vise noget af den klasse, som de på papiret har også bør have en god, og under alle omstændigheder velbetalt chance for at vinde denne kamp.

Skader og karantæner: der er ingen karantæner hos de to hold.

Hos Peterhead forventes Roy McBain (F - fast) fortsat ude med en skade. Bryan Deasley (A - fast) og Jamie Redman (M - fast) forventes begge tilbage efter korte skadespauser.

Hos Stranraer er Mark Durnan (F) returneret til St. Johnstone efter udløb af låneaftale. Derudover har udeholdet mig bekendt ingen fravær.

  • Markedets højeste odds
  • Ingen personlige limits
  • Mange asian handicap spil

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Torsdag 6. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
12:00 Flest mandater uden EPP og S&D: Identitet og Demokrati (ID)
2,38
Placer Bet
Fredag 7. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
23:55 DK's trup: Udtaget: Jacob Bruun Larsen
10,00
Placer Bet
Søndag 9. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 Antal mandater til SF: Over 1,5 Antal mandater
1,50
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet
21:00 Udtages til Englands EM-trup: Ollie Watkins
1,40
Placer Bet
Søndag 16. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 EM24: Danmark: ender sidst i gruppe C
9,20
Placer Bet
18:00 EM 24: Danmark: Ender 1'er i gruppen
6,50
Placer Bet
18:00 Slovenien - Danmark: 2
1,81
Placer Bet

Kommentarer

Feedback